|
|
|
|
|
|
|
Daniel Ecem Radcliffe
|
 |
« Yanıtla #122 : Mayıs 15, 2008, 22:23:16 » |
|
tamamlamak derken görevleri yoksaymak en son yapacağınız şey olsun. deneyim puanınız ve alacağınız para iptal ettiğiniz görev kadar düşer.
aklıma birşey takıldı.. şimdi iptal edilen görevler kadar az geliyor ya hem deneyim puanı hem para mesela 3 yoksaymada ne kadar gider??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hasta Siempre
"Güzel Yüzlü Şair" -N.Hikmet
Role Playing
Has Türk Kahvesi

Gerçekçi ol , imkansızı iste ~ E.C.G.
|
 |
« Yanıtla #123 : Mayıs 15, 2008, 22:31:07 » |
|
Yani ben hepsini tamamladım 500 YTL+ Temel Davranış 5* verdi üç tane iptalde herhallde 400 YTL flan verir tabi ben bunu tamamen sallıyor da olabilirim 
|
|
|
|
|
|
Kapansın el kapıları , bir daha açılmasın Yok edin insanın insana kulluğunu... ~N.Hikmet Ran
|
|
|
|
|
Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''
|
 |
« Yanıtla #125 : Mayıs 16, 2008, 07:13:40 » |
|
Bir hamster beni kokladı. bu Hamster niye kokladı beni  noluyor kiii?Niyekiii?çok mu kötü kokuyorum. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #126 : Mayıs 16, 2008, 08:30:07 » |
|
tamamlamak derken görevleri yoksaymak en son yapacağınız şey olsun. deneyim puanınız ve alacağınız para iptal ettiğiniz görev kadar düşer.
aklıma birşey takıldı.. şimdi iptal edilen görevler kadar az geliyor ya hem deneyim puanı hem para mesela 3 yoksaymada ne kadar gider??Yani ben hepsini tamamladım 500 YTL+ Temel Davranış 5* verdi üç tane iptalde herhallde 400 YTL flan verir tabi ben bunu tamamen sallıyor da olabilirim  ben de sanırım 2 veya 3 görevi yok saymıştım, 500 + 5* Temel Davranış almıştım (standart zaten bu). ama daha fazlasında kesinlikle düşüyor. (aslında yoksaymaları en sonra bırakırsanız da düşecektir. önemli olan görevleri tamamlerken annenizin hangi ruh halinde olduğudur, "annen seninle gurur duyuyor, senden daha iyi bir evlat olamaz" gibi bir ibare görürseniz, tam puanı kaptınız demektir  ) Bir hamster beni kokladı. bu Hamster niye kokladı beni  noluyor kiii?Niyekiii?çok mu kötü kokuyorum.  eğer bi ev hayvanın varsa ve yanında taşıyosan, başkalarına karşı kullanabiliyosun. kullanma olayı da koklama oluyo  kötü bişey diil  birisi seninle ilgilenmiş sadece 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arna Belorn
|
 |
« Yanıtla #127 : Mayıs 16, 2008, 14:42:59 » |
|
Belkide baya bi çaylakça gelcek ama sormam gerek  Şimdi annemin isteklerinde Bir yetenek seç vardı ve seçim şanslarım şunlar: Temel Şovmenlik Öğren Temel Mankenlik Öğren Temel Moda Öğren Temel Makyaj Öğren Temel Dansçılık Öğren Temel Şairlik Öğren Temel Sahne Duruşu Öğren Temel Bestecilik Öğren Rock Öğren Modern Rock Öğren Heavy Metal Öğren Punk Rock Öğren Elektronika Öğren Pop Öğren Hip Hop Öğren Rhythm & Blues Öğren Reggae Öğren Dünya Müziği Öğren Country & Western Öğren Caz Öğren Blues Öğren Klasik Müzik Öğren Latin Müziği Öğren Flamenko Öğren Afrika Müziği Sizce önce neyi seçmem gerek yada hangisi bana daha yararlı olabilr??  grubunun müzik türü hangisiyse, onun üzerine olan yeteneği seçmende fayda var. çünkü ilk geliştirmen gereken yetenek o. heavy metal yapıyorsanız heavy metal tarihini okuman gerekir örneğn
|
|
|
|
|
|
Amy Winehouse please ' DON'T ' die ...
|
|
|
|
QuEeN
|
 |
« Yanıtla #128 : Mayıs 16, 2008, 15:19:07 » |
|
ya Mile High Külübünün ne olduunu bilen var mı acaba 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
har_mon_ald
|
 |
« Yanıtla #129 : Mayıs 16, 2008, 16:04:25 » |
|
Belkide baya bi çaylakça gelcek ama sormam gerek  Şimdi annemin isteklerinde Bir yetenek seç vardı ve seçim şanslarım şunlar: Temel Şovmenlik Öğren Temel Mankenlik Öğren Temel Moda Öğren Temel Makyaj Öğren Temel Dansçılık Öğren Temel Şairlik Öğren Temel Sahne Duruşu Öğren Temel Bestecilik Öğren Rock Öğren Modern Rock Öğren Heavy Metal Öğren Punk Rock Öğren Elektronika Öğren Pop Öğren Hip Hop Öğren Rhythm & Blues Öğren Reggae Öğren Dünya Müziği Öğren Country & Western Öğren Caz Öğren Blues Öğren Klasik Müzik Öğren Latin Müziği Öğren Flamenko Öğren Afrika Müziği Sizce önce neyi seçmem gerek yada hangisi bana daha yararlı olabilr??  şimdi temel şovmenlik konserlerin belkemiği  Eğer grubunun türü neyse onu öğrenmende lazım çünkü provalar için fln  Temel Bestecilik ve temel şairlikte şarkıları güzel yapan yetenekler... Bence temel Şairlik öğren 
|
|
|
|
|
|
Yaşasın Lost Manyaklığı Yaşasın Lost Manyaklığı
|
|
|
|
Daniel Ecem Radcliffe
|
 |
« Yanıtla #130 : Mayıs 16, 2008, 16:59:53 » |
|
aklıma birşey takıldı.. şimdi iptal edilen görevler kadar az geliyor ya hem deneyim puanı hem para mesela 3 yoksaymada ne kadar gider??Yani ben hepsini tamamladım 500 YTL+ Temel Davranış 5* verdi üç tane iptalde herhallde 400 YTL flan verir tabi ben bunu tamamen sallıyor da olabilirim  ben de sanırım 2 veya 3 görevi yok saymıştım, 500 + 5* Temel Davranış almıştım (standart zaten bu). ama daha fazlasında kesinlikle düşüyor. (aslında yoksaymaları en sonra bırakırsanız da düşecektir. önemli olan görevleri tamamlerken annenizin hangi ruh halinde olduğudur, "annen seninle gurur duyuyor, senden daha iyi bir evlat olamaz" gibi bir ibare görürseniz, tam puanı kaptınız demektir  ) dediğinizi dikkata aldım ama 3 yoksaymada 475 + 4* temel davranış verdi... ;Dama olsun yaaa 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
QuEeN
|
 |
« Yanıtla #131 : Mayıs 16, 2008, 18:10:50 » |
|
ya bence grubun müzik türü neyse onu ören çinkü öğretmenler en çok şovmenlik bestecilik falan öğretio
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nélindë Urithrawiel
|
 |
« Yanıtla #132 : Mayıs 16, 2008, 18:16:03 » |
|
Belkide baya bi çaylakça gelcek ama sormam gerek  Şimdi annemin isteklerinde Bir yetenek seç vardı ve seçim şanslarım şunlar: Temel Şovmenlik Öğren Temel Mankenlik Öğren Temel Moda Öğren Temel Makyaj Öğren Temel Dansçılık Öğren Temel Şairlik Öğren Temel Sahne Duruşu Öğren Temel Bestecilik Öğren Rock Öğren Modern Rock Öğren Heavy Metal Öğren Punk Rock Öğren Elektronika Öğren Pop Öğren Hip Hop Öğren Rhythm & Blues Öğren Reggae Öğren Dünya Müziği Öğren Country & Western Öğren Caz Öğren Blues Öğren Klasik Müzik Öğren Latin Müziği Öğren Flamenko Öğren Afrika Müziği Sizce önce neyi seçmem gerek yada hangisi bana daha yararlı olabilr??  bence önce ya temel şovmenlik öğren ya da grubunun müzik türü neyse onun yeteneğini öğren. diğerlerini daha sonra kitaplardan (veya öğretmenden) öğrenmek daha mantıklı bence 
|
|
|
|
|
|
  ~~~ ~'Now I can't let go of this dream.. I can't breathe but I feel..' ~'Should I let you fall? Lose it all? So maybe you can remember yourself.'~~~ Yine en çok şeyi kazanan, en zor unutulacak olan biziz, Türkiye hep seninleyiz, daima yanında sesimiz, desteğimiz! ~~~  ~
|
|
|
|
|
Hasta Siempre
"Güzel Yüzlü Şair" -N.Hikmet
Role Playing
Has Türk Kahvesi

Gerçekçi ol , imkansızı iste ~ E.C.G.
|
 |
« Yanıtla #134 : Mayıs 16, 2008, 18:26:20 » |
|
ya Mile High Külübünün ne olduunu bilen var mı acaba  VIP'ler özel jetle bir yere gidince aldıkları başarı puanı 
|
|
|
|
|
|
Kapansın el kapıları , bir daha açılmasın Yok edin insanın insana kulluğunu... ~N.Hikmet Ran
|
|
|
|