|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #15 : Temmuz 02, 2008, 14:37:01 » |
|
Artık çok geç 864$ lık bilet aldım bile  Gitti paracıklar  bileti iptal edersen paranın büyük bi kısmını geri alırsın  Tamam o zaman otostola geliyorumm. 4 ünde maaş alıcam o zmn otel parası da hazır olur  evet otel için para biriktirseniz daha mantıklı. fakat yanınızda hiç bir eşya getirmeyin. ne kıyafet ne kulak tıkacı ne rozet ne de başka bişey... çünkü yasa dışı ilan edip sizi tutuklayabilirler...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Goz
Göreceli Kavram..
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Köpüklü Kapuçino

Hayat öğretir koçum! - Ali Rıza Önen
|
 |
« Yanıtla #16 : Temmuz 02, 2008, 14:39:13 » |
|
Aa bi de orda kalma olayı var demi  Neyse sokakta kalırım.Sonra sağlığım bozulunca,hastaneye yatarım.en azından kalcak yerim olur 
|
|
|
|
|
|
Bayram süresince Mersin'de..
Yapabilseydim,ağlayabilseydim yanında,sokulsaydım sıcacık rüyalarına. Olmuyor, göz yaşının deymediği bahçede aşk,yetişmiyor. Uzağındaydı.Senleyken seni mutlu etmek...Kendimi daha bulamamışken. Yatağındaydı. Seninle bir ayrı korku...Kalbimi henüz uyandıramamışken Özür dilerim,bugün çıkıyorum hayatından.Korkma,kapıyı çok sert kapatmam. Bizim gibi olmasın yepyeni hayallerim. Suskun olma,sakın ağlama.
|
|
|
|
Madeleine
|
 |
« Yanıtla #17 : Temmuz 02, 2008, 14:43:31 » |
|
Tamam o zaman otostola geliyorumm. 4 ünde maaş alıcam o zmn otel parası da hazır olur  evet otel için para biriktirseniz daha mantıklı. fakat yanınızda hiç bir eşya getirmeyin. ne kıyafet ne kulak tıkacı ne rozet ne de başka bişey... çünkü yasa dışı ilan edip sizi tutuklayabilirler... Eşyaları götürmemek gibi bir seçenek var mı? 
|
|
|
|
|
|
Fraktal'a sonsuz teşekkürler
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #18 : Temmuz 02, 2008, 14:56:54 » |
|
eşyalarınızı bi yerde bırakın  misal ben kişisel arabamı saraybosna'da bırakıcam, tüm eşyalarım da onun içinde olucak 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Goz
Göreceli Kavram..
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Köpüklü Kapuçino

Hayat öğretir koçum! - Ali Rıza Önen
|
 |
« Yanıtla #19 : Temmuz 02, 2008, 15:00:47 » |
|
Ben tüm eşyalarımı (kıyafetlerim dışındakileri  ) evimde bıraktım.Ama,4ündeki konseri pek sallamadığımdan oldu.Çünkü tüm müzik aletlerimi ve konser sırasında yapıcağım atraksiyonlarımı gerçekleştircek eşyaları evimde bıraktım.Köpüş'ü de evimde bıraktım.Böhüü
|
|
|
|
|
|
Bayram süresince Mersin'de..
Yapabilseydim,ağlayabilseydim yanında,sokulsaydım sıcacık rüyalarına. Olmuyor, göz yaşının deymediği bahçede aşk,yetişmiyor. Uzağındaydı.Senleyken seni mutlu etmek...Kendimi daha bulamamışken. Yatağındaydı. Seninle bir ayrı korku...Kalbimi henüz uyandıramamışken Özür dilerim,bugün çıkıyorum hayatından.Korkma,kapıyı çok sert kapatmam. Bizim gibi olmasın yepyeni hayallerim. Suskun olma,sakın ağlama.
|
|
|
|
Madeleine
|
 |
« Yanıtla #20 : Temmuz 02, 2008, 15:10:53 » |
|
Benim Saraybosnada evim yok. Arabam da yok  Ne yapabilirim?
|
|
|
|
|
|
Fraktal'a sonsuz teşekkürler
|
|
|
Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''
|
 |
« Yanıtla #21 : Temmuz 02, 2008, 15:13:17 » |
|
gel bende kal.sana evimi sunuyorum gerçi az berbat ama naparsın.
yahu birde saçma olacak da nasıl bırakıyoruz eve eşyaları
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 02, 2008, 15:13:50 Gönderen: Marissa »
|
|
 Ayrılık küçük sevgileri öldürür ama büyük sevgileri güçlendirir. Tıpkı rüzgarın mumu söndürüp yangını güçlendirdiği gibi..
|
|
|
|
Maateh
|
 |
« Yanıtla #22 : Temmuz 02, 2008, 15:20:48 » |
|
eee benimde evim yok  birde marissa abla eşyaları eve bırakmak için evine gidiyosun sonra eşyalarını açıp bırak diyosun bu kadar 
|
|
|
|
|
|
Her zamanki gibi Yağmur yağacak Ve her şeyi temizleyecek. Ardından karanlığını indirecek gece, Yeryüzüne. Bu şehirden gideceğim. Bana ait gördüğüm, Dost bildiğm her şeyi alarak Yalnız sen, Sen kalacaksın bu şehirde....
|
|
|
Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''
|
 |
« Yanıtla #23 : Temmuz 02, 2008, 15:33:16 » |
|
Saraybosnada olanlar bende kalabilir.
Daniel Ecem Radcliffe saol canım
|
|
|
|
|
|
 Ayrılık küçük sevgileri öldürür ama büyük sevgileri güçlendirir. Tıpkı rüzgarın mumu söndürüp yangını güçlendirdiği gibi..
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #24 : Temmuz 02, 2008, 17:18:16 » |
|
gel bende kal.sana evimi sunuyorum gerçi az berbat ama naparsın.
yahu birde saçma olacak da nasıl bırakıyoruz eve eşyaları
karakterin evdeyken, karakterinin "eşyalar" sayfasına git. ve "tamamen soyun" linkine tıkla  her bişeyini bırakırsın  Saraybosnada olanlar bende kalabilir.
ben de geliim mi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
miss-potter
|
 |
« Yanıtla #25 : Temmuz 02, 2008, 18:22:53 » |
|
aiii bende geliim ama param yok  neysem otostopla şeyederim artık 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İrUzY
|
 |
« Yanıtla #26 : Temmuz 02, 2008, 19:28:02 » |
|
bende gelmek istiyorum ama nerde bulusulcak yani inince herhangi bir yerdemi nereye gelmemiz gerekiyor? edit: birde simdi havaalanina gittimde 4 tane belgrad havaalani var hangisiyle gelicem  bu soru icin kendimi affetmiycem 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 02, 2008, 19:29:29 Gönderen: İrUzY »
|
|
|
|
|
|
geberesice
|
 |
« Yanıtla #27 : Temmuz 02, 2008, 20:06:12 » |
|
Aaa ben de konserim yüzünden Belgraddayım. Devrime de katılayım o halde Bu arada üzerimde sadece dövmeler ve kulak tıkacı var sorun olur mu?
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 02, 2008, 20:06:52 Gönderen: geberesice »
|
|
|
|
|
|
|