hermi
~gкѕυ~
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sıcak Çikolata

yaşasın hpc!!! =)
|
 |
« Yanıtla #90 : Temmuz 04, 2008, 20:53:23 » |
|
Biraz saçma olcak ama 6 temmuz günü saat 00:00'dan itibaren belgradda olmak mı gerekiyo??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #91 : Temmuz 04, 2008, 21:06:49 » |
|
arkadaşlar gözünüzü korkutmak isteyen zibidiler olacaktır. devrimde dayak yeme ihtimaliniz yok diyen yalan söyler, ama kimsenin yalan söylemesine gerek kalmadan bunu göze alıp gitmeniz lazım. kimse sizi öldüremez merak etmeyin. oyunda cinayet yok. sağlığınız en fazla %5 olur, o zaman da hasteneye düşersiniz. sorun olmaz yani...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''
|
 |
« Yanıtla #92 : Temmuz 04, 2008, 21:08:11 » |
|
İşin ucunda dayak da olsa kimse beniii yıldıramazzzzz.Ben ordayım sonuna kadar da orda kaliicimmm.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
geberesice
|
 |
« Yanıtla #93 : Temmuz 04, 2008, 21:11:17 » |
|
Benim sorum kaynadı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Şey!
|
 |
« Yanıtla #94 : Temmuz 04, 2008, 21:13:05 » |
|
Benim sorum kaynadı  o zaman hemen ocağın altını kapatttt  yanar ne mağlum 
|
|
|
|
|
|
Sinek'ten selamlar 
|
|
|
çatalak06
Şalgam Kafa :P
Role Playing
Demleme Çay

Lost!
|
 |
« Yanıtla #95 : Temmuz 04, 2008, 21:14:13 » |
|
İyi fikir bence popomundo forumunda da söyle  Bu arada boş zamanlarımda yaptıklarımı gizlenmek yapsam ne olur? Suçlular beni bulabilir mi? Halkı ayaklandırabilir miyim? Bu bir çelişki midir  Aaa evet. Kaynamasın sorusu. İyi soru  edit: Finrod  güzel espiriydi  Akşam akşam güldüm 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 04, 2008, 21:15:11 Gönderen: çatalak06 »
|
|
|
|
|
|
Daniel Ecem Radcliffe
|
 |
« Yanıtla #96 : Temmuz 04, 2008, 21:27:41 » |
|
Ben, Ayşe abla, Laila ve geberesice kızlar partisi yapıyoruz Belgradda  Ayşe abla patron bizi kovarsa yandık Hasan abi sen otostopun ruh halini düşürmediğini söylemiştin ama benimki düştü  mervenur beni unutun galiba  bu arada Finrod güzel espriydi hakketen 
|
|
|
|
|
|
Yazan Bir Yazar Avrupa Yakası Hayran Kulübü
|
|
|
|
geberesice
|
 |
« Yanıtla #97 : Temmuz 04, 2008, 22:13:59 » |
|
AYAKLANMA! Belgrad halkı baskılara karşı ayaklanıyor! Başyargıç tutuklandı! vay be 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Luthien
|
 |
« Yanıtla #99 : Temmuz 04, 2008, 22:43:23 » |
|
Arkadaşlar devrim sanırım bir taktikle erken başladı  Kimse ne oldu anlamadı... Millet ayaklanma başlatmış. Ne oldu bilinmiyor  Başyargıç tutuklanmış. Forumlarda da millet bunun sağ gösterip sol vurmak olduğunu söylüyorlar  Devrimi kaçırabilirsiniz yani  Siz gittiğinizde şehir düşmüş de olabilir...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Daniel Ecem Radcliffe
|
 |
« Yanıtla #101 : Temmuz 04, 2008, 22:47:24 » |
|
yaa noluyooruz yaa off kimisi biti devrim falan diyor forumda kafam karıştı yaa  şimdi biletimi iptal ettireyimmi dursunmu?
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 04, 2008, 22:48:37 Gönderen: Daniel Ecem Radcliffe »
|
|
Yazan Bir Yazar Avrupa Yakası Hayran Kulübü
|
|
|
|
Luthien
|
 |
« Yanıtla #102 : Temmuz 04, 2008, 22:53:29 » |
|
Daha bitmedi. Sadece 2 saat içinde biter dedi biri  Ama bilinmiyor  Birisi de 2 3 gün sürecek gelin diyor... Çok güzel taktik yahu  Kahkahalarla gülüyorum  Helal olsun valla 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arna Belorn
|
 |
« Yanıtla #104 : Temmuz 04, 2008, 23:12:45 » |
|
olmuyor da olabilir hemen paniklemeyin bakalım noluyor çünkü anlaşıldığı üzere bir ata yüzünden halk ayaklanmış ama şehir bu ayaklanma yüzünden düşer mi düşmez mi bilinmiyor düşmezse 6sında orada oluruz
|
|
|
|
|
|
Ben, işe yaramaz bir boşlukla doluyken bir şey olamaycak konumda dolanıyorum. Gel gitlerimle, değişmemle yıktıklarımın haddi hesabı yok.
Huzur ve hüzün, ikisini biliyorum ve ikisi için yaşıyorum. Bir de aşkı ve aşk ile deli gibi sevişmeyi biliyorum. Bunların dışında bir hiçim ve hiçliğimi kabul ediyorum.
Bir varlık olmamın bile beni şaşırtması bir yana, hiç bir amacım yok şu dünya üzerinde. Kendimi sürekli sahte amaçların rüyaları ile süsleyip, kendimi korumaya çalışıyorum.
Başımın arısını dindirmemekten zevk alıyorum çünkü beynimin artık durmasını istiyorum. Deli gibi korksam da o sonsuz boşluktan, içinde olmak çekiyor beni . Karamsarlıktan uzak sınırın, kara kısmındayım.
Uyurken neden hala yaşıyorum ?
Aynı hisler. Tekrar ve tekrar geliyorlar.
|
|
|
|