|
Maateh
|
 |
« Yanıtla #690 : Temmuz 02, 2008, 15:54:22 » |
|
yaa nerden araba alacağım bilen varmı
|
|
|
|
|
|
Her zamanki gibi Yağmur yağacak Ve her şeyi temizleyecek. Ardından karanlığını indirecek gece, Yeryüzüne. Bu şehirden gideceğim. Bana ait gördüğüm, Dost bildiğm her şeyi alarak Yalnız sen, Sen kalacaksın bu şehirde....
|
|
|
|
|
|
Hey Ho Lou
|
 |
« Yanıtla #691 : Temmuz 02, 2008, 18:11:39 » |
|
yaa nerden araba alacağım bilen varmı
otomobil dükkanından VİP isen alabiliyorsun.
|
|
|
|
|
|
~ Su ~
|
|
|
|
İrUzY
|
 |
« Yanıtla #692 : Temmuz 02, 2008, 18:59:11 » |
|
cadilar bayramini kacirdimmi bide sagliim falan baya dusuk dinlemeye aldim ve eve biraktim ama cabuk yükselmez sanirim cadilar bayrami gecmediyse hastanedeyken kutlayamiyorum diymi  ayy taktim cadilar bayramina 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Goz
Göreceli Kavram..
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Köpüklü Kapuçino

Hayat öğretir koçum! - Ali Rıza Önen
|
 |
« Yanıtla #693 : Temmuz 02, 2008, 19:04:04 » |
|
Cadılar Bayramı geçti.Ama ben hastaneye yatmadan İstanbul'a gitmeliyim ki,ordan kalkıcak uçakla Belgrad'a gidebileyim  Sağlığım da iyice düştü  %10'un altına inmesi yakın artık 
|
|
|
|
|
|
...Nefesim kesildiginde kimse beni özlemeyecek... Her saat, her dakika boğazimda düğümlenecek, artık cevap arama.
...Ama sen ağlayamazsin, sen erkek adamsın. Gülen yüzünün ardında gizlice kanayansın... Bunlara ağlayamazsın, sen erkek adamsın. Gülümsemenin ardında gizlice kanayansın...
...Acı çeksem de alışmalıyım, tuza muptela benim yaralarim. Gizlice kahrolacağım. Kurşun geçirmez benim yalnızlığım...
|
|
|
|
İrUzY
|
 |
« Yanıtla #694 : Temmuz 02, 2008, 19:34:38 » |
|
off yaa  cadilar bayramini kutladim yazmiyor basarilarimdada böhüüüü  kutlamam icin naapmam gerekiyordu  böhüüüüüü
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nélindë Urithrawiel
|
 |
« Yanıtla #695 : Temmuz 02, 2008, 20:44:07 » |
|
kutlamak için Halloween Canavar Maskesi alıp, birisinin profilinden ilgilen seçeneğine basman, sonrada oradaki listeden maskeyi seçip kullan'a basman gerek..  bir de biliyorsundur belki ama yinede ekliyim 1 saatte bir bunu yapabiliyorsun ve her seferinde ruh halini %8-10 civarlarında arttırıyor. ruh halin düşükse 8 haziranda yılbaşı havai fişek patlatıp yükseltebilirsin (sadece 1 kere yapılıyor ama  ). ama cadılar bayramını kutladım başarısı için gelecek cadılar bayramını yani 56 gün beklemen gerek ne yazıkki.. 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 02, 2008, 20:45:38 Gönderen: Nélindë Urithrawiel »
|
|
|
|
|
|
Maateh
|
 |
« Yanıtla #696 : Temmuz 03, 2008, 16:59:13 » |
|
yaa birşey soracağım hala çaylaklıktan kurtulamadım  şimdi diyelimki ben birine birşeyler öğreteceğim bunun illaki üniversitedemi olması gerekiyor
|
|
|
|
|
|
Her zamanki gibi Yağmur yağacak Ve her şeyi temizleyecek. Ardından karanlığını indirecek gece, Yeryüzüne. Bu şehirden gideceğim. Bana ait gördüğüm, Dost bildiğm her şeyi alarak Yalnız sen, Sen kalacaksın bu şehirde....
|
|
|
çatalak06
Lost ~
Role Playing
Köpüklü Kapuçino

Peki Ben? Neden hala böyleyim?
|
 |
« Yanıtla #697 : Temmuz 03, 2008, 17:45:18 » |
|
Ya şimdi 6 temmuzdaki şeye katılcam ben.Ondan sonra da bi yere daha gidip sonra kendi kentime döncem. Patronum beni işten atar mıı  4 gün kadar olmicam işte. Biliyorum saçma oldu ama zaten fakirim.  edit: Yahu birde ''Etkisi Altında: Kulak Uğultusu'' diye bişi ile karşılaştım. Nedir bu? Napmam lazım 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 03, 2008, 17:51:59 Gönderen: çatalak06 »
|
|
|
|
|
charmed
Sanki bir yok bir de varmış...
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Telve

Etkisi altında : ÖSS !
|
 |
« Yanıtla #698 : Temmuz 03, 2008, 19:27:20 » |
|
Benim de bir sorum var  Aptalca gibi ama bende Belgrad'a gidicem. Otostopla gidicem ama bunu naısl yapacağımı bilmiyorum. Otostop çekmek diye ayarladım ama ya başka bi yere giderse otostopla Belgrad'a gitmesi gerektiğini nasıl bilcek(Böle bi soru soracağım aklıma gelmezdi çok mantıksz) 
|
|
|
|
|
|
Karamel Kokusu Bazen bir fısıltı çıkar bağırmaya çalışınca. Tek bir umut bile yok mu insan geçmişte yaşayınca? Son kez inan yalan olsa da, bazen bir rüya yeter... Kendimi kandırabilirim; ikimizde görürsek eğer. Umarım öldürmeye çalıştığın kişinin ben olduğumun farkındasındır...
|
|
|
|
Arna Belorn
|
 |
« Yanıtla #699 : Temmuz 03, 2008, 19:30:27 » |
|
Kulak uğultusunun sebebi konserlerde kulaklarının hasar görmesi. onu engellemek için kulak tıkacı takman lazım. dükkanlarda satılıyor diğer soruna gelince, bu patronun bileceği iş  ona sorman gerek  bence sormasan da olur gerçi  büyük ihtimalle kovmaz  kovarlarsa da bana gel barmen yaparım seni berlinde
|
|
|
|
|
|
"Anlamaya başlamanın ilk belirtilerinden biri ölme isteğidir." - Franz Kafka
We could leave I'll dim the stars We'll steal away from here We'll run so fast and so far We'll burn up these streets Our mystery complete The moon will die of shame
" Bir adam ölmeden önce, ona mutlu bir adam denilemez" - Sokrates
|
|
|
|
Arna Belorn
|
 |
« Yanıtla #700 : Temmuz 03, 2008, 19:31:34 » |
|
Benim de bir sorum var  Aptalca gibi ama bende Belgrad'a gidicem. Otostopla gidicem ama bunu naısl yapacağımı bilmiyorum. Otostop çekmek diye ayarladım ama ya başka bi yere giderse otostopla Belgrad'a gitmesi gerektiğini nasıl bilcek(Böle bi soru soracağım aklıma gelmezdi çok mantıksz)  şehir sayfasında seyahat yolları var. oradaki belgrad yoluna bırakman gerek karakterini. eğer bulunduğun şehirde belgrad yoksa, camiiyadan, gezginin el kitabı kısmından, haritayı kullanarak, yollara bakabilir, belgrada nasıl ulaşman gerektiğini hesaplayabilirsin.
|
|
|
|
|
|
We could leave I'll dim the stars We'll steal away from here We'll run so fast and so far We'll burn up these streets Our mystery complete The moon will die of shame
|
|
|
|
Arna Belorn
|
 |
« Yanıtla #701 : Temmuz 03, 2008, 19:32:26 » |
|
yaa birşey soracağım hala çaylaklıktan kurtulamadım  şimdi diyelimki ben birine birşeyler öğreteceğim bunun illaki üniversitedemi olması gerekiyor hayır üniversitede olması gerekmiyor. istediğin yerde, seçtiğin kişiye istediğin şeyi öğretebilirsin eğer uygun yeteneklere sahipseniz. üniversitede bulunmalarının nedeni, oranın buluşma için daha kolay bir ortam olması.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
charmed
Sanki bir yok bir de varmış...
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Telve

Etkisi altında : ÖSS !
|
 |
« Yanıtla #702 : Temmuz 03, 2008, 19:33:57 » |
|
Tmm biraz önce buldum.Soruyu sormadan bulamadım da  Nys teşekkürler 
|
|
|
|
|
|
Karamel Kokusu Bazen bir fısıltı çıkar bağırmaya çalışınca. Tek bir umut bile yok mu insan geçmişte yaşayınca? Son kez inan yalan olsa da, bazen bir rüya yeter... Kendimi kandırabilirim; ikimizde görürsek eğer. Umarım öldürmeye çalıştığın kişinin ben olduğumun farkındasındır...
|
|
|
çatalak06
Lost ~
Role Playing
Köpüklü Kapuçino

Peki Ben? Neden hala böyleyim?
|
 |
« Yanıtla #703 : Temmuz 03, 2008, 20:52:33 » |
|
Kulak uğultusunun sebebi konserlerde kulaklarının hasar görmesi. onu engellemek için kulak tıkacı takman lazım. dükkanlarda satılıyor diğer soruna gelince, bu patronun bileceği iş  ona sorman gerek  bence sormasan da olur gerçi  büyük ihtimalle kovmaz  kovarlarsa da bana gel barmen yaparım seni berlinde (=(= Teşekkürler (= Cuma günü maaşımı alıyım. Sonra 6 Temmuz şeysi var.Sonra Berlin'e gelicem.. (=
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marissa
Merry Gentry
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''
|
 |
« Yanıtla #704 : Temmuz 04, 2008, 21:41:18 » |
|
Şimdi bir mekanda bulunan kişiler listesinde bulunan ''birisi'' gizli olan kişilermi?
|
|
|
|
|
|
 Ne dilediğine dikkat et derler.Şey dualarına daha çok dikkat et.Ne istediğinden emin ol,çok emin ol.Bir tanrının tam olarak istediğiniz şeyi size ne zaman vereceğini asla bilemezsiniz.
|
|
|
|