|
|
|
|
|
|
|
miss-potter
|
 |
« Yanıtla #272 : Haziran 30, 2008, 01:07:10 » |
|
hallowen maskesini nerden alabilirim dükkan olarak her yerde yok sanırım  ayrıca bu saatte dükkanlar açık mıdır 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
miss-potter
|
 |
« Yanıtla #274 : Haziran 30, 2008, 01:17:19 » |
|
hallowen maskesini nerden alabilirim dükkan olarak her yerde yok sanırım  ayrıca bu saatte dükkanlar açık mıdır  Dükkanlar bu saatte kapalı, açık olduğu zaman da normal dükkanlarda oyuncaklar kategorisi altında bulabilirsin. Tamam, çok teşekkür ederim  Ne demek  tamam teşekürler 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arna Belorn
|
 |
« Yanıtla #275 : Haziran 30, 2008, 01:41:32 » |
|
VIP iseniz, online alışveriş yapabilirsiniz istediğiniz saatte Her saat başı birini korkutabiliyorsunuz, her korkutma, %10 ruh sağlığı veriyor =) Bu arada keşke şu cadılar bayramı temasını kullanabilsek sürekli. resmen bayılıyorum.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 30, 2008, 01:42:10 Gönderen: Arna Belorn »
|
|
"Anlamaya başlamanın ilk belirtilerinden biri ölme isteğidir." - Franz Kafka
We could leave I'll dim the stars We'll steal away from here We'll run so fast and so far We'll burn up these streets Our mystery complete The moon will die of shame
" Bir adam ölmeden önce, ona mutlu bir adam denilemez" - Sokrates
|
|
|
|
miss-potter
|
 |
« Yanıtla #276 : Haziran 30, 2008, 01:44:47 » |
|
her saat başı birini korkutup %10 ruh halim artacak demek...peki biri benim karakteri korkutursa noluyo düşüyormu ruh halim falan 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arna Belorn
|
 |
« Yanıtla #277 : Haziran 30, 2008, 01:46:20 » |
|
hayır düşmüyor hiç bir şey olmuyor 
|
|
|
|
|
|
"Anlamaya başlamanın ilk belirtilerinden biri ölme isteğidir." - Franz Kafka
We could leave I'll dim the stars We'll steal away from here We'll run so fast and so far We'll burn up these streets Our mystery complete The moon will die of shame
" Bir adam ölmeden önce, ona mutlu bir adam denilemez" - Sokrates
|
|
|
|
miss-potter
|
 |
« Yanıtla #278 : Haziran 30, 2008, 01:48:04 » |
|
ooo iyiymiş o zaman zaten ruh hali şuan çok iyi değil cadılar bayramıyla fullesem bari 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
geberesice
|
 |
« Yanıtla #280 : Haziran 30, 2008, 14:04:39 » |
|
Yazıklar olsun diyorum kimse sallamadı , sadece hallowen canavar maskesi istemiştim parasını da verecektim üstelik  Cık cık cık 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
geberesice
|
 |
« Yanıtla #282 : Haziran 30, 2008, 14:05:52 » |
|
Gerek kalmadı çıktım hastaneden , çok sağolun ya 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Maateh
|
 |
« Yanıtla #283 : Haziran 30, 2008, 14:07:07 » |
|
olsun biraz daha arttırırsın götür sen eessrraa götür 
|
|
|
|
|
|
Her zamanki gibi Yağmur yağacak Ve her şeyi temizleyecek. Ardından karanlığını indirecek gece, Yeryüzüne. Bu şehirden gideceğim. Bana ait gördüğüm, Dost bildiğm her şeyi alarak Yalnız sen, Sen kalacaksın bu şehirde....
|
|
|
|
|
|