|
Şey!
|
 |
« Yanıtla #75 : Temmuz 04, 2008, 18:37:26 » |
|
İyi fikir bence popomundo forumunda da söyle  Bu arada boş zamanlarımda yaptıklarımı gizlenmek yapsam ne olur? Suçlular beni bulabilir mi? Halkı ayaklandırabilir miyim? Bu bir çelişki midir  iyi soru 
|
|
|
|
|
|
Sinek'ten selamlar 
|
|
|
|
|
|
Dame
|
 |
« Yanıtla #76 : Temmuz 04, 2008, 18:55:07 » |
|
Kafam çorba oldu ha?  Bakalım doğru anlamış mıyım? Şimdi Belgrad'a gidiyoruz, ama yanımıza bir şey almıyoruz. Önceliklerden kiteleri ayaklandır deyip hop diye sokaklara atlıyoruz. Hitabet yeteneğin varsa daha fazla etkili olursun, ama yoksa da bir şey olmaz, ama ama dövüşün de ne olur olmaz bulunsun bir kenarda, olur ya biri dalar malar. Aslında suçlulara göre sayımız daha fazla olduğu için şöhretin pek yüksek değilse de dalma olayı olmaz. Bu mudur? Yoksa yanlış yönlendirdim de birkaç kişiyi  edit:Aaaa sanırım devrime falan katılamadan canıma kıyacağım, evde izdivaçı izliyorlar ve dışarıdan Ankara havası çalıyor biri. :saçını başını yolan smiley:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Madeleine
|
 |
« Yanıtla #77 : Temmuz 04, 2008, 19:50:48 » |
|
Ben, Ayşe abla, Laila ve geberesice kızlar partisi yapıyoruz Belgradda  Ayşe abla patron bizi kovarsa yandık Hasan abi sen otostopun ruh halini düşürmediğini söylemiştin ama benimki düştü 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Luthien
|
 |
« Yanıtla #79 : Temmuz 04, 2008, 20:10:42 » |
|
Hepsi düşürür ama uçak en fenasıdır  En az düşüren ya otostop ya da arabalar. (Eğer araba yolda kalırsa düşüyor ama ruh hali)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Madeleine
|
 |
« Yanıtla #80 : Temmuz 04, 2008, 20:12:34 » |
|
Önceden birinin eşyalarına baktığımda herhangi bir seçenek çıkmazdı ama Belgradda birinin eşyalarına bakıyorum ve 'Çal' seçeneği çıkıyor Hepsi düşürür ama uçak en fenasıdır  En az düşüren ya otostop ya da arabalar. (Eğer araba yolda kalırsa düşüyor ama ruh hali) Evet araç bozuldu ve 5 saat gecikmeli vardım Belgrada 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
imosin
Süt
|
 |
« Yanıtla #81 : Temmuz 04, 2008, 20:14:13 » |
|
bende başladım popomundo ya ^^ gerçek gibi ya  siyasi olaylar... Bende gitmek istedim bu çaylak halimle ama bir arkadaşım dayak yeme ihtimalinden söz etti ; bazı kişiler sağlığı % 70-80 düşürte biliorlarmış. Zaten sağlığım düşüor başıma bela almayayım dedim ^^ herkese bol şans devrimde benim yerimede slogan atın  ve dayak yiyeceinz kişilere bulaşmayın  ( bu arada karakterimde Aleyna Bülbül )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
çatalak06
Şalgam Kafa :P
Role Playing
Demleme Çay

Lost!
|
 |
« Yanıtla #82 : Temmuz 04, 2008, 20:21:10 » |
|
Yanımda bir kedi var. Bişi olmaz demi kedime? Onsuz yaşayamam..  Dokunmazlar demi Belgradda.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 04, 2008, 20:22:38 Gönderen: çatalak06 »
|
|
Görecesiz Kişilik'e sevgilerlen.. [Korkma!Tıkla resme!]
|
|
|
|
|
imosin
Süt
|
 |
« Yanıtla #84 : Temmuz 04, 2008, 20:31:41 » |
|
Benim sağlığım % 60 dı en son şu an yoldayım londraya geri dönüyorum ve ordan aktarmalı olarak belgrada gidebilirim anca direk yol yok sanırım.  Yetişebilir miyim bilmiyorum ama dayak yemek için o kadar yol gitmemiş olurum umarım  ayy bende korktum ^^ bide sennki azmış yaa dedm ya bazıları 70-80 vurabilior karaktrn ölmez umarım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
çatalak06
Şalgam Kafa :P
Role Playing
Demleme Çay

Lost!
|
 |
« Yanıtla #87 : Temmuz 04, 2008, 20:35:55 » |
|
Yanımda bir kedi var. Bişi olmaz demi kedime? Onsuz yaşayamam..  Dokunmazlar demi Belgradda. Arkada kalmasın da sorum.  Benim bırakıcak yerim yoktu. 6 Temmuzdan sonra Berlin'e taşınıyorum..
|
|
|
|
|
|
Görecesiz Kişilik'e sevgilerlen.. [Korkma!Tıkla resme!]
|
|
|
imosin
Süt
|
 |
« Yanıtla #88 : Temmuz 04, 2008, 20:36:26 » |
|
Devrime gidenler zaten dayak yemeyi göze almış olmalılar bence. Devrim bu olaysız olmaz ki.. Olaysız bazı şeyler halledilebilseydi zaten devrim olmazdı yani bence  gerçekten ya o da doğru gerçek hayatta devrimciler çok acı çekmiş falan  ama yinede istemem ya  orda dayak yemesek bile ya başımıza biri musallat olursa  oyun boyunca birilerinden kaçarak yaşıyamam 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Şey!
|