|
Sangria
|
 |
« Yanıtla #15 : Mayıs 07, 2008, 21:55:21 » |
|
sahneye çıkma atraksiyonunu sonlara doğru kullanın, sesi köklemeyi ise 2 bis arasına koyun. iyi olduğunuz şarkı ve atraksiyonları daha sonlara koyun. şovmenliği 5+ yıldız yapın. yüksek popülerlikli coverlar çalın ya da cover çalmayıp kaliteli şarkılar besteleyin.
sahne duruşu lüzumsuz bir yetenek, boşuna geliştirmeyin onu.
|
|
|
|
|
|
13 şubat... (bkz:nurse) 
|
|
|
|
|
|
déspina
|
 |
« Yanıtla #16 : Mayıs 07, 2008, 21:58:10 » |
|
Teşekkürler. Ayrıca tahminen kaç * daha alırsak düzgün konser verebiliriz? Tabi atraksiyon sayısına göre de değişir aslında.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sangria
|
 |
« Yanıtla #17 : Mayıs 08, 2008, 01:24:00 » |
|
onu bilemiyorum açıkçası hiç dikkat etmedim =) ama sadece yıldıza değil yeteneklerinize de bağlı bir şey bu.
|
|
|
|
|
|
13 şubat... (bkz:nurse) 
|
|
|
|
déspina
|
 |
« Yanıtla #18 : Mayıs 08, 2008, 20:23:01 » |
|
 Tamam. Sesi kökle atraksiyonunu iki bis arasına koyduğumu igbi sahneye çıkmayı da diğer bisin ardından koysak(3 bis 2 atr.) saçma olmaz değil mi? Yani yine * getirir mi?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hasta Siempre
"Güzel Yüzlü Şair" -N.Hikmet
Role Playing
Has Türk Kahvesi

Gerçekçi ol , imkansızı iste ~ E.C.G.
|
 |
« Yanıtla #19 : Mayıs 08, 2008, 20:38:05 » |
|
Vala sorularının cevabını bilmiyorum despina  Benim de sorum olacak:  Şekilde görüldüğü gibi, David Maynard seyirciyi övdükten sonra konser bitiyor.Ancak bizim konser planımızda normalde bu atraksyondan sonra daha şarkı ve atraksyon vardı.Ayrıca sahneyi terk et diye birşey söylemedik kimseye  İki konserdir böyle oluyor. Nçündür sizce?
|
|
|
|
|
|
Kapansın el kapıları , bir daha açılmasın Yok edin insanın insana kulluğunu... ~N.Hikmet Ran
|
|
|
|
Luthien
|
 |
« Yanıtla #20 : Mayıs 08, 2008, 20:40:10 » |
|
Konserinizi beğenmezlerse artık seyirciler gider  Tüm seyirciler gittiğinde konser otomatik biter.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
déspina
|
 |
« Yanıtla #21 : Mayıs 08, 2008, 20:42:51 » |
|
Evet malesef gidiyorlar ben korktum ama şimdilik bşaımıza gelmedi öyle birşey.O yüzden iyi olanları sona koymaktan korkuyordum. Sorunun cevabınıı biken var mı?(2 mesaj önceki)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hasta Siempre
Role Playing
Has Türk Kahvesi

|
 |
« Yanıtla #22 : Mayıs 08, 2008, 20:44:51 » |
|
Gerçekler acıymış Bir sorum daha olacak.Bizim bir Sao Paulo konserimiz vardı.Ortalama üstü geçmişti ve şu ana kadarki en iyi konserimizdi.Ama onun programını bulamıyorum.Zaten üstünden de zaman geçti.Bulmamın bir yolu var mı?
|
|
|
|
|
|
Kapansın el kapıları , bir daha açılmasın Yok edin insanın insana kulluğunu... ~N.Hikmet Ran
|
|
|
|
déspina
|
 |
« Yanıtla #23 : Mayıs 08, 2008, 20:59:36 » |
|
Bilgim yok eğer uzun zaman geçtiyse.Liste getir den bulunmuyor değil mi? Bulunmuyors ailmiyorum.Zaten liste getirden yapıldığını da ynei öğrendim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Luthien
|
 |
« Yanıtla #24 : Mayıs 08, 2008, 21:55:50 » |
|
Vip değilseniz ancak 3 önceki konserina ayrıntılarını görebilirsiniz.  Tamam. Sesi kökle atraksiyonunu iki bis arasına koyduğumu igbi sahneye çıkmayı da diğer bisin ardından koysak(3 bis 2 atr.) saçma olmaz değil mi? Yani yine * getirir mi? valla biz son 3 bis'in arasına sadece "sesi kökle" atraksiyonu ekliyoruz. "Sahneye çık" en başında konsere girişte kullanılıyor ve arkalarda kullanılmıyor diye tahmin ediyorum ama bilmiyorum  Hiç denemedim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eessrraa
|
 |
« Yanıtla #25 : Mayıs 08, 2008, 22:03:14 » |
|
Vip değilseniz ancak 3 önceki konserina ayrıntılarını görebilirsiniz.  Tamam. Sesi kökle atraksiyonunu iki bis arasına koyduğumu igbi sahneye çıkmayı da diğer bisin ardından koysak(3 bis 2 atr.) saçma olmaz değil mi? Yani yine * getirir mi? valla biz son 3 bis'in arasına sadece "sesi kökle" atraksiyonu ekliyoruz. "Sahneye çık" en başında konsere girişte kullanılıyor ve arkalarda kullanılmıyor diye tahmin ediyorum ama bilmiyorum  Hiç denemedim. deniyoruz şu anda bakalım ne olacak 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
déspina
|
 |
« Yanıtla #26 : Mayıs 08, 2008, 22:24:23 » |
|
Evet,  denedim ve felaketle sonuçlandı.8 yıldız eksik performasn gösterdik  'Facadε of яεali†ψ' sahneden ayrılıyor ama seyirciler daha fazlasını istiyor! *** 'Facadε of яεali†ψ', Burn'em All! adlı parçasını tekrar çalıyor ve izleyenler hala bir bis daha istiyor!!! **** 'Facadε of яεali†ψ' ortamı sallamak için sahneye çıkıyor! ***** 'Facade of ?eali†?' sahneyi terk etmeden önce bis yapmaya kalkıyor. 0 Sesi köklüyor ve izleyenler çılgına dönüyorlar! ***** 'Facade of ?eali†?' sahneyi terk etmeden önce bis yapmaya kalkıyor. 0  Ağlıyorum,çok kötü oldu bu ya  Ama en azından denemiş olduk. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hasta Siempre
Role Playing
Has Türk Kahvesi

|
 |
« Yanıtla #28 : Mayıs 08, 2008, 22:27:16 » |
|
Atraksyon ekle'den Sesi kökle seçeneğini seçeceksin. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #29 : Mayıs 08, 2008, 22:29:08 » |
|
arkadaşlar sahneye çıktıktan sonra bir de inmeniz gerekiyor değil mi? :S inmezseniz eğer haliyle, sahneden inmeden bis yaptığınız için yıldız alamazsınız :S
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|