Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 21, 2008, 11:46:59  

Mesajları Göster
Sayfa: 1 ... 16 17 18 [19] 20
271  Diğer Konular / Oyunlar / Ynt: şehir kurulan oyunlar : Aralık 13, 2005, 19:13:33
''rise of nations'' o da harika age of'un son oyunu çok baş döndürüyo tavsiye etmem ama daha önceki oyunları güzeldir... Göz Kırpan
O oyunda güsel ama "Rise OF" age of serisinden değil  Gülümseyen
ve ekleyeyim "Empire Earth" de güsel !
272  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: Yıl Başı : Aralık 13, 2005, 19:10:08
her zamanki gibi evde, kuzenlerle felan zevkli oluyo. bence 2005 oldukça hızlıydı en azından benim için lgs felan ooooof çok kötüydü.
Ya siz LGS&OKS yi kafanıza ne kadar taktınız ya. Siz Lise sonda ne yaparsınız bilmiyorum. İnsanın değeri bi sınavla ölçülmez hem LGS ile hiç ölçülmez. !
273  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: 12. Ayın 12 Günü : Aralık 13, 2005, 18:57:11
Herkese hak veriyorum(biraz tohaf oldu ama) MEsela bende batıl diye inanmam ama oldumuda fant ın dediği gibi bahaneler bahaneler.....
Ve herkesin kendi inanışı dimi isterse bunu bi düşünce sistemine dönüştürür ve felsefe yapar Dil Çıkaran
274  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: Yıl Başı : Aralık 12, 2005, 01:15:07
KAr mı çoook iyi olmuş  Malum izmir de kar görmek ÇÇOOk zor bari sitede olsunda yapayda olsa sewindirik olalım ! Kahkaha
275  Diğer Konular / Müzik / Ynt: TURK ROCK : Aralık 12, 2005, 01:08:07
Kesinlikle Duman vazgeçilmezimdir,biricik grubumdur.. Gülümseyen

Onun dışında dinlediklerim ise;

Mor ve Ötesi
Vega
ve bazen Manga..
helal ruh ikizim Kahkaha

Bu arada ben turkrock olarak hersei dinlerim yani, metal olayina da az biraz girerim. ama asil tarzim daima clubber yasam Kahkaha
işte budur nihayet bi clubber ( BAşka yerde eğlence yoq bu aralar Kahkaha! )
276  Diğer Konular / Sohbet / 12. Ayın 12 Günü : Aralık 12, 2005, 01:01:15
Ya böle tarihlerde farklı bişiler hisseden varmı Ferudun DÜZAĞAÇ gibi varsa bizimle paylaşabilirmi. Mesela bazı arkadaşlarım telefonda çağrı atarken 10:10 - 15:15 gibi zamanları yakalamaya özen gösteriyor. Anlamını bilen arakadaşlarım benimle paylaşabilirmi ?
277  Diğer Konular / Oyunlar / Ynt: şehir kurulan oyunlar : Aralık 12, 2005, 00:54:08
Age of serisi demicem zaten önermişler dikkat etmedim daha önce önermişlermi görmedim ama Statejiden kafayı sıyırmak istiyosan ROma Total war ı öneririm ! VEEE ! warcraft  ve eğer online oyunlardan anlarsan Ultima online tam olarak şehir kurmak için diil ama aile kurabilirsin hemde gerçek insanlarla !
278  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: Yıl Başı : Aralık 12, 2005, 00:49:31
GEçin Yılbaşında içmenin verdiği zevki planını bile yapmak çok eğlenceli :!
Şahsen ben ve arkadaşlarım yakınımızdaki bi cafeyi gece kapatıcaz(ya aslında her gece kapanıyoda bu gece içinde biz olacaz Gülümseyen ) GEce sabaha kadar İÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇ          ZATEn orada çalışan elemanda benim kanka Kahkaha sahibi bırakıp gidicek Kahkaha
279  Diğer Konular / Müzik / Ynt: TURK ROCK : Aralık 12, 2005, 00:42:09
FOREVER !DUMAN! Cool
280  Diğer Konular / Müzik / Ynt: film müzikleri : Aralık 12, 2005, 00:40:30
En sevdiğiniz film müziği hangi filmin müziği Kahkaha ben Kill BilDen Shivaree'nin söylediği good night moon'u çok severim. Zaten blues Brothers fanıyım. Yüzüklerin efendisinin müziğinide çok başarılı buldum. star Wars zaten bir klasik. Görevimiz tehlike ve James bond'u da unutmamak gerekir
Lord of The Rings hangi şarkısı çünkü içinde herkese hitab edecek kadar şarkı var (kitab okurken,oyun oynarken,çalışırken)
Ben bu sene okulda yapılan resim sergisi için bilgisayar başında durmayı kabul etiştim. Müzik öğretmenimiz bana Klasik müziklerden oluşan bi cd verrmişti ama her bi şarkı arasına LOTR dan bi şarkı sıkıştırmıştım millet bayılmıştı. Okul müdürümüz gelip bana bu şarkıalrın cd sini yapıp yapamayacağımı sormuştu Kahkaha
281  Diğer Konular / Müzik / Ynt: merak ettim : Aralık 12, 2005, 00:37:46
Şu anda hiç bişi çalamıyorum hiç ilgimiçekmedi taki Ney le tanışana kadar! Tabi canlı olarak Kahkaha Konya ' da mevlananın doğum haftaında Türbesinde çalmışlardı bende mest oldum çalarsam bi onu çalarım ! Gerçi adamlar onu konuşturuyodu ama  Ağlayan
282  Diğer Konular / Müzik / Ynt: The O.C Dizi Müzikleri : Aralık 12, 2005, 00:35:00
Abi ben sizi ilk bakışta neden hep yanlış anlıyorum O.C: müzikleri aklama OverClock u getirdi ama jeton düştü nihayet GülümseyenGülümseyen
283  Diğer Konular / Müzik / Ynt: first day : Aralık 12, 2005, 00:32:46
First day diyince aklıma ilk RASMUS gelmişti. Baqtımki o değil bahsettiğiniz şarkıyı indirmeye başladım bide biz dinleyelim bakalım! Gözlerini Deviren
284  Diğer Konular / Müzik / Ynt: Dinlemek istediğini dinlemek .. : Aralık 12, 2005, 00:30:11
Benim çok başıma gelmiştir ne dinlemek istediğimi bilmemek ama aşırı derece bir şey dinlemeyi istemek ..
Ve çoğunlukla ya internette bir sayfa da ya da klasörlerimde daha önce görmediğim bir şarkıya rastlarım indirip ya da açarım ve o çoğunlukla gerçekten istediğim şarkı olur. Biliyorum biraz büyülü gibi geliyor ama bana böyle olmuştur hep.

Mesela bir şeye çok ihtiyacım varsa internette o konuyla hiç alakalı olmayan bir sitede o konuya rastlarım. Az başıma gelmemiştir.

Merak ettimde cafede çay içenler (Dil Çıkaran) arasında da başına böyle bir şey gelmiş olan varmı?
BEnim başımada sık sık gelir ama güzel bi radyo dinlemeyi dene (Power-PowerTurk FM- Dinamo FM) gibi ! Radyo dinlerken insan beğenmediklerini duymuyormuş gibi hissediyor Gülümseyen
285  Diğer Konular / Müzik / Ynt: En sevdiğiniz : Aralık 12, 2005, 00:26:16
Hakkı Bulut & Latif Doğan  Sırıtan Sırıtan Dil Çıkaran
ERA,Apocaliptica & Kıraç,Erkin Koray
Sayfa: 1 ... 16 17 18 [19] 20