|
Sangre
|
 |
« : Mayıs 03, 2008, 18:03:33 » |
|
Burda ders verenler ne dersi verdiklerini yazabilirler, tarihleriyle birlikte bu mesaja eklerim. Aynı şekilde ders almak isteyenler de ne dersi almak istediklerini yazarlarsa onları da eklerim. Bu şekilde herkesin işi kolaylaşmış olur 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ekim 01, 2008, 16:42:18 Gönderen: Luthien »
|
|
The Seven Deadly SinsSuperbia Luxuria Gula Avaritia Acedia Ira Invidia
|
|
|
|
|
|
|
|
déspina
|
 |
« Yanıtla #2 : Mayıs 05, 2008, 16:12:25 » |
|
27 Mayıs'tan sonra 4 kişiye Bas Gitar dersi vereceğim,isteyenler yazabilir.(Temel Telli Enstrümanlar 3* gerekir.)
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 20, 2008, 12:11:56 Gönderen: déspina »
|
|
|
|
|
|
darkkphonix
|
 |
« Yanıtla #3 : Mayıs 14, 2008, 13:19:00 » |
|
Ozaner Eruslu İzmirdeyim Açık yetenekler Temel Fen Temel Bestecilik İleri Fen (Temel Fen ***** (5)Gereklidir) Temel Klavye Enstrümanları Temel Moda Temel Şairlik Temel Şovmenlik Temel Telli Enstrümanlar Temel Seksapel Temel Dansçılık Temel Şarkı Söyleme Temel Tahta Üflemeli Çalgılar Temel Öğretmenlik Piyano (Temel Klavye ***(3) gereklidir) Temel Makyaj Kimya (Temel Fen ***(3) gereklidir) Temel Tıp Gayda (Temel Telli ***(3) gereklidir)
Kişisel yetenekler Temel Botanik Entomoloji Temel Fotoğrafçılık Türkü besteleme (Temel Bestecilik *** (3) Gereklidir) Temel Davranış Halkı coşturan müzik besteleme (T.Bestecilik ***(3) Gereklidir) Temel Astroloji Seks Dans müziği besteleme (T.Bestecilik ***(3) Gereklidir) Pop Heavy Metal Temel Dedektiflik Temel Albüm Yapımcılığı
Parantez açtıklarımda eğer o seviyedeyseniz öğretebilirim diğerlerini de öğretirim...Bana özel msj veya msn ile ulaşabilirsiniz..
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 14, 2008, 13:20:14 Gönderen: darkkphonix »
|
|
|
|
|
|
|
|
amelie
|
 |
« Yanıtla #5 : Mayıs 16, 2008, 17:44:58 » |
|
temel tıp bilen bir arkadaşım ileri tıp,farmokoloji vs. öğrenmek istiyor londra da olup öğretebilecek olan var mı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
miss-potter
|
 |
« Yanıtla #7 : Mayıs 23, 2008, 20:35:24 » |
|
İstanbulda Bas Gitar öğretebilecek bi öğretmen arıyorum biraz acelede  Öğretebilecek olan bi ÖM atabilr mi acaba aynı şekilde bende İstanbulda bana bas gitar öğretecek birini arıyorum öğretebilecek olan ÖM atarsa çoook sevinirim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sangre
|
 |
« Yanıtla #8 : Mayıs 26, 2008, 01:31:55 » |
|
bas değil elektrogitar öğreteyim size ben  1 haziranda geliyorum istanbula  birsürü yetenek öğreticem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
déspina
|
 |
« Yanıtla #9 : Mayıs 26, 2008, 16:58:06 » |
|
:)Ben mesaj gönderdim 2 öğrencvi hazır:) Başka yok mu öğrenmek isteyen 2 kişi daha gerekli. =)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cm2003
|
 |
« Yanıtla #10 : Haziran 13, 2008, 13:46:13 » |
|
ben ders veririm adım aydın baykurt
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hey Ho Lou
|
 |
« Yanıtla #11 : Haziran 17, 2008, 17:57:57 » |
|
20 ağustos - 1 eylül arası Temel Tahta Üflemeli Çalgılar öğretmeyi düşünüyorum İstanbul'da.  2 öğrenci aranıyor  şimdiden isteyenler söylesin 
|
|
|
|
|
|
~ Su ~
|
|
|
|
Sangre
|
 |
« Yanıtla #12 : Haziran 23, 2008, 01:18:24 » |
|
Öğrenci arıyorum.
Heavy Metal Elektro Gitar Temel Şairlik Temel Bestecilik
dersleri vereceğim. Elektro gitar için gerekli olan temel telli kitabını da ben vericem ki 3* yapabilin. Ders başına 30000$ (vip olmayanlara 4 burç), tüm dersleri öğrenenlere de en sonda 60000$ (6 burç) ekstradan vericem. Toplamda 180k kazanma şansınız var yani.
İletişim için: Nurse Fernández (aramada bulamazsanız karekter id: 303476)
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 23, 2008, 01:18:59 Gönderen: Sangria »
|
|
|
|
|
|
darkkphonix
|
 |
« Yanıtla #13 : Haziran 30, 2008, 11:56:00 » |
|
Ozaner Eruslu İzmir Üniversitesinde Temel bestecilik dersi vermeye başladı (Yeteneğim 5 yıldızdır..)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Maateh
|
 |
« Yanıtla #14 : Haziran 30, 2008, 13:08:30 » |
|
darkkphonix ben senden ders alıyorum ama karşılığında ne vereceksin 
|
|
|
|
|
|
Her zamanki gibi Yağmur yağacak Ve her şeyi temizleyecek. Ardından karanlığını indirecek gece, Yeryüzüne. Bu şehirden gideceğim. Bana ait gördüğüm, Dost bildiğm her şeyi alarak Yalnız sen, Sen kalacaksın bu şehirde....
|
|
|
|