|
|
|
|
|
Pure Perfection
|
 |
« Yanıtla #31 : Mayıs 05, 2008, 22:30:46 » |
|
ya genelde karşılık istiyorlar ama hayrına yapanlar da yok değil  onun oyun kurallarıyla bi alakası yok yani,öğretmene bağlı.
|
|
|
|
|
|
Let us celebrate the foreign glamour of boys. Their allure is left unexplained Their features and form alien to girls,as described by girls Scant chance for us to consume the beauty of the male body,for pleasure. The body of boys, the blood of boys.
|
|
|
|
Arna Belorn
|
 |
« Yanıtla #32 : Mayıs 05, 2008, 22:40:28 » |
|
Yahu birinden ders alırken para vermek mi lazım? Yoksa insanlar hayrına mı yapıyor? Bunu bir anlamadım gitti Oyunda, bir şey vermene gerek yok. Senden bir şey almadan öğretmenlik yapabilecek insanlar var fakat genelde bir şey talep ederler çünkü güncellemeleri gidiyor klüp forumunda başlığı açtık, oraya istediğin yeteneği yazarak öğretmen bulabilirsin belki buradan. ya da arkadaşlarından talep etmen hayrına olur.
|
|
|
|
|
|

Portishead Bir Hayatın Özeti
Viva La Vida or Death and All His Friends
[ <3 Chou <3 ]

|
|
|
|
Luthien
|
 |
« Yanıtla #33 : Mayıs 05, 2008, 22:40:50 » |
|
Öğretmenler hem öğretip bir de üstüne para veriyorlar benim bildiğim  Çünkü her öğrettiği dersten o da deneyim kazanıyor ve 5. yıldızın üstüne çıkma yolu açılmış oluyor. Yani hayrına değil pek, kendi gelişimleri için çok yararlı öğretmenlik yapmak 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sangria
|
 |
« Yanıtla #34 : Mayıs 05, 2008, 22:43:52 » |
|
evet aynen luthienin dediği gibi, 1 öğrenciye 1 hoca olayı çıktığından beridir öğretmenler para veriyor, bizim zamanımızda biz hocaların peşinden koşardık halbuki  mesela ben şimdi turda haftalık 20000+öğrendikleri ders başına 10000 veriyorum 
|
|
|
|
|
|
13 şubat... (bkz:nurse) 
|
|
|
|
|
|
Pure Perfection
|
 |
« Yanıtla #36 : Mayıs 05, 2008, 22:48:01 » |
|
Öğretmenler hem öğretip bir de üstüne para veriyorlar benim bildiğim  Çünkü her öğrettiği dersten o da deneyim kazanıyor ve 5. yıldızın üstüne çıkma yolu açılmış oluyor. Yani hayrına değil pek, kendi gelişimleri için çok yararlı öğretmenlik yapmak  ya tabi o da var  aslında cidden güzel iş yani dikkat çekiyor işin ucunda para da olunca  ya peki takip etmek de VIP olduğuna göre öğrenciler için zor olmuyor mu? yoksa onlar için de bi kolaylık düşündüler de ben mi kaçırdım 
|
|
|
|
|
|
Let us celebrate the foreign glamour of boys. Their allure is left unexplained Their features and form alien to girls,as described by girls Scant chance for us to consume the beauty of the male body,for pleasure. The body of boys, the blood of boys.
|
|
|
|
|
|
harrydelisi(melike)
|
 |
« Yanıtla #38 : Mayıs 05, 2008, 23:10:49 » |
|
ben uçak bileti aldım uçağım 22:00 da kalkıcak olarak gösteriyo ama hala hava lanında karakterim ilk defa uçağa biniyorum bilmiyorum ölemi olması gerekiyo 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sangria
|
 |
« Yanıtla #39 : Mayıs 05, 2008, 23:21:39 » |
|
Öğretmenler hem öğretip bir de üstüne para veriyorlar benim bildiğim  Çünkü her öğrettiği dersten o da deneyim kazanıyor ve 5. yıldızın üstüne çıkma yolu açılmış oluyor. Yani hayrına değil pek, kendi gelişimleri için çok yararlı öğretmenlik yapmak  ya tabi o da var  aslında cidden güzel iş yani dikkat çekiyor işin ucunda para da olunca  ya peki takip etmek de VIP olduğuna göre öğrenciler için zor olmuyor mu? yoksa onlar için de bi kolaylık düşündüler de ben mi kaçırdım  benim öğrencilerim önceden de takip ediyordu ondan takipleri kesilmedi. Ama yeni öğrenci alacaksam edemeyecekler tabi, ben onları takip edicem. Gerçi bundan sonra başkalarına istanbulda ders vercem, orda da otelden ayrılmam olur biter  Ecem sen de o yüzden hala takip ediyorsun heralde, bu kural çıkmadan önce seçtiğin için takip etmeyi. ben uçak bileti aldım uçağım 22:00 da kalkıcak olarak gösteriyo ama hala hava lanında karakterim ilk defa uçağa biniyorum bilmiyorum ölemi olması gerekiyo  havaalanına getirmen gerekmez, eğer durumun meşgul değilse ve uçağın kalkacağı şehirdeysen otomatik olarak uçarsın.
|
|
|
|
|
|
13 şubat... (bkz:nurse) 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Isabelle Bristow Vaughn
|
 |
« Yanıtla #43 : Mayıs 06, 2008, 18:50:36 » |
|
Ayrıca atıldığın işin maaşını da alırsın çalıştığın kadarını. Ve de tabii önceliklerde "işine yoğunlaşmak"'ı seçersen daha çok para kazanıyorsun diye bir şey duymuştum zamanında, doğruluğu var mıdır bilmem.. Bu arada çok teşekkür ederim hepinize 
|
|
|
|
|
|
'Cause it gets more painful everytime I die.. Clifford Lee Burton: He’s not dead..He promoted..to GODsickofme@lastfm Thefrayedend@deviantartarkam&ile&gülmek <mükemmel üçlü> (bkz:ben yaptım oldu)
|
|
|
|
Laila
|
 |
« Yanıtla #44 : Mayıs 06, 2008, 19:19:43 » |
|
|
|
|