|
|
|
|
|
Pure Perfection
|
 |
« Yanıtla #1 : Mayıs 05, 2008, 00:02:50 » |
|
SÜPER! Yalnız PopOmundo değil de Popmundo olsa daha doğru olurdu  En azından alışmak kolay olurdu yani  Ama cidden çok iyi olmuş bu,emeği geçen bütün ellere kollara sağlık 
|
|
|
|
|
|
Let us celebrate the foreign glamour of boys. Their allure is left unexplained Their features and form alien to girls,as described by girls Scant chance for us to consume the beauty of the male body,for pleasure. The body of boys, the blood of boys.
|
|
|
|
Sangria
|
 |
« Yanıtla #2 : Mayıs 05, 2008, 00:28:06 » |
|
hasan popmundo yaptı ben çevirdim popomundoya  nefret ediyorum popmundo isminden, dolayısıyla böyle kalacak 
|
|
|
|
|
|
13 şubat... (bkz:nurse) 
|
|
|
Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''
|
 |
« Yanıtla #3 : Mayıs 05, 2008, 07:13:26 » |
|
Varya ne diyim size bilmem ki süper bir bölüm olmuş ağzım bir karış okuyorum.Bir alakam yok Popomundoyla ama merakda etmiyor değilim.vay be.  bende mi üye olsam ne? (buna bari bulaşmayım bence)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #4 : Mayıs 05, 2008, 14:58:18 » |
|
yaseminin el emeği göz nuru, süper kullanışlı ve mutlaka tüm popomundocuların işine bir şekilde yarayacağını düşündüğüm yine yaseminin fikri olan DESTANSI alt forum  teşekkür ederiz efendim... sizleri de aramızda görmek isteriz marissa hanım. öyle uzaktan bakıp yutkunmak olmaz 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 05, 2008, 15:26:34 Gönderen: Fantasticc »
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
harrydelisi(melike)
|
 |
« Yanıtla #7 : Mayıs 05, 2008, 15:55:23 » |
|
harika olmuş kulube üye olmak için pm atmıştım kabul edilene kadar bekliyodum takip ediyodum süprizi bende çok merak etmiştim am harika olmuş bülüm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
déspina
|
 |
« Yanıtla #9 : Mayıs 05, 2008, 16:03:46 » |
|
Çok güzel olmuş ya ilk gördüğümde başlığın kilitli olduğunu çok üzüldüm,anlamadım birişey sonra  mesajı görünce fark ettim. Çok hoş,her konu için ayrı başlık:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sangria
|
 |
« Yanıtla #11 : Mayıs 05, 2008, 16:54:43 » |
|
Ne demek efendim, beğenmenize sevindim, onurlandım hatta  Fıratcım retro temasına geç, orda da popomundo çıkıyor hala değiştirmediler  Ve son olarak, bu klüpte üyelik olmayacak, nefret ediyorum üye olmadan yazamazsın diyen zihniyetten. O yüzden ziyaretçilere bile açtım, herkes görebilsin burayı, isteyen tüm üyeler de yazabilsin 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 05, 2008, 17:13:04 Gönderen: Sangria »
|
|
13 şubat... (bkz:nurse) 
|
|
|
|