|
QuEeN
|
 |
« Yanıtla #60 : Haziran 09, 2008, 18:30:31 » |
|
ya benim güç desteğim şuanda %99 genel gidişatına bakılırsa yarın %100 olur sizce neyi desteklemeliyim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Luthien
|
 |
« Yanıtla #61 : Haziran 09, 2008, 19:03:32 » |
|
En iyisi repertuarına bir sürü güzel şarkı ekle ve repertuarı fulle  Şöhrettir, bir dahaki konseri desteklemektir bunlar geçici şeyler 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
QuEeN
|
 |
« Yanıtla #62 : Haziran 09, 2008, 19:05:58 » |
|
deneyelim bakalım peki güzel şarkıları nerden bulcam 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hasta Siempre
|
 |
« Yanıtla #63 : Haziran 09, 2008, 19:07:07 » |
|
Camia-Sıralamalar Orda en iyi şarkıcıların popülerliği en yüksek şarkılarını repertuarına al ama Müzik türünün ve baskın enstrümanların size uygun olmasına dikkat et 
|
|
|
|
|
|
En güzel günlerimin üç melun adamı var Biri sensin,biri o,biri ötekisi Kanlı bıçaklı düşmanımdır ikisi
Sana gelince.. Ne ben Sezar'ım,ne de sen Brütüs'sün Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün Artık seninle biz, Düşman bile değiliz ~Nazım Hikmet Ran
|
|
|
|
QuEeN
|
 |
« Yanıtla #64 : Haziran 09, 2008, 20:07:08 » |
|
peki uygun olmassa çok etkilermi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
déspina
|
 |
« Yanıtla #65 : Haziran 09, 2008, 20:37:38 » |
|
Nüzik türü etkiliyor mu? Bana etkilemedğini söylediler,baskın enstraümanların etkisini hiç bilmyiorum ama eski konserlerle pek farkı olmadı dikkat etmedim ben.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hey Ho Lou
|
 |
« Yanıtla #66 : Haziran 21, 2008, 21:23:10 » |
|
Sanatçı: Devil-Jin Mekan: Wanha PUNK Paris Zaman: 2008-06-20 22:00 Seyirci: 1703 kişi Bilet Satışı: Günlük ortalama 28.(60 günde 1703) Kazanç: 12 774 YTL Sanatçının payı: 50% Bilet fiyatı: 15 YTL Rezervasyon tarihi: 2008-04-21 Sahne Ekipmanı: * Ekstra Hizmet: Anlaşma sağlanamadı Hırs: Normal
Sanatçılar : B. İşveli Gayda / Bas Gitarist ** A. Torlak Elektrogitar / Solist *** H. Göztepeli Baterist *
1703 kişi Wanha PUNK Paris sahnesine Devil-Jin konserini izlemeye geldi.
Konserde yeterli sayıda şarkı çalındı. 13 şarkı izleyenleri memnun etmiş göründü.
Neticede Devil-Jin konseri vasat bir konserdi!
Şarkılar: Devil-Jin sahneye çıkıyor. *** Devil-Jin seyirciyi selamlıyor. *** Ben ölmeden ünlü olsam ** Devil-Jin seyirciyle konuşuyor. **** Follow my ass *** Berrak İşveli sahneyi sise boğuyor. **** Jeesuksen kyydissä helvettiin! *** Devil-Jin izleyenlere tükürüyor! *** dududududu! *** Devil-Jin insanlarla el sıkışmak için eğiliyor. *** 'Apple love *** Devil-Jin bayrak yakıyor. **** Nasha Russia *** Sesi köklüyor ve izleyenler çılgına dönüyorlar! ***** Grind *** Devil-Jin seyircileri beraber söylemeye çağırıyor. ** No Punk for Old Men *** Berrak İşveli dev bir havaifişek gösterisi yapıyor. Muazzam bir görüntü! İzleyenler etkisinden uzun süre kurtulamayacak. **** Estou Apaixonada Por Ti *** Aygül Torlak izleyenlere defolup gitmelerini söylüyor. *** I have no arse and I must fart *** Devil-Jin seyircileri övüyor. *** Devil-Jin sahneden ayrılıyor ama seyirciler daha fazlasını istiyor! *** Devil-Jin sıradaki şarkıyı sevdiği birisine adıyor. *** Devil-Jin, Pussy Snog adlı parçasını tekrar çalıyor ve izleyenler hala bir bis daha istiyor!!! **** Devil-Jin, Diaphragm adlı parçasını tekrar çalıyor ve izleyenler hala bir bis daha istiyor!!! **** Devil-Jin, Business Brother adlı parçasını tekrar çalıyor. **** Konser sona erdi. * Yıldız Sayısı: 89
_ grup üyeleri Berrak İşveli - id: 254416 Aygül Torlak - id: 403454 Hazar Göztepeli - id: 258739
yukarıdaki son konser performansımız... sizce neden böyle vasat geçiyor konserler? biri yardım edebilir mi?
|
|
|
|
|
|
~ Su ~
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #67 : Haziran 22, 2008, 02:54:54 » |
|
Devil-Jin sahneye çıkıyor. *** şarkı Devil-Jin seyirciyi selamlıyor. *** şarkı Devil-Jin izleyenlere tükürüyor! *** şarkı Aygül Torlak izleyenlere defolup gitmelerini söylüyor. *** şarkı Devil-Jin insanlarla el sıkışmak için eğiliyor. *** şarkı Devil-Jin seyircileri övüyor. *** şarkı Devil-Jin sıradaki şarkıyı sevdiği birisine adıyor. *** şarkı Devil-Jin seyirciyle konuşuyor. **** şarkı Berrak İşveli sahneyi sise boğuyor. **** şarkı Devil-Jin bayrak yakıyor. **** şarkı Berrak İşveli dev bir havaifişek gösterisi yapıyor. Muazzam bir görüntü! İzleyenler etkisinden uzun süre kurtulamayacak. **** şarkı Devil-Jin sahneden ayrılıyor ama seyirciler daha fazlasını istiyor! *** bis Sesi köklüyor ve izleyenler çılgına dönüyorlar! ***** bis
konser planınızı şu şekilde değiştirin. mantık çok basit: "bir şarkı - bir atraksiyon"
peki bunları sıralarken neye dikkat edeceksiniz?
1- en kötü atraksiyondan en iyisine doğru sıralayın. sesi köklemeyi sahneyi terk etmeden önce yapmaya çalışın. 2- en kötü şarkıdan en iyisine doğru sıralayın. en iyi iki şarkınızı bis yapın. eğer üç bis çalmak istiyorsanız, sahneyi terk etme atraksiyonu ile, ondan bir öncekini yer değiştirin yeter... (tabi şarkıyı "bis" olarak değiştirmeyi unutmayın...)
şu anda profillerinize bakamadım ama, hangi atraksiyondan kimin daha çok yıldız alacağını bulmanız lazım. bazı atraksiyonlar zeka seviyesi ister. grubunuzda seka seviyesi en çok kimin yüksekse o yapsın o atraksiyonu. başka bi tanesi çekicilik ister. en yüksek çekiciliği olan o atraksiyonu yapsın vs. bazı konserlerde bazı atraksiyonlardan daha fazla yıldız alırsınız. bi sonraki konserde bunu mutlaka düzeltin. çünkü seyirciler hep daha iyisini görmek isterler, önce onlara iyi birşey gösterip sonra ardından kötüsünü yaparsanız hoşlarına gitmez... bu yüzden mümkün olduğunca en kötüden en iyiye doğru gitmeye çalışın...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bee
|
 |
« Yanıtla #68 : Haziran 24, 2008, 18:08:06 » |
|
Güç desteğini nasıl yükseltebilirim ??
|
|
|
|
|
|
B'Ware: She's BACK!!!...Third Time's The Charm...  | Twilight | Twilight | Twilight | 
|
|
|
|
|
|
Anka_kuşu
|
 |
« Yanıtla #70 : Temmuz 11, 2008, 11:54:31 » |
|
Yasemin abla ben şimdi bir single çıkartmayı düşünüyorum ( Oraya kadar geldim yani  ) Yalnız ilk kez olacağı içün ben nasıl kontrat yapıyoruz onu pek anlayamadım. Şu an romadayım ve ceo ile mi görüşmem gerekli? helppp!!
|
|
|
|
|
|
 Bunu bana nasıl yapabildin Edward? Çok fena aşık oldum! Ah Edward ahh! *Offff abi ne yaptın ya! Senin yüzünden popmundoyu uzun bir süre terk etmek zorunda kalıcaz!  Yahu Gazi Çiftlik lisesine giden biri yok mu?
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #71 : Temmuz 11, 2008, 17:30:19 » |
|
bi kayıt şirketinin ceo'suna mesaj atabilirsin... --- benim sorum albümle ilgili  ideal albüm çıkarma koşulları nelerdir? şarkıların hangi popülerlikte/kalitede vs olması gerekir? (şimdilik albüm işi bizim için çok erken biliyorum, fakat şimdiden alt yapıyı oluşturmak lazım gelebilir  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anka_kuşu
|
 |
« Yanıtla #72 : Temmuz 11, 2008, 21:28:01 » |
|
Sağol Hasan Abi.
|
|
|
|
|
|
 Bunu bana nasıl yapabildin Edward? Çok fena aşık oldum! Ah Edward ahh! *Offff abi ne yaptın ya! Senin yüzünden popmundoyu uzun bir süre terk etmek zorunda kalıcaz!  Yahu Gazi Çiftlik lisesine giden biri yok mu?
|
|
|
|
Sürgün Melek
|
 |
« Yanıtla #73 : Temmuz 18, 2008, 22:59:41 » |
|
Biz albüm çıkartmayı düşünmeye başladık yavaş yavaş. Sıralamada belirli bir zamandan sonra yükselmek için albüm çıkartabilirsiniz mesala biz şu an 108. sıradayız normal güncellemelerle pek fazla yükselemiyoruz bu yüzden albüm çıkartmayı düşünüyoruz. Şarkıların kalitesi de en az mükemmel seviyede olmalı.
|
|
|
|
|
|
Hayatta kalabilmek için bir ömür veriyoruz. Bir ömür karşılığı, bir ömür yani. Ne saçma... Bahar mıdır bizi bu hale getiren? Galiba. ~Can Yücel
|
|
|
|
Hey Ho Lou
|
 |
« Yanıtla #74 : Temmuz 20, 2008, 01:40:45 » |
|
bizim eski şirketimize single çalışması yolladık taaa bilmem kaç ay önce ve 70.000 kadar cd sipariş ettiler vs. ama arada kontrat süresi bitti. sorun şu ki hala ortada single yok. madem öyle iptal edelim dedik, cd sipariş ettikleri için çalışmayı silemiyoruz. kaç kere mesaj attım, ceoya şirket sahibine falan ama ... ı ıh takmıyorlar bizi. ve inatla single'ı çıkarmıyorlar. ve biz yeni çalışma yapamıyoruz.
biri bize yardım edebiliyosa etsin rica ediyorum. (şuan ki kayıt şirketimizle görüştüm, size takmışlar çıkarmayacaklar belli çok kötü falan dediler. ne halt yiycez bilmiyorum)
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 20, 2008, 01:41:41 Gönderen: Hey Ho Lou »
|
|
~ Su ~
|
|
|
|