|
|
|
|
|
Pure Perfection
|
 |
« Yanıtla #106 : Mayıs 13, 2008, 19:05:01 » |
|
Benim bi sorum var:  Temel mühendislik yeteneği mühendislik işi için yeterli değil mi  en az 4 yıldız lazım sanırım  (3 de olabilir  )
|
|
|
|
|
|
Come away with me, Draw shadows on my windowpane . Come away with me, We'll fall asleep and back again .
And would you recognise my face If you saw it in this place, So far away from home?
..
Come and dance with me, A samba in the snowy rain ..
|
|
|
|
Hasta Siempre
|
 |
« Yanıtla #107 : Mayıs 13, 2008, 20:05:55 » |
|
Evlilik törenleri kaç saat sürüyor?
|
|
|
|
|
|
En güzel günlerimin üç melun adamı var Biri sensin,biri o,biri ötekisi Kanlı bıçaklı düşmanımdır ikisi
Sana gelince.. Ne ben Sezar'ım,ne de sen Brütüs'sün Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün Artık seninle biz, Düşman bile değiliz ~Nazım Hikmet Ran
|
|
|
|
Arna Belorn
|
 |
« Yanıtla #108 : Mayıs 14, 2008, 01:32:38 » |
|
mühendislik konusunu bilmediğimden pas geçiyorum  kılık değiştirmenin de konsere bi faydası yok. eğer oyunda polisten kaçmanızı gerektirecek bişey yapıyosanız işe yarıyor  makyaj yapmanın konserlere faydası var ama  dış grünüşü arttırıyordu sanırım.
|
|
|
|
|
|
Born illegitimately To a whore, most likely He became an orphan Oh what a lovely orphan he was Sent to the reformatory Ten years old, was his first glory Got caught stealing from a nun Now his love story had begun
Thirty years he spent wandering A devil's child with dove wings He went to prison In every country he set foot in Oh how he loved prison How awfully lovely was prison
All those beautiful boys Pimps and queens and criminal queers All those beautiful boys Tattoos of ships and tattoos of tears
His greatest love was executed The pure romance was undisputed Angelic hoodlums and holy ones
All those beautiful boys Pimps and queens and criminal queers All those beautiful boys Tattoos of tears
|
|
|
|
Sangre
|
 |
« Yanıtla #109 : Mayıs 14, 2008, 03:43:52 » |
|
makyaj dış görünüşü geçici olarak %2 arttırıyor, çok gereksiz bir yetenek. şu popohayatımda geliştirdiğme en çok yandığım yetenek hatta.
mühendis olarak işe girebilmek için de temel müh 4* olmalı benim bildiğim.
link manipülasyonuna da şöyle bir örnek vereyim. mesela tepede kendi karekter id'nin linki var, sen bu linki elinle değiştirip düzenlemeler yaparsan bu link manipülasyonu olur. yani sen kötü niyetle kullanmıyorsun tabi bunu yaparken ama bu şekilde kod çalıştıranlar falan var ondan yasak.
|
|
|
|
|
|
The Seven Deadly SinsSuperbia Luxuria Gula Avaritia Acedia Ira Invidia
|
|
|
|
Bee
|
 |
« Yanıtla #110 : Mayıs 14, 2008, 13:17:09 » |
|
mühendis olarak işe girebilmek için de temel müh 4* olmalı benim bildiğim. Teşekkürler.... 
|
|
|
|
|
|
B'Ware: She's BACK!!!...Third Time's The Charm...  | Twilight | Twilight | Twilight | 
|
|
|
|
İrUzY
|
 |
« Yanıtla #111 : Mayıs 14, 2008, 17:27:50 » |
|
çok çaylakça gerçekten ama hatta cevap bie vermeyebilirsiniz;D şimdi popomundoya yeni geldim ve bi işe girdi temizlikçi işine örneğin ve ama başka bi temizlik şirketinde daha ücretli bi iş gördüm eski işimi bırakabiliyomuyum yeni işe tıkladıımda zaten bi işte çalışıyorsunuz yazıyor 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Claire Pace
|
 |
« Yanıtla #112 : Mayıs 14, 2008, 17:34:51 » |
|
Canım bnm sanırsam en az 2-3 gün o işte çalışman gerekiyor işini bırakman için 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arna Belorn
|
 |
« Yanıtla #113 : Mayıs 14, 2008, 18:18:02 » |
|
çok çaylakça gerçekten ama hatta cevap bie vermeyebilirsiniz;D şimdi popomundoya yeni geldim ve bi işe girdi temizlikçi işine örneğin ve ama başka bi temizlik şirketinde daha ücretli bi iş gördüm eski işimi bırakabiliyomuyum yeni işe tıkladıımda zaten bi işte çalışıyorsunuz yazıyor  vip olmayan işlerde bir hafta boyunca çalışmak zorundasın =) daha sonra işini bırakabiliyorsunç
|
|
|
|
|
|
Born illegitimately To a whore, most likely He became an orphan Oh what a lovely orphan he was Sent to the reformatory Ten years old, was his first glory Got caught stealing from a nun Now his love story had begun
Thirty years he spent wandering A devil's child with dove wings He went to prison In every country he set foot in Oh how he loved prison How awfully lovely was prison
All those beautiful boys Pimps and queens and criminal queers All those beautiful boys Tattoos of ships and tattoos of tears
His greatest love was executed The pure romance was undisputed Angelic hoodlums and holy ones
All those beautiful boys Pimps and queens and criminal queers All those beautiful boys Tattoos of tears
|
|
|
|
Hey Ho Lou
|
 |
« Yanıtla #114 : Mayıs 14, 2008, 19:05:05 » |
|
çok çaylakça gerçekten ama hatta cevap bie vermeyebilirsiniz;D şimdi popomundoya yeni geldim ve bi işe girdi temizlikçi işine örneğin ve ama başka bi temizlik şirketinde daha ücretli bi iş gördüm eski işimi bırakabiliyomuyum yeni işe tıkladıımda zaten bi işte çalışıyorsunuz yazıyor  vip olmayan işlerde bir hafta boyunca çalışmak zorundasın =) daha sonra işini bırakabiliyorsunç bir hafta değil, 2 gün. diye biliyorum ben ki öyle iş değiştirmişliğim oldu...
|
|
|
|
|
|
~ Su ~
|
|
|
|
Arna Belorn
|
 |
« Yanıtla #115 : Mayıs 14, 2008, 19:09:07 » |
|
benim ilk işimden çıkabilmem için bir hafta geçmişti ikinci işten iki günde çıkabiliyor musun bilmiyorum  bana bi hafta diye uyarı geldi ben serverın yalancısıyım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nélindë Urithrawiel
|
 |
« Yanıtla #117 : Mayıs 14, 2008, 21:06:20 » |
|
ruh hali ve sağlık %40'ın üstüne çıktıktan sonra güncelleme alırsan hastaneden çıkıyor sanırım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nélindë Urithrawiel
|
 |
« Yanıtla #119 : Mayıs 14, 2008, 23:33:18 » |
|
hani günlükte yazıyor ya "... konusunda kendimi geliştirdim." "Alışverişe çıktım, ... YTL harcadım." "Arkadaşlarımla konuşarak zaman geçirdim." "Biraz müziğim üstüne çalıştım." vs. işte onlar 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|