|
Marissa
|
 |
« Yanıtla #30 : Temmuz 02, 2008, 20:20:58 » |
|
gel bende kal.sana evimi sunuyorum gerçi az berbat ama naparsın.
yahu birde saçma olacak da nasıl bırakıyoruz eve eşyaları
karakterin evdeyken, karakterinin "eşyalar" sayfasına git. ve "tamamen soyun" linkine tıkla  her bişeyini bırakırsın  Saraybosnada olanlar bende kalabilir.
ben de geliim mi  aaa ayıpsın elbette beklerim.gelince söyle anahtar vereyim. saol bu arada
|
|
|
|
|
|
 **** Harley Quinn'e -Işın'ıma çokkk teşekkürler muahh*** Ne dilediğine dikkat et derler.Şey dualarına daha çok dikkat et.Ne istediğinden emin ol,çok emin ol.Bir tanrının tam olarak istediğiniz şeyi size ne zaman vereceğini asla bilemezsiniz. *Ahh Bill ahhhh...
|
|
|
|
|
|
İrUzY
|
 |
« Yanıtla #31 : Temmuz 02, 2008, 20:26:37 » |
|
bende gelmek istiyorum ama nerde bulusulcak yani inince herhangi bir yerdemi nereye gelmemiz gerekiyor? edit: birde simdi havaalanina gittimde 4 tane belgrad havaalani var hangisiyle gelicem  bu soru icin kendimi affetmiycem  sorum kaynadimi ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Maateh
|
 |
« Yanıtla #32 : Temmuz 02, 2008, 20:49:37 » |
|
bende gelmek istiyorum ama nerde bulusulcak yani inince herhangi bir yerdemi nereye gelmemiz gerekiyor? edit: birde simdi havaalanina gittimde 4 tane belgrad havaalani var hangisiyle gelicem  bu soru icin kendimi affetmiycem  sorum kaynadimi ^^ aynısını bende soruyorum 
|
|
|
|
|
|
Her zamanki gibi Yağmur yağacak Ve her şeyi temizleyecek. Ardından karanlığını indirecek gece, Yeryüzüne. Bu şehirden gideceğim. Bana ait gördüğüm, Dost bildiğm her şeyi alarak Yalnız sen, Sen kalacaksın bu şehirde....
|
|
|
|
geberesice
|
 |
« Yanıtla #33 : Temmuz 02, 2008, 23:13:05 » |
|
Belgradda ev kiraladım isteyen gelebilir arkadaşlar 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
charmed
|
 |
« Yanıtla #34 : Temmuz 02, 2008, 23:26:12 » |
|
ben herşeyi çıkar dicem ama çıplak çıplak gelmesin diorum mazallah yani
|
|
|
|
|
|
Karamel Kokusu All the places you have been, trying to find a love supreme...
|
|
|
darkkphonix
~Sarı Sonbahar~
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Krema

<3 Hayattan Bir Kaç Kelime <3
|
 |
« Yanıtla #35 : Temmuz 03, 2008, 10:08:38 » |
|
Bende biletimi aldımm
|
|
|
|
|
|
♪♫ ♪Hani bir yaqmuR yaqaRda bazen hani qökqürLer ya arkasından hani şimşekLer çakar peşinden işte öyLe biR şey (: .. ♪♫ ♪♪♫ ♪
|
|
|
|
eessrraa
|
 |
« Yanıtla #36 : Temmuz 03, 2008, 12:54:34 » |
|
bende gelmek istiyorum ama nerde bulusulcak yani inince herhangi bir yerdemi nereye gelmemiz gerekiyor? edit: birde simdi havaalanina gittimde 4 tane belgrad havaalani var hangisiyle gelicem  bu soru icin kendimi affetmiycem  sorum kaynadimi ^^ aynısını bende soruyorum  cidden hangi havaalanına gideceğiz 
|
|
|
|
|
|
 yokum,yoksun,yok  özür : önceden! takip edebildiğim ama uzun zamandır okuyup yorum yazamadığım hikayelerin yazarlarından özür diliyorum 
|
|
|
|
geberesice
|
 |
« Yanıtla #37 : Temmuz 03, 2008, 14:11:25 » |
|
değişen bir şey olmuyor sanırım hepsi belgrad a gidiyor 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
çatalak06
Oof off.
Role Playing
Sıcak Çikolata

Peki Ben? Neden hala böyleyim?
|
 |
« Yanıtla #38 : Temmuz 03, 2008, 14:35:27 » |
|
Geliyorum bendee 
|
|
|
|
|
|
İyiyim,gerçekten. En azından dünden iyiyim her ne kadar yarından da iyi olsamda..
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #39 : Temmuz 03, 2008, 15:23:11 » |
|
evet değişen bişey olmuyor, hepsi belgrad'a gidiyor. baştaki görgüsüz valinin maharetmiş gibi havaalanı açmasından kaynaklanıyor bu  ayrıca oymak başı danny yapılacakları açıklamış:  Yapmanız gerekenler: 6 Temmuz'da Belgrad'da olun, açık bir mekanda durun (park, hastane, belediye binası, bar, restorarn). Önceliğinizi kitleleri ayaklandırmak yapın. O vakte kadar hitabet veya dövüş yeteneklerinizi geliştirin. Bunlar olmasa bile gelin, varlığınız bile oradakilere güç verecektir.
Merak etmeyin, sizi kolayca tutuklayabilecek suçlular daha analarından doğmadı.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 03, 2008, 15:24:11 Gönderen: Fantasticc »
|
|
but now... there's nothing I can say that is good enough... Kouta...I'm sorry for all the sadness I've caused you... I'm so sorry... please forget about everything...
~ Lucy
|
|
|
|
Maateh
|
 |
« Yanıtla #40 : Temmuz 03, 2008, 15:25:42 » |
|
e o zaman gazamız mübarek olsun 
|
|
|
|
|
|
Her zamanki gibi Yağmur yağacak Ve her şeyi temizleyecek. Ardından karanlığını indirecek gece, Yeryüzüne. Bu şehirden gideceğim. Bana ait gördüğüm, Dost bildiğm her şeyi alarak Yalnız sen, Sen kalacaksın bu şehirde....
|
|
|
|
Madeleine
|
 |
« Yanıtla #41 : Temmuz 03, 2008, 15:26:54 » |
|
Büyük gün yaklaştı, hepimize kolay gelsin 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hey Ho Lou
|
 |
« Yanıtla #42 : Temmuz 03, 2008, 17:25:50 » |
|
dövüş sanatları geliştirmek ah, hitabet tamam da  dövüş mövüş bilmem ben ya döverlerse beni?
|
|
|
|
|
|
Ruhumun derinliklerine kadar inmeyi başarabilmiş depresyon pençeleri çizdi yanaklarımı.
|
|
|
|
Maateh
|
 |
« Yanıtla #43 : Temmuz 03, 2008, 17:30:56 » |
|
az önce aldım kitabını umarım o zamana kadar beni koruyacak kadar ilerletebilirm 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
çatalak06
Oof off.
Role Playing
Sıcak Çikolata

Peki Ben? Neden hala böyleyim?
|
 |
« Yanıtla #44 : Temmuz 03, 2008, 17:37:01 » |
|
Ben de mi alsam kitabını. Çok param yokki  dayak yemem umarım.  edit: Aldım kitabı. Umarım ben de kendimi koruyacak kadar ilerletebilirim.. 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 03, 2008, 17:43:56 Gönderen: çatalak06 »
|
|
İyiyim,gerçekten. En azından dünden iyiyim her ne kadar yarından da iyi olsamda..
|
|
|
|