|
Hey Ho Lou
|
 |
« Yanıtla #15 : Mayıs 06, 2008, 16:27:48 » |
|
HPC ~ Kahve Bahane alabilir miyim bende  Metalik Mavi istiyorum  Ankara'dayım Berrak İşveli çok iyi olmuş bu  hpc'den olanlar birbirini çabucak tanıyabilir bu sayede. =)
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 06, 2008, 16:28:34 Gönderen: Hey Ho Lou »
|
|
|
|
|
|
|
|
déspina
|
 |
« Yanıtla #16 : Mayıs 06, 2008, 17:07:33 » |
|
HPC ~ Kahve Bahane Kızıl Turne var.Şu anTromso-Stokholm seyahat yolundayım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #17 : Mayıs 06, 2008, 17:18:26 » |
|
despina (Guida Vescan) sen yola çıkmışsın bu yüzden rozeti veremedim :S (ben de tromso'deyim ama sen şeirden ayrılmış durumdasın  ) turne programına bakıcam. bizimkiyle kesiştiği zman sana ileticem 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
déspina
|
 |
« Yanıtla #18 : Mayıs 06, 2008, 17:29:26 » |
|
Tamam  Çok teşekkürler,güzel bir fikir.) Herkes kahve bahaneyi istemiş. İsmimi unutmuşum.Neyse,Guida Vescan 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Poşet Kız
Böyle tatiL olmaz olsN!~
Krema

Lost 4ever~
|
 |
« Yanıtla #19 : Mayıs 06, 2008, 18:21:44 » |
|
Geraldine Bayliss/Stockholm Siyah olursa ve HPC ~Kahve Bahane yazarsa sevinirim =) Bu arada çok gsl bi fikir  Not:İsterseniz Tromso'ya gelebilirim 
|
|
|
|
|
|

Birden duracaksın soracaksın kendine Neden bu düzen böyle, neden herkes sahte Sonra bakacaksın, göreceksin çaren yok Devam edeceksin ''yalandan'' yaşamaya
 Poşet Kız&_JasmiNe_
Gözyaşı Yağmurları~2.bölüm!
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #20 : Mayıs 06, 2008, 18:31:55 » |
|
biz tromsode durmicaz. turnedeyiz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hasta Siempre
"Güzel Yüzlü Şair" -N.Hikmet
Role Playing
Has Türk Kahvesi

Gerçekçi ol , imkansızı iste ~ E.C.G.
|
 |
« Yanıtla #21 : Mayıs 06, 2008, 18:33:12 » |
|
Ben de rozet dağıtabilirim isteyenlere glasgow'dayım şu an 
|
|
|
|
|
|
Kapansın el kapıları , bir daha açılmasın Yok edin insanın insana kulluğunu... ~N.Hikmet Ran
|
|
|
|
har_mon_ald
|
 |
« Yanıtla #22 : Mayıs 06, 2008, 19:07:53 » |
|
Benan Türktaş şuan Varşovadayım ama 2008-05-07 14:00 tarihinde Berlinde olcam  HPC ~ Kahve Bahane mor-siyah istiyorum bu müthiş fikir için teşekkürler 
|
|
|
|
|
|
Yaşasın Lost Manyaklığı Yaşasın Lost Manyaklığı
|
|
|
|
eessrraa
|
 |
« Yanıtla #23 : Mayıs 06, 2008, 19:21:33 » |
|
HPC ~ Kahve Bahane siyah ya da mor şermin eraslan despina nın yanında  şimdiden teşekkürler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AnİMaGuS_bLaCK
|
 |
« Yanıtla #24 : Mayıs 06, 2008, 19:26:24 » |
|
Gökhan Sefa Kılıçkaya - İstanbul - HPC ~ Kahve Bahane - Siyah -  harıka olmus yaa
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nélindë Urithrawiel
|
 |
« Yanıtla #25 : Mayıs 06, 2008, 20:49:14 » |
|
Mya Lynch - şu an New York'a gidiyorum  - kırmızı HPC ~ Kahve Bahane rozeti süper bi fikir bu arada  şimdiden teşekkür.. 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 07, 2008, 16:54:01 Gönderen: Nélindë Urithrawiel »
|
|
  ~~~ ~'Now I can't let go of this dream.. I can't breathe but I feel..' ~'Should I let you fall? Lose it all? So maybe you can remember yourself.'~~~ Yine en çok şeyi kazanan, en zor unutulacak olan biziz, Türkiye hep seninleyiz, daima yanında sesimiz, desteğimiz! ~~~  ~
|
|
|
|
Sürgün Melek
|
 |
« Yanıtla #26 : Mayıs 07, 2008, 00:06:51 » |
|
Arkadaşlar yarın istanbuldayım İstanbulda olup da rozet almak isteyenler rozetin rengiyle birlikte bana oyundan pm atarsa sevinirim Karakterim : Aysan Yegin
|
|
|
|
|
|
Özgür olmak istiyorum Uçmak istiyorum sonsuzlara Kanat açmak istiyorum semalara Bulutların üzerinde dans etmek istiyorum Bir derdim bir tasam bir hüznüm olsun istemiyorum Beni bana bırak ne olursun Özgür olmak istiyorum Özgür olmak...
|
|
|
|
Sürgün Melek
|
 |
« Yanıtla #27 : Mayıs 07, 2008, 17:31:23 » |
|
Gökhan Sefa Kılıçkaya - İstanbul - HPC ~ Kahve Bahane - Siyah -  harıka olmus yaa Senin karakterin yok oyunda valla  Sanırım İstanbuldaki herkese verdim.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 07, 2008, 18:01:24 Gönderen: Sürgün Melek »
|
|
Özgür olmak istiyorum Uçmak istiyorum sonsuzlara Kanat açmak istiyorum semalara Bulutların üzerinde dans etmek istiyorum Bir derdim bir tasam bir hüznüm olsun istemiyorum Beni bana bırak ne olursun Özgür olmak istiyorum Özgür olmak...
|
|
|
|
har_mon_ald
|
 |
« Yanıtla #28 : Mayıs 07, 2008, 19:34:19 » |
|
Gökhan Sefa Kılıçkaya - İstanbul - HPC ~ Kahve Bahane - Siyah -  harıka olmus yaa Senin karakterin yok oyunda valla  Sanırım İstanbuldaki herkese verdim. Bence arkadaş gerçek ismini verdi yani gerçek hayattaki çünkü kampüs kulübünden bildiğim kadarıyla gerçek adı  Oyunla alakası yok 
|
|
|
|
|
|
Yaşasın Lost Manyaklığı Yaşasın Lost Manyaklığı
|
|
|
|
|