|
Sangria
|
 |
« Yanıtla #15 : Mayıs 07, 2008, 21:55:21 » |
|
sahneye çıkma atraksiyonunu sonlara doğru kullanın, sesi köklemeyi ise 2 bis arasına koyun. iyi olduğunuz şarkı ve atraksiyonları daha sonlara koyun. şovmenliği 5+ yıldız yapın. yüksek popülerlikli coverlar çalın ya da cover çalmayıp kaliteli şarkılar besteleyin.
sahne duruşu lüzumsuz bir yetenek, boşuna geliştirmeyin onu.
|
|
|
|
|
|
13 şubat... (bkz:nurse) 
|
|
|
|
|
|
déspina
|
 |
« Yanıtla #16 : Mayıs 07, 2008, 21:58:10 » |
|
Teşekkürler. Ayrıca tahminen kaç * daha alırsak düzgün konser verebiliriz? Tabi atraksiyon sayısına göre de değişir aslında.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sangria
|
 |
« Yanıtla #17 : Mayıs 08, 2008, 01:24:00 » |
|
onu bilemiyorum açıkçası hiç dikkat etmedim =) ama sadece yıldıza değil yeteneklerinize de bağlı bir şey bu.
|
|
|
|
|
|
13 şubat... (bkz:nurse) 
|
|
|
|
déspina
|
 |
« Yanıtla #18 : Mayıs 08, 2008, 20:23:01 » |
|
 Tamam. Sesi kökle atraksiyonunu iki bis arasına koyduğumu igbi sahneye çıkmayı da diğer bisin ardından koysak(3 bis 2 atr.) saçma olmaz değil mi? Yani yine * getirir mi?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Luthien
|
 |
« Yanıtla #20 : Mayıs 08, 2008, 20:40:10 » |
|
Konserinizi beğenmezlerse artık seyirciler gider  Tüm seyirciler gittiğinde konser otomatik biter.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
déspina
|
 |
« Yanıtla #21 : Mayıs 08, 2008, 20:42:51 » |
|
Evet malesef gidiyorlar ben korktum ama şimdilik bşaımıza gelmedi öyle birşey.O yüzden iyi olanları sona koymaktan korkuyordum. Sorunun cevabınıı biken var mı?(2 mesaj önceki)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
déspina
|
 |
« Yanıtla #23 : Mayıs 08, 2008, 20:59:36 » |
|
Bilgim yok eğer uzun zaman geçtiyse.Liste getir den bulunmuyor değil mi? Bulunmuyors ailmiyorum.Zaten liste getirden yapıldığını da ynei öğrendim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Luthien
|
 |
« Yanıtla #24 : Mayıs 08, 2008, 21:55:50 » |
|
Vip değilseniz ancak 3 önceki konserina ayrıntılarını görebilirsiniz.  Tamam. Sesi kökle atraksiyonunu iki bis arasına koyduğumu igbi sahneye çıkmayı da diğer bisin ardından koysak(3 bis 2 atr.) saçma olmaz değil mi? Yani yine * getirir mi? valla biz son 3 bis'in arasına sadece "sesi kökle" atraksiyonu ekliyoruz. "Sahneye çık" en başında konsere girişte kullanılıyor ve arkalarda kullanılmıyor diye tahmin ediyorum ama bilmiyorum  Hiç denemedim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eessrraa
|
 |
« Yanıtla #25 : Mayıs 08, 2008, 22:03:14 » |
|
Vip değilseniz ancak 3 önceki konserina ayrıntılarını görebilirsiniz.  Tamam. Sesi kökle atraksiyonunu iki bis arasına koyduğumu igbi sahneye çıkmayı da diğer bisin ardından koysak(3 bis 2 atr.) saçma olmaz değil mi? Yani yine * getirir mi? valla biz son 3 bis'in arasına sadece "sesi kökle" atraksiyonu ekliyoruz. "Sahneye çık" en başında konsere girişte kullanılıyor ve arkalarda kullanılmıyor diye tahmin ediyorum ama bilmiyorum  Hiç denemedim. deniyoruz şu anda bakalım ne olacak 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
déspina
|
 |
« Yanıtla #26 : Mayıs 08, 2008, 22:24:23 » |
|
Evet,  denedim ve felaketle sonuçlandı.8 yıldız eksik performasn gösterdik  'Facadε of яεali†ψ' sahneden ayrılıyor ama seyirciler daha fazlasını istiyor! *** 'Facadε of яεali†ψ', Burn'em All! adlı parçasını tekrar çalıyor ve izleyenler hala bir bis daha istiyor!!! **** 'Facadε of яεali†ψ' ortamı sallamak için sahneye çıkıyor! ***** 'Facade of ?eali†?' sahneyi terk etmeden önce bis yapmaya kalkıyor. 0 Sesi köklüyor ve izleyenler çılgına dönüyorlar! ***** 'Facade of ?eali†?' sahneyi terk etmeden önce bis yapmaya kalkıyor. 0  Ağlıyorum,çok kötü oldu bu ya  Ama en azından denemiş olduk. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #29 : Mayıs 08, 2008, 22:29:08 » |
|
arkadaşlar sahneye çıktıktan sonra bir de inmeniz gerekiyor değil mi? :S inmezseniz eğer haliyle, sahneden inmeden bis yaptığınız için yıldız alamazsınız :S
|
|
|
|
|
|
Declare independence! Don't let them do that to you! ~ Björk
|
|
|
|