Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 30, 2008, 03:03:46  

Sayfa: 1 [2] 3   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Yeni Ivırzıvırlar  (Okunma Sayısı 1145 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Fantasticc
Lost ulan Loooosst!
Yönetici
Has Türk Kahvesi

200877359 fantasticc@gmail.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #15 : Haziran 16, 2008, 20:39:24 »

birinci olay: yeni bir şehir eklendi: saraybosna Dil Çıkaran

ikinci olay: artık kişisel arabalarımız olabilecek ve ona binip istediğimiz gibi bireysel olarak yolculuk edebilicez. üstelik otobüs hatta özel uçak fln gibi saat başlarını fln beklemedn, istediğimiz dakikada Dil Çıkaran aynı zamanda kişisel arabalar ile (örneğin ferrari ile) tur otobüsü ile 6 saatte gittiğiniz yolu 2 saatte gidiyormuşsunuz Dil Çıkaran tabi araçları kullanabilmek için bir yetenek geliştirmek gerekiyormuş Dil Çıkaran temel sürüş mü ne öyle bişey Hede Hödö sizi takip eden çocuklar varsa onlar da otomatik olarak araca biniyolarmış. (başka karakteler de binebiiyormu bilmiyorum :S)

işte öyle Kahkaha para kazanmak istiyoruuum Hede Hödö hemen bi araba alıcam Kahkaha (yannız oto hırsızlığı da yapılabilecekmiş artık.)

<a href="http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf" target="_blank">http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf</a>

Tatildeyim. Mesajlarınıza cevap veremeyebilirim.
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Yeni Ivırzıvırlar
« Eklendi: Ağustos 30, 2008, 03:03:46 »

Hasta Siempre
"Güzel Yüzlü Şair" -N.Hikmet
Role Playing
Has Türk Kahvesi

Gerçekçi ol , imkansızı iste ~ E.C.G.

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #16 : Haziran 16, 2008, 20:51:03 »

İkisi de çok güzel Kahkaha
Saraybosna Yurtdışı diye gördüğüm tek şehirdir (Mostar'la birlikte)
Ve çok da güzel bir yerdir konuyla ne alakası varsa Dil Çıkaran
Otomobil de güzel ama benim gibi züğürtler için rüya şimdilik.Yahu grubun kasasında o kadar para var ama Ağustos'ta turne bitince dağıtılacakmış.Sürüneceğiz resmen Dil Çıkaran

Two Sisters Divided for the Love Of King
The Other Boleyn Girl
Sürgün Melek
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Telve

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Haziran 20, 2008, 14:49:03 »

Ben araba işini pek sevmedim yakında kazalar falan da olmaya başlar. Dil Çıkaran
Bir de gittiğiniz her yere arabanızla gitmeniz gerekiyor belirli bir saati de yok istediğiniz zamanda gidebiliyorsunuz bi bakıma iyi gibi gözükse de bence güzel değil. Örneğin 22.00da konseriniz bitti atladınız arabanıza yola çıktınız ama online olma sorununuz var neyseki tur otobüsünüz var onunla gittiniz ama araç o şehirde kaldı.Haydii git şimdi onu al Hede Hödö Benim grup arkadaşlarım da araç aldı ama pek hoşnut değiller şu an bırakmayı düşünüyorlar Gülümseyen Aldığınız aracı satamıyorsunuz veya değiştiremiyorsunuz çöpe atıcaksınız ya da bi yerde bırakacaksınız. Ayrıca araçla giderken ruh hali ve sağlıkta düşmüyormuş bir de çok kısa sürede varabiliyorsunuz istediğiniz yere. Ayrıca yeteneğe gerek yok araç kullanabilmek için.Bir de çocuklar takip edebiliyor sadece başka karakterler binemiyor arabanıza.
Hmm şimdi aklıma geldi konserden sonra hemen giderseniz groupielerde gelmiyor. Hede Hödö

Hayatta kalabilmek için bir ömür veriyoruz.
Bir ömür karşılığı, bir ömür yani.
Ne saçma...
Bahar mıdır bizi bu hale getiren?
Galiba.

~Can Yücel
Arna Belorn
Blush // Love is Dust // Blush
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Recognise The Poison In My Heart

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #18 : Haziran 21, 2008, 20:13:36 »

Artık sadece bulunduğunuz şehrin ve vatandaşı olduğunuz şehrin It's Pop'unu değil, bütün It's Popları okuyabiliyor VIP ler .

QuEeN
~Söz Ver
Demleme Çay

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #19 : Haziran 24, 2008, 20:53:34 »

Bugünden itibaren bankalardan borç almak sadece VIP oyuncularla sınırlıdır. VIP olmayan oyuncular ise banka hesabı sahibi olmaya devam edebileceklerdir.

Çok sık olarak dikkatsiz oyuncular Popmundo hayatları boyunca geri ödeyemeyecekleri parayı borç alıyorlar. Bunun Popmundo vatandaşları için büyük bir yük olmaya başladığı görüldü. Tek neden de bankada para suyunu çektiği için sadık oyuncuların zar zor kazandıkları paralarını çekememeleri değil. Diğer bir neden, bu "suçlular" ile uğraşmak zorunda kalan büyük bir iş yükü altındaki yargıçlar. Kredileri bir VIP özelliği haline getirerek, kredilerin genellikle borçlarını geri ödeyebilecek oyuncular tarafından alındıklarını görmeyi umuyoruz. Böylelikle bankalar hepimiz için daha istikrarlı ve güvenli hale gelecektir.

<.< <.< <.<

hmff <.<
miss-potter
~SoniAdorA~
UU Seherbazları
Köpüklü Kapuçino

~Lonca Editörcübaşısı~:p

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #20 : Haziran 24, 2008, 20:58:01 »

Yaaa hayııır olamaaaaz yaa.Yaaa offff ama nedeeen yaaa.Bu haksızlık ama yani resmen insanların oyunu normal bi şekilde oynayabilmeleri için VIP olmaları gerekiyor.VIP olmayanların yaptıkları şeyleri bu kadar kısıtlamamaları gerek bence <.<

Harry Potter ve Umudun Büyüsü<br /><br />~Dans Kulübü~<br /><br />~HPC Yazarları Loncası~
Hasta Siempre
Role Playing
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #21 : Haziran 24, 2008, 20:59:09 »

Evet artık ben de abartıldığını düşünüyorum <.<

The Other Boleyn Girl
Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #22 : Haziran 24, 2008, 21:45:45 »

aslına bakarsanız çok mantıklı. Kaç tane karakter ödeyemediği borçlar yüzünden müzik kariyerinden neredeyse men edildi.

Evet vip etmek çabaları da güdüyorlardır elbette fakat, çok mantıklı.

Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #23 : Haziran 25, 2008, 10:19:14 »

artık merkez büroları, mekandaki President Visit tuşuna basarak yapıyorsunuz. Gitmenize bile gerek yok!

Özellikle sürekli turnedekiler için muhteşem bir şey oldu bu. Bilgi vereyim dedim ki kalkıp da gitmek için uğraşmayın diye.

Hasta Siempre
Role Playing
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #24 : Ağustos 01, 2008, 17:08:58 »

Up untill now pets have been a pretty good way of maintaining a good mood. This is no longer the case. Pets can now be a source of frustration as well.

Şimdiye dek hayvanlar iyi bir ruh halinde bir etkendiler, bu artık böyle olmayacak, evcil hayvan başarısızlığa neden olabilir

(Fıraktos çevirdi haberi)

Ağlayan Ağlayabilirim sadece.Daha dün 45 tane guena piga almıştım. 80 tane hayvanım vardı hepsinden nasıl kurtulacağım bilemiyorum.(Gerçi nasıl bir başarısızlık anlayabilmiş değilim ama :S)

The Other Boleyn Girl
Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #25 : Ağustos 01, 2008, 17:13:40 »

1 kedim 1 köpeğim 9 tanede hamsterim var. Terleyen (bugün aldımm yaaa )Bellacık,Dumbledıcık,Jamescik,Lilycik ,Lupincik,Petercık,Pıtırcık,Siriuscık ve  Voldicik hamsterlerın isimleri.

Sürgün Melek
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Telve

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #26 : Ağustos 02, 2008, 19:50:02 »

11 hayvanla bişey olmaz Marissa  abla  Gülümseyen Bende 100 tane var. Ama sanmıyorum aşırı bir düşüşe sebep olsunlar bu gün 2 kere  şu güncelleme geldi : "Öööf.. Bu ev hayvanları bazen insanın asabını bozuyorlar!"
Ne kadar düşüş oldu bilmiyorum tahmini %5-6 civarı ama 3. hayvan güncellemesiyle %100 yine ruh halim.Arkadaşımda 150 tane hayvan var %8lik bir düşüş yaşadı.Herkes çocukları üzerinden salmaya başlammış hayvanları forumdan okuduğum kadarıyla ama bence biraz bekleyip etkilerini görmekte fayda var.

Hayatta kalabilmek için bir ömür veriyoruz.
Bir ömür karşılığı, bir ömür yani.
Ne saçma...
Bahar mıdır bizi bu hale getiren?
Galiba.

~Can Yücel
miss-potter
~SoniAdorA~
UU Seherbazları
Köpüklü Kapuçino

~Lonca Editörcübaşısı~:p

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #27 : Ağustos 05, 2008, 12:12:20 »

Başarılarda değişiklik
"Oyunu destekliyorum!" başarısı artık VIP üyelik satın aldığınızda verilmeyecek. Bu başarı, ileri bir tarihte başka bir başarıyla değiştirilecektir.

böyle diyo camia haberlerinde Hede Hödö

Harry Potter ve Umudun Büyüsü<br /><br />~Dans Kulübü~<br /><br />~HPC Yazarları Loncası~
Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #28 : Ağustos 09, 2008, 10:45:21 »

Bakım zamanı
11 Ağustos Pazartesi günü saat 13:00 (CET)'den itibaren oyunu kısa bir süreliğine kapatacağız. Kapalı kalma süresinin bir saatten az olacağını umuyor ve kimsenin bundan fazla etkilenmeyeceğini tahmin ediyoruz.

ayrıcaa ev hayvanlarımız ecelleriyle yaşlılıktan da rahmetli oluyormuş.

Alıntı
Ühüü-ühü ihtiyar dostum hamster ölmüş. Neden... ama NEDEN?!

Hasta Siempre
Role Playing
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #29 : Ağustos 09, 2008, 17:49:25 »

Yandık desene Ağlayan
Ben genelde 20'li gruplar halinde almıştım toplu halde ölecekler Ağlayan

The Other Boleyn Girl
Sayfa: 1 [2] 3   Yukarı git