|
Luthien
|
 |
« Yanıtla #360 : Haziran 07, 2008, 22:53:28 » |
|
ya kaliteli yemek ruh sağlığını bir süreliğine mi yükseltiyor peki
Evet geçici arttırır.Eskiden konserden hemen önce bir sürü kaliteli yemek yemek taktiklerimden biriydi  İstanbul'a gitmek için otostop çekicektim.Karakterimi otostop yoluna bırakıp önceliğini ayarladım.Sabah 10 falandı.Ama biraz önce baktım ki günlüğümde şu yazı var: ''Bi'şey yapacaktım... Ama ne hatırlayamıyorum.'' Bu yazı neden cıkar  Davet edilip kabul ettiğin bir nikaha gitmediğinde  Yahu sağlığım %80'di.Bir açtım oyunu %37 olmuş.Ki benim 5*lı temel yoga yeteneğim var.Neyse, ağrı kesicilerle %62ye çıkardım.Spor salonundayım ve önceliğim spor yapmak.Baktım güncellemeden sonra artacağına düşmüş yine %40'a.Bu neden, niçin olabilir? Ağrı kesiciler sağlığı geçici olarak arttırıyor. Geldiği gibi giderler yani aslında 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hasta Siempre
|
 |
« Yanıtla #361 : Haziran 07, 2008, 23:45:34 » |
|
Yeni bir gruba girdim.Bu akşam da konser var ama hiç birlikte prova yapmadık.Bu konseri olumsuz etkiler mi?
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 08, 2008, 12:53:15 Gönderen: Hasta Siempre »
|
|
En güzel günlerimin üç melun adamı var Biri sensin,biri o,biri ötekisi Kanlı bıçaklı düşmanımdır ikisi
Sana gelince.. Ne ben Sezar'ım,ne de sen Brütüs'sün Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün Artık seninle biz, Düşman bile değiliz ~Nazım Hikmet Ran
|
|
|
|
Sürgün Melek
|
 |
« Yanıtla #362 : Haziran 08, 2008, 16:53:01 » |
|
Hayır provayla ilgisi yok ama bir seviye falan düşüş yaşıyabilirsiniz ilk konser için bu normal.
|
|
|
|
|
|
Hayatta kalabilmek için bir ömür veriyoruz. Bir ömür karşılığı, bir ömür yani. Ne saçma... Bahar mıdır bizi bu hale getiren? Galiba. ~Can Yücel
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #363 : Haziran 08, 2008, 19:01:08 » |
|
hayır hiç sorun olmuyor  serkan ve fırat gruba sonradan girdiler ve hiç prova yapmadan konserlere çıktılar, bir kademe bile düşüş olmadı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Şey!
|
 |
« Yanıtla #364 : Haziran 08, 2008, 19:07:27 » |
|
|
|
|
|
|
|
Sinek'ten selamlar 
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #365 : Haziran 08, 2008, 19:14:55 » |
|
gruba girdiğinde bi tek heavy metal biliyodun ve biz sana sahne görevi bile atamamıştık. yanlış mı hatırlıyorum? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Şey!
|
 |
« Yanıtla #366 : Haziran 08, 2008, 19:17:54 » |
|
son girişim  lakin yakında ben sololarımla seni bilem geçecem  neyse, soru sorayımda geyiklikten çıksın  yaw bu böcek ve örümceklerin ort. alış fiyatı nedir  ...ark.ın teki bana tanesini 1k'ya satmaya çalışıyorda  (böceklerle iligli başlıkta bu cevaplanmamış)
|
|
|
|
|
|
Sinek'ten selamlar 
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #367 : Haziran 08, 2008, 19:27:58 » |
|
böceğinden böceğine değişiyor sanırsam  ne almak istediğini "böcek alım satım" başlığında yaz daha iyi olur 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hasta Siempre
|
 |
« Yanıtla #368 : Haziran 08, 2008, 22:19:16 » |
|
Çocuğumun deneyim puanlarını şu ana kadar hep zekaya verdim.Sizce böyle devam mı edeyim yoksa artık müzik yeteneeğine mi vereyim yoksa bir ona bir ona mı yapayım? En hayırlısı hangisi olur sizce?
|
|
|
|
|
|
En güzel günlerimin üç melun adamı var Biri sensin,biri o,biri ötekisi Kanlı bıçaklı düşmanımdır ikisi
Sana gelince.. Ne ben Sezar'ım,ne de sen Brütüs'sün Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün Artık seninle biz, Düşman bile değiliz ~Nazım Hikmet Ran
|
|
|
|
Sürgün Melek
|
 |
« Yanıtla #369 : Haziran 08, 2008, 22:40:35 » |
|
Bence zekaya vermek mantıklı zaten 16 yaşına kadar şarkı yazamıyorlar zekayı mükemmel yapıp 12 yaşından sonra da yetenek öğretirsen daha iyi olur.En azından ben öyle yapıcam 
|
|
|
|
|
|
Hayatta kalabilmek için bir ömür veriyoruz. Bir ömür karşılığı, bir ömür yani. Ne saçma... Bahar mıdır bizi bu hale getiren? Galiba. ~Can Yücel
|
|
|
|
Şey!
|
 |
« Yanıtla #370 : Haziran 09, 2008, 01:14:43 » |
|
"... isimli karakterin nerede olduğu bilinmiyor. 2 şehirde aranıyor."bu konuma nasıl geliniyor  acayip merak eyledim  (bkz: muziplik şeyetmek isteyenler)
|
|
|
|
|
|
Sinek'ten selamlar 
|
|
|
|
Arna Belorn
|
 |
« Yanıtla #371 : Haziran 09, 2008, 03:37:56 » |
|
önce temel makyajı sonra da temel kılık değiştirmeyi yapıyorsun eğer bir suçluysan ve aranıyorsan.
böylece senin nerede olduğunu kimse göremiyor =)
|
|
|
|
|
|
Born illegitimately To a whore, most likely He became an orphan Oh what a lovely orphan he was Sent to the reformatory Ten years old, was his first glory Got caught stealing from a nun Now his love story had begun
Thirty years he spent wandering A devil's child with dove wings He went to prison In every country he set foot in Oh how he loved prison How awfully lovely was prison
All those beautiful boys Pimps and queens and criminal queers All those beautiful boys Tattoos of ships and tattoos of tears
His greatest love was executed The pure romance was undisputed Angelic hoodlums and holy ones
All those beautiful boys Pimps and queens and criminal queers All those beautiful boys Tattoos of tears
|
|
|
|
|
|
Hasta Siempre
|
 |
« Yanıtla #373 : Haziran 09, 2008, 13:52:45 » |
|
Antika Alım-Satım konusuna Pure şöyle yazmıştı : içim acıya acıya,çaylakken 150 $ a aldığım,sonradan değerinin 100 k'ya çıktığını öğrendiğim "I'm not the one who took poison" tişörtümü satıyorum efenim  niyetlenen olursa pmle falan fiyat olayını hallederiz  Ben de şöyle yazmıştım.Sonradan yerinin burası olduğunda karar kıldım ve buraya soruyorum.  Aaa inanmıyorum.Böyle şeyler sonradan antikalaşıyor mu?Popomundo t-shirtü ve Say no to violence rozeti de sonradan değerlenir mi?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arna Belorn
|
 |
« Yanıtla #374 : Haziran 09, 2008, 21:10:52 » |
|
bunun üzerine ipt's popta bu hafta bir karikatür var size verilen acemi t-shirtü bile şuanda 100 bin e satılmakta
|
|
|
|
|
|
Born illegitimately To a whore, most likely He became an orphan Oh what a lovely orphan he was Sent to the reformatory Ten years old, was his first glory Got caught stealing from a nun Now his love story had begun
Thirty years he spent wandering A devil's child with dove wings He went to prison In every country he set foot in Oh how he loved prison How awfully lovely was prison
All those beautiful boys Pimps and queens and criminal queers All those beautiful boys Tattoos of ships and tattoos of tears
His greatest love was executed The pure romance was undisputed Angelic hoodlums and holy ones
All those beautiful boys Pimps and queens and criminal queers All those beautiful boys Tattoos of tears
|
|
|
|