|
|
|
|
|
Bee
|
 |
« Yanıtla #916 : Temmuz 16, 2008, 22:58:49 » |
|
Tur otobüsüme otostopçu almama gibi bi olanağım var mı ?
|
|
|
|
|
|
Twilight
|
|
|
|
déspina
|
 |
« Yanıtla #917 : Temmuz 17, 2008, 13:58:38 » |
|
Hayır,kendiliğinden alınıyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
charmed
Çiçek-böcek bişiler işte :D =P
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Telve

Sanki bir yok, bir de varmış...
|
 |
« Yanıtla #918 : Temmuz 18, 2008, 12:13:43 » |
|
Hayır,kendiliğinden alınıyor.
Neden o zaman popmundo okulunda otostopçu almayın deniyor? Alıp almamayı biz seçmiyorsak 
|
|
|
|
|
|
You poor, sweet, innocent thing Dry your eyes and testify And oh you love to hate me don't you, honey ? I'm your sacrifice
Do you wonder why you hate? Are you still too weak to survive your mistakes? Karamel Kokusu Yoktur üstüne senin güzeli çirkin yapmakta suçuysa dünyaya atmakta...
|
|
|
Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''
|
 |
« Yanıtla #919 : Temmuz 19, 2008, 19:22:07 » |
|
Zombi nasıl öldürülüyor  ayrıntısıyla anlatabilirmisiniz?
|
|
|
|
|
|
 Ayrılık küçük sevgileri öldürür ama büyük sevgileri güçlendirir. Tıpkı rüzgarın mumu söndürüp yangını güçlendirdiği gibi..
|
|
|
|
QuEeN
|
 |
« Yanıtla #920 : Temmuz 19, 2008, 22:36:04 » |
|
öncelikle VIP olmak gerekiyor ölüler gününde rastgele bir şehirde çıkıyor bu zombiler o şehire gidip zombi avlamak için gereken malzemeleri kullanarak öldürüyosun ama SANIRIM
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 20, 2008, 12:20:16 Gönderen: QuEeN »
|
|
|
|
|
|
QuEeN
|
 |
« Yanıtla #921 : Temmuz 20, 2008, 12:22:50 » |
|
ya üstüste mesaj atmam normalde ama farkedilmesi için böyle bişi yapıyorum lütfen affedin bi seferlik dün den beri kimse msj atmamış ondan şey ettim
ya ben şimdi turne otobüsü aldım ; 1. içine koyduğum malzeme direk olarak konsere gelirmi ve ben onu ordan nasıl alabilirim tekrar 2. yolda bozulma ihtimaline karşı kaç tane tamir takımı almalıyım yedek lastik almalımıyım tamir takımı tek kullanımlık mı yangın s. tüpü gerekli olur mu
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 20, 2008, 12:23:36 Gönderen: QuEeN »
|
|
|
|
|
|
|
|
déspina
|
 |
« Yanıtla #923 : Temmuz 20, 2008, 13:48:18 » |
|
ya üstüste mesaj atmam normalde ama farkedilmesi için böyle bişi yapıyorum lütfen affedin bi seferlik dün den beri kimse msj atmamış ondan şey ettim ya ben şimdi turne otobüsü aldım ; 1. içine koyduğum malzeme direk olarak konsere gelirmi ve ben onu ordan nasıl alabilirim tekrar 2. yolda bozulma ihtimaline karşı kaç tane tamir takımı almalıyım yedek lastik almalımıyım tamir takımı tek kullanımlık mı yangın s. tüpü gerekli olur mu --- 1)Ever,kendiliğinden konsere gelir,gitar,mikrofon falan almaya gerek yok. 2)Ben genellikle 2 tane aılıyorum yol uzun olduğunda bozulabiliyor.Yedek lastik konusuunu bilmyiorum 1 tane aldık hiç kullanılmadı daha.Tamir takımı tek kullanımlık.Yangın tüpünü hiç kullanmadım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DaRkNeSs PrİnCeSs
|
 |
« Yanıtla #925 : Temmuz 21, 2008, 15:22:49 » |
|
Ya kaç grafiti yaptığımı nerden bileceğim ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eVaNNa LyNcH
|
 |
« Yanıtla #926 : Temmuz 21, 2008, 16:40:34 » |
|
günlükten sayarsın  zaten belli bi sayı olunca başarı puanı getiriyo ordan da bakarsın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nélindë Urithrawiel
|
 |
« Yanıtla #928 : Temmuz 21, 2008, 18:44:20 » |
|
Eğer senin yaptığın graffitinin kalitesi, orada daha önce olanınkinden yüksekse sayılıyor diye biliyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|