|
Marissa
|
 |
« Yanıtla #105 : Ekim 01, 2008, 15:53:45 » |
|
Bisler sahneyi terk et dedikten sonra çalınmıyormu?ben mi yanlış hatırlıyom yahu.
|
|
|
|
|
|
 **** Harley Quinn'e -Işın'ıma çokkk teşekkürler muahh*** Ne dilediğine dikkat et derler.Şey dualarına daha çok dikkat et.Ne istediğinden emin ol,çok emin ol.Bir tanrının tam olarak istediğiniz şeyi size ne zaman vereceğini asla bilemezsiniz. *Ahh Bill ahhhh...
|
|
|
|
|
|
geberesice
|
 |
« Yanıtla #106 : Ekim 01, 2008, 16:21:17 » |
|
Ben sadece şu (S) yazanlarda hata buldum. Galiba onlar bis anlamına geliyor. Ve bisler konserin sonunda yapılır. Sen bir sürü yapmışsın  Hayır o şarkıları daha önce bir konserde çalmadım , gizli. O yüzden var o 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dark Eagle
|
 |
« Yanıtla #107 : Ekim 01, 2008, 18:11:51 » |
|
Bisler sahneyi terk et dedikten sonra çalınmıyormu?ben mi yanlış hatırlıyom yahu.
Evet ben de öyle biliyorum ama hiç yapamadım  Ben sadece şu (S) yazanlarda hata buldum. Galiba onlar bis anlamına geliyor. Ve bisler konserin sonunda yapılır. Sen bir sürü yapmışsın  Hayır o şarkıları daha önce bir konserde çalmadım , gizli. O yüzden var o  O zaman sorun kalmadı =)
|
|
|
|
|
|
Yalnızlığımı paylaşıyorum kendimle Asla bitmeyecek belki beklesem de Ama bitecek elbet bir gün ömür Umarım yakındır bu son günüm...
|
|
|
|
miss-potter
|
 |
« Yanıtla #108 : Ekim 01, 2008, 18:13:15 » |
|
hayır o şarkının gruptan birinin şarkısı olduğunu gösteriyor  bence gayet hoş bir plan 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Goz
Göreceli Kavram..
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sıcak Çikolata

Hayat öğretir koçum! - Ali Rıza Önen
|
 |
« Yanıtla #109 : Ekim 06, 2008, 19:11:32 » |
|
Biliyorum bu soru çok soruldu ama güç desteği %100 olunca yapılacak en mantıklı şey ne? Daha doğrusu seçenekler nedir? %80 olmuş,şimdiden bi plan yapıcam gelecekle ilgili olaraktan 
|
|
|
|
|
|
I'm ready for, disco. I'm ready for, your disco. I'm ready for, KingoDisco!
...
Baby baby, I'm your king of disco. Why don't you come to my kindom of disco?
|
|
|
çatalak06
Öööö
Role Playing
Sıcak Çikolata

Peki Ben? Neden hala böyleyim?
|
 |
« Yanıtla #110 : Ekim 06, 2008, 19:22:47 » |
|
Açık yetenekler
Temel Komedi 5* Temel Mühendislik 2* Temel Fen Temel Sanat & Dizayn 3* Temel Sahne Duruşu Temel Bestecilik Temel Şairlik Temel Mankenlik Temel Seksapel Temel Şovmenlik Temel Şarkı Söyleme Temel Telli Enstrümanlar 1* Temel Oyunculuk Temel Dansçılık Temel Ekonomi Temel Makyaj
Kişisel yetenekler Heavy Metal 3* Temel Dövüş Sanatları 2* Hip Hop 5* Temel Davranış 5* Temel Yoga 2* Seks 1* Reggae 3,5* Temel Fotoğrafçılık Temel Ateşli Silahlar 1,5* Graffiti Boyama 3* Benim yetenekler ve yıldızları bunlar. Sizce nelerimi geliştirmeliyim? Müzik Kariyerim için? Hangisini ilk olarak geliştirmem daha iyi olur?
|
|
|
|
|
|
I love .....
|
|
|
|
CrN-Emma-Dan
|
 |
« Yanıtla #111 : Ekim 06, 2008, 19:25:38 » |
|
bu oyun çok zor ya bi ara oynuyodum bişi başaramayınca bıraktım xD helal olsun size 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Goz
Göreceli Kavram..
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sıcak Çikolata

Hayat öğretir koçum! - Ali Rıza Önen
|
 |
« Yanıtla #112 : Ekim 06, 2008, 19:28:47 » |
|
Reggae ve Temel Şarkı Söylemeyi geliştir sen 
|
|
|
|
|
|
I'm ready for, disco. I'm ready for, your disco. I'm ready for, KingoDisco!
...
Baby baby, I'm your king of disco. Why don't you come to my kindom of disco?
|
|
|
|
Hasta Siempre
|
 |
« Yanıtla #113 : Ekim 06, 2008, 19:30:40 » |
|
İlk önce tabii ki müzik yeteneğini 5* yap, sonra enstrümanlar, sonra şovmenlik seksapel gibi birkaç atraksyon için gerekli yetenek ve bir ara bestecilik ve söz yazarlığı.Ama bestecilik ve söz yazarlığından önce müzik türüne göre atraksyon yeteneklerini öneririm.Kulağa zor geliyor ama sabır gerekli bu işler için  Ve deneyim puanlarını üzik yeteneğine ve zekana vermeni tavsiye ederim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
çatalak06
Öööö
Role Playing
Sıcak Çikolata

Peki Ben? Neden hala böyleyim?
|
 |
« Yanıtla #114 : Ekim 06, 2008, 19:40:17 » |
|
Reggae ve Temel Şarkı Söylemeyi geliştir sen  Kes  Gruptan defolam diyorum kabul etmiyosun  Kes mızmızlanmayı  İlk önce tabii ki müzik yeteneğini 5* yap, sonra enstrümanlar, sonra şovmenlik seksapel gibi birkaç atraksyon için gerekli yetenek ve bir ara bestecilik ve söz yazarlığı.Ama bestecilik ve söz yazarlığından önce müzik türüne göre atraksyon yeteneklerini öneririm.Kulağa zor geliyor ama sabır gerekli bu işler için  Ve deneyim puanlarını üzik yeteneğine ve zekana vermeni tavsiye ederim  Deneyim puanlarını şimdilik zekaya veriyorum. Çok gıcık bir patronum var. Zekamın en az "şahane" olmasını lütfetti.  Nerde eski patronum.. xP Tamam teşekkür ederim xP
|
|
|
|
|
|
I love .....
|
|
|
|
miss-potter
|
 |
« Yanıtla #115 : Ekim 06, 2008, 21:21:53 » |
|
Biliyorum bu soru çok soruldu ama güç desteği %100 olunca yapılacak en mantıklı şey ne? Daha doğrusu seçenekler nedir? %80 olmuş,şimdiden bi plan yapıcam gelecekle ilgili olaraktan  repertuar en mantrıklısı bence  hırs seviyesi sadece gelecek konserin başarısını 1-2kademe yükseltiyor  ee teknik elemanın olsa bile bunu pek önermiyorlar 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hasta Siempre
|
 |
« Yanıtla #116 : Ekim 18, 2008, 14:28:35 » |
|
9. şarkımı yazıyorum. Müzik yeteneğim:mükemmel Yazacağım şarkı Modern Rock Dans müziği. Modern Rock yeteneğim : 5* Dans Müziği besteleme:5* Şairlik:5* Bestecilik:5* Hep oteldeydim, sağlığım %100'den düşmedi ve hiç otel dışındayken güncelleme olmadı.Bir söz ilhamı kullandım.Sizce yazdığım şarkı mükemmel olur mu? Bunu sormamın amacı şarkı yazdıkça seviyeleri artıyormuş.Son şarkım müthiş olmuştu.Bu sefer mükemmele yükselmiş olabilir miyim?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
charmed
|
 |
« Yanıtla #117 : Ekim 18, 2008, 17:19:50 » |
|
Şarkı yazdıkça seviyenin arttığını biliyorum.Bizzat denedim  Ama şarkı yazarken sağlık mı ruh hali mi daha önemli?Bİlmediğim için soruyorum. Ama hep 5 lemişsin zaten bence olmuştur mükemmel.
|
|
|
|
|
|
Karamel Kokusu Sen boşver onları uç gönlünce... Onların hiç kanatları olmadı ki
|
|
|
|
Hasta Siempre
|
 |
« Yanıtla #118 : Ekim 18, 2008, 17:23:24 » |
|
Ruh hali değil de sağlık önemli diyorlar.Umarım mükemmel olur 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hasta Siempre
|
 |
« Yanıtla #119 : Ekim 19, 2008, 10:28:42 » |
|
Şarkı çığır açan oldu.Geçen sefer aynı yeteneklerle otelde değilken ve sağlığım maviyken müthiş olmuşu.Demek sağlık ve mekan bu kadar fark ediyormuş 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|