|
Arna Belorn
|
 |
« Yanıtla #255 : Haziran 24, 2008, 21:32:36 » |
|
evet bir de bu var ama esas olarak iznin otomatik çıkması değişen tek şey bu eskiden de gizlenerek kurtulabiliyorlardı
|
|
|
|
|
|
Ben, işe yaramaz bir boşlukla doluyken bir şey olamaycak konumda dolanıyorum. Gel gitlerimle, değişmemle yıktıklarımın haddi hesabı yok.
Huzur ve hüzün, ikisini biliyorum ve ikisi için yaşıyorum. Bir de aşkı ve aşk ile deli gibi sevişmeyi biliyorum. Bunların dışında bir hiçim ve hiçliğimi kabul ediyorum.
Bir varlık olmamın bile beni şaşırtması bir yana, hiç bir amacım yok şu dünya üzerinde. Kendimi sürekli sahte amaçların rüyaları ile süsleyip, kendimi korumaya çalışıyorum.
Başımın arısını dindirmemekten zevk alıyorum çünkü beynimin artık durmasını istiyorum. Deli gibi korksam da o sonsuz boşluktan, içinde olmak çekiyor beni . Karamsarlıktan uzak sınırın, kara kısmındayım.
Uyurken neden hala yaşıyorum ?
Aynı hisler. Tekrar ve tekrar geliyorlar.
|
|
|
|
|
|
Dame
|
 |
« Yanıtla #256 : Haziran 25, 2008, 01:46:08 » |
|
It's Pop'u okuyordum da (başıma taş düşecek gece gece  ) şimdi bu Belgrad'daki olaylardan gaza gelenler ve işte Saraybosna'nın olanaklarından faydalanmak isteyenler oraya akın etmiş, edecek vs. vs. gibisinden bir şeyler diyordu anladığım kadarıyla. Şimdi bu yeni şehirde hazır boş mevkiler varken orada başa geçmeye çalışanlar hoş karşılanmamış falan filan da olsa orası da tehlike de değil mi? O zaman Belgrad'dan sonra ikinci durak Saraybosna mı olacak? Yani ee şey kurtarılacak ikinci şehir diyeyim şuna  Çünkü sonuçta tam oturmamış bir devlet yapısı varken başa geçmek devrimle başa geçmekten daha kolay yani hımmm.. ay kafam karıştı ya diyeceğimi de unuttum ama işte gece gece bu kadar sorabildim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Madeleine
|
 |
« Yanıtla #258 : Haziran 25, 2008, 10:56:30 » |
|
Nee Saraybosna mı? Hayır olamaz  Saraybosnaya karışmasınlar 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
QuEeN
|
 |
« Yanıtla #262 : Haziran 27, 2008, 19:28:01 » |
|
Evlilik töreni iptal edildi. Neyse, en azından ne giyeceğimi düşünmek zorunda değilim. Oturur paşa paşa Lost izlerim. vay be lost popmundoda 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
geberesice
|
 |
« Yanıtla #265 : Haziran 29, 2008, 22:12:32 » |
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 29, 2008, 22:34:38 Gönderen: geberesice »
|
|
|
|
|
|
eessrraa
|
 |
« Yanıtla #266 : Haziran 30, 2008, 00:08:53 » |
|
Trick or treat! Cadılar bayramına bayılıyorum. Gidip insanları korkutmak beni çok mutlu ediyor! holley cadılar bayramı !!!! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|