Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''
|
 |
« Yanıtla #30 : Temmuz 02, 2008, 20:20:58 » |
|
gel bende kal.sana evimi sunuyorum gerçi az berbat ama naparsın.
yahu birde saçma olacak da nasıl bırakıyoruz eve eşyaları
karakterin evdeyken, karakterinin "eşyalar" sayfasına git. ve "tamamen soyun" linkine tıkla  her bişeyini bırakırsın  Saraybosnada olanlar bende kalabilir.
ben de geliim mi  aaa ayıpsın elbette beklerim.gelince söyle anahtar vereyim. saol bu arada
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İrUzY
|
 |
« Yanıtla #31 : Temmuz 02, 2008, 20:26:37 » |
|
bende gelmek istiyorum ama nerde bulusulcak yani inince herhangi bir yerdemi nereye gelmemiz gerekiyor? edit: birde simdi havaalanina gittimde 4 tane belgrad havaalani var hangisiyle gelicem  bu soru icin kendimi affetmiycem  sorum kaynadimi ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Daniel Ecem Radcliffe
|
 |
« Yanıtla #32 : Temmuz 02, 2008, 20:49:37 » |
|
bende gelmek istiyorum ama nerde bulusulcak yani inince herhangi bir yerdemi nereye gelmemiz gerekiyor? edit: birde simdi havaalanina gittimde 4 tane belgrad havaalani var hangisiyle gelicem  bu soru icin kendimi affetmiycem  sorum kaynadimi ^^ aynısını bende soruyorum 
|
|
|
|
|
|
Yazan Bir Yazar Avrupa Yakası Hayran Kulübü
|
|
|
|
geberesice
|
 |
« Yanıtla #33 : Temmuz 02, 2008, 23:13:05 » |
|
Belgradda ev kiraladım isteyen gelebilir arkadaşlar 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eessrraa
|
 |
« Yanıtla #37 : Temmuz 03, 2008, 12:54:34 » |
|
bende gelmek istiyorum ama nerde bulusulcak yani inince herhangi bir yerdemi nereye gelmemiz gerekiyor? edit: birde simdi havaalanina gittimde 4 tane belgrad havaalani var hangisiyle gelicem  bu soru icin kendimi affetmiycem  sorum kaynadimi ^^ aynısını bende soruyorum  cidden hangi havaalanına gideceğiz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
geberesice
|
 |
« Yanıtla #38 : Temmuz 03, 2008, 14:11:25 » |
|
değişen bir şey olmuyor sanırım hepsi belgrad a gidiyor 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
çatalak06
Şalgam Kafa :P
Role Playing
Demleme Çay

Lost!
|
 |
« Yanıtla #39 : Temmuz 03, 2008, 14:35:27 » |
|
Geliyorum bendee 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #40 : Temmuz 03, 2008, 15:23:11 » |
|
evet değişen bişey olmuyor, hepsi belgrad'a gidiyor. baştaki görgüsüz valinin maharetmiş gibi havaalanı açmasından kaynaklanıyor bu  ayrıca oymak başı danny yapılacakları açıklamış:  Yapmanız gerekenler: 6 Temmuz'da Belgrad'da olun, açık bir mekanda durun (park, hastane, belediye binası, bar, restorarn). Önceliğinizi kitleleri ayaklandırmak yapın. O vakte kadar hitabet veya dövüş yeteneklerinizi geliştirin. Bunlar olmasa bile gelin, varlığınız bile oradakilere güç verecektir.
Merak etmeyin, sizi kolayca tutuklayabilecek suçlular daha analarından doğmadı.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 03, 2008, 15:24:11 Gönderen: Fantasticc »
|
|
|
|
|
|
|
|
Madeleine
|
 |
« Yanıtla #42 : Temmuz 03, 2008, 15:26:54 » |
|
Büyük gün yaklaştı, hepimize kolay gelsin 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hey Ho Lou
|
 |
« Yanıtla #43 : Temmuz 03, 2008, 17:25:50 » |
|
dövüş sanatları geliştirmek ah, hitabet tamam da  dövüş mövüş bilmem ben ya döverlerse beni?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|