|
|
|
|
|
déspina
|
 |
« Yanıtla #76 : Temmuz 20, 2008, 15:59:43 » |
|
Sanırım Çarşamba günü satışlar göserilecek,ben öyle biliyorum yani. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #77 : Temmuz 21, 2008, 16:48:55 » |
|
Bizim bir albümümüz vardı.Sonra birde single çıkarmak istedik ve firmaya yolladık.
2008-07-19 100000 CD teslim edildi. 2008-07-15 2008-07-19 04:41 tarihinde teslim edilmek üzere 100000 CD 3i-Valhalla CDs fabrikasından ısmarlandı. 2008-06-26 Albüm 3i - L. Mayeax Institute firmasına yollandı. 2008-06-20 Ellen Platts albüm üzerinde çalışmaya başladı
bundan sonra single ın çıkması gerekmez mi?Albüm kontratını mı yırtıcaz ?  bu listede bir de " 3i Heavy Metal albümü piyasaya çıkardı." gibi bir yazı çıkması lazım. albüm/single piyasaya çıkarıldıktan sonraki ilk çarşamba satışlar başlar. piyasaya çıkarılmazsa satışlar başlamaz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hey Ho Lou
|
 |
« Yanıtla #79 : Temmuz 21, 2008, 19:33:44 » |
|
bizim eski pislik kayıt şirketimiz, single'ı piyasaya sürmüyor. ben bunun çözümünü merak ediyorum. 20 mayıstan beri bekliyoruz, ama hala bir şey yok! hrr
|
|
|
|
|
|
O zaman ve yalnızca o zaman, gökyüzüyle yeryüzünün evliliğini kutlayabiliriz, o zaman ve yalnızca o zaman, kurban etme fikrinden vazgeçebiliriz, o zaman ve yalnızca o zaman barış kalıcı olur ve dişil ilke dünyanın mutlak hakimi olur. O zaman ve yalnızca o zaman, hareketsizliğin hüküm sürmesi için hareket durur.
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #80 : Temmuz 22, 2008, 11:24:33 » |
|
dava açabiliyor musunuz diye bi araştırsana. sonuçta bi haksızlık var :S
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hey Ho Lou
|
 |
« Yanıtla #81 : Temmuz 23, 2008, 22:41:23 » |
|
dava açabiliyor musunuz diye bi araştırsana. sonuçta bi haksızlık var :S
popomundo'da dava açmak var mı? varsa açalım hemen huhaha 
|
|
|
|
|
|
O zaman ve yalnızca o zaman, gökyüzüyle yeryüzünün evliliğini kutlayabiliriz, o zaman ve yalnızca o zaman, kurban etme fikrinden vazgeçebiliriz, o zaman ve yalnızca o zaman barış kalıcı olur ve dişil ilke dünyanın mutlak hakimi olur. O zaman ve yalnızca o zaman, hareketsizliğin hüküm sürmesi için hareket durur.
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #82 : Temmuz 24, 2008, 11:28:09 » |
|
var tabi yaw. adliye sarayı fln var yargıçlar var  hiç işim olmadı yannız nası işliyo ve hangi davalara bakılıyo bilmiyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hasta Siempre
|
 |
« Yanıtla #83 : Temmuz 24, 2008, 13:49:46 » |
|
Valla ben birtek boşanma davası açılabiliniyor diye biliyorum. Yani yargıçlar da Vandalizm,Ayaklanmaya teşvik gibi suçlara ceza verebiliyorlar diye biliyorum. Çaylak forumuna yazabilirsin merak ettim ben de 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hey Ho Lou
|
 |
« Yanıtla #84 : Temmuz 24, 2008, 14:18:37 » |
|
yazdım çaylak foruma umarım düzgün bir cevap verirler. ___ kontrat bittiyse single gider. piyasaya sürerler ama hiç satmaz falan dedi biri. bu durumda onlar zarar edecek. ama piyasaya sürerlerse de biz rahat edicez. şöyle düşündük, şirket sahibine single'ı piyasaya çıkarması durumunda karşılığında para versek? olur mu sizce? 70.000 cd sipariş etti gerçi herifler  hepsinin zararı verebileceğimizin kaç katı olur kim bilir?
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 24, 2008, 14:38:52 Gönderen: Hey Ho Lou »
|
|
|
|
|
Goz
Göreceli Kavram..
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sıcak Çikolata

Hayat öğretir koçum! - Ali Rıza Önen
|
 |
« Yanıtla #85 : Temmuz 25, 2008, 18:32:58 » |
|
Kayıt Kontratı imzaladıktan sonra ne oluyor? Yani tam olarak ne yapmak gerekiyor?
|
|
|
|
|
|
Kendime yeni bir renk,yeni bir isim bulmalıyım. ~Kişisel Bir İntahar
|
|
|
|
Dark Eagle
|
 |
« Yanıtla #86 : Ağustos 03, 2008, 13:27:29 » |
|
Kontrat imzalayınca single, albüm, video gibi şeyler yapabiliyorsun. Kontrat imzaladığın yer sana indirimler de yapıyor. Senin bir şey yapmana gerek yok. İstediğin zaman kullanıyorsun. Umarım açıklayabilmişimdir =)
|
|
|
|
|
|
Yalnızlığımı paylaşıyorum kendimle Asla bitmeyecek belki beklesem de Ama bitecek elbet bir gün ömür Umarım yakındır bu son günüm...
|
|
|
Goz
Göreceli Kavram..
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sıcak Çikolata

Hayat öğretir koçum! - Ali Rıza Önen
|
 |
« Yanıtla #87 : Ağustos 03, 2008, 13:30:05 » |
|