Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Kasım 18, 2008, 11:53:09  

Anket
Soru: Napıyorsun ?
HPC kabilesi için para biriktiriyorum.
Soruyu anlamsız buluyorum.
Takmıyorum açıkcası. Nolucak kabile mabile.
İsterdim biriktirmeyi parayı ama ben var çok fakir olmak.
İyidir valla, sen napıyorsun ?

Sayfa: [1] 2 3 4 5   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: HPC Kabilesi Yardım Fonu  (Okunma Sayısı 1793 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arna Belorn
Hayal Cennetin Gözyaşları
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Don't lose your fair !

Üyelik Bilgileri WWW
« : Ağustos 27, 2008, 00:34:44 »

Düşündük taşındık, dedik ki, bir kabile kuralım.

Tamam dedik, kuralım da, nasıl kuralım, 10 milyon dolardan başlar bu kabilenin tüyleri.

Sonra tekrar düşündük, tekrar taşındık.

Ve bulduk.

Buradan, herkesin kabile için vereceği miktarı kayıt altına alıp, sonunda 10 milyona ulaşınca, kendi kabilemizi kuracağız !

Sistem nasıl işleyecek ?

Şöyle ki, herkes elinden geldiğince parayı bağışlayacak. Bin, iki bin önemli miktarlar değiller. Bunun için verebileceğiniz miktar en az 50 bine ulaşana kadar, ayrı bir banka hesabı açıp paranızı orada biriktirin. Çünkü sadece 50 bin dolarlık yardımları alacağız.

Bu sistemi de, üç beş kişi birleşip, paralarını en az 50 bine tamamlayarak kurabilirsiniz ya da söylediğim gibi kendinize banka hesabı açıp, orada yavaş yavaş biriktirirsiniz Göz Kırpan

Nasıl nasıl naıl ?

Şöyle ki, her bir 50 bin, benim popomundo karakterim olan Elvin Turner [ ID : 815309 ] tarafından alınıp, açtığım özel banka hesabında, birikmeye başlayacak.

Nerden bilinir paraları yemediğin ?

Şurda bilinir, yapılan her yardım bu mesajın sonuna eklenecek. Toplam miktarda yazılacak. Kimden geldiği de, ne kadar kaldığı da yazılacak. İşte tüm bunların sonucunda, toplu bir kontrolümüz olacak.

Kimler katılabilir ? 

Kabileye sadece VIP karakterler katılabilir. O yüzden VIP olmayanların katılamayacaklarını üzülerek belirtmeliğim. Gene de yardımda bulunursanız ( burç ya da kitap alıp bize verek ) geri çevirmeyeceğimizden emin olabilirsiniz ( = P )

Kazancımız ne ki ?

Ne bizim, ne sizin, popomundonun kabile üyeleri için açtığı özel odalar ve sohbet imkanları dışında bir kazancı olmayacak. Ah, tabii bir de HPC Kabilesi üyesi olma havası dışında. [ Şimdiden kendimii çok havalı hissetmiyor muyuz ? ]

Tüm bunların ışığında, kabile için birleşip para toplayacak olanlarda, burada konuşabilir, her türlü soruna karşılık tezlerinizi burada belirtebilirsiniz.

Hepimize Hayırlı olsun Göz Kırpan

Not : İsteyenler özel hesaplarında, HPC Kabilesi için biriktirdikleri param miktarlarını buraya yazabilirler. Fakat bu tarz bir mesaj için ayrı ayrı yorum yollamayın. Aynı mesajın içeriğini değiştirip, miktarınızı arttırın.
]
Ve anketi kullanarak, burada anlamsız mesaj yığını oluşturmaktan kaçınabiliriz, değil mi ? [ eveeeeet !  ] Hem, daha sonra statünüz atlarsa, oyunuzu değiştirebilmeniz için fırsatta sunduk [ Yupieeeeeeeee ! ]

BAĞIŞLAR

HPC Nick                           PopomundoNick                                              Miktar

Sürgün Melek                         Aysan Sottili                               500 000 US$

çatalak06                              Raquel Kijagula                              +++++
Madeleine                              Loretta Clarke                               +++++          
Goz                                      Laine Riihinen                                +++++
Marissa                                 Su Tuzer                                      +++++
                                                                                             80 000 US$

Arna Belorn                            Elvin Turner                                450 000 US$ + 585 000 US$

miss-potter                            Özlem Yüksel                                50 000 US$

Pure Perfection                      Zaina Krivelyov                                100 000 US$

déspina                                Guida Vescan                                   50.000 $

miss-potter                               Özlem Yüksel                                 50.000$

Dark Eagle                             Adem Civelek                                   50.000 $  

Charmed                                Elsie Ranson                                  50.000$  + 30.000$             

Toplam :                                                                                                 2. 000. 000 US$
« Son Düzenleme: Kasım 01, 2008, 21:29:09 Gönderen: Arna Belorn » Logged

Dust of love on the Moon
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: HPC Kabilesi Yardım Fonu
« Eklendi: Kasım 18, 2008, 11:53:09 »

Marissa
Merry Gentry
Yönetici
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Ağustos 27, 2008, 00:48:30 »

Harry Potter Cafeli olmak bir ayrıcalıktır.Bunu hepimiz biliyoruz.Ve biz diyoruz ki bu ayrıcalığı büyük bir zevkle oynadığımız  oyuna taşıyalım .Haydi bu güzel aileyi orada da yaşatalım.Bu güzel aileyi oraya da taşıyalım.HPC'liler gururla KABİLEMİZE girebilsin,dayanışma ve yardımlaşma gelişsin.Haydi arkadaşlar bu kabileyi BİZ kuralım .Bu zevki HPC yaşasın.

Pamuk eller cebe güzel cafedaşlarım.

**** Harley Quinn'e -Işın'ıma çokkk teşekkürler muahh***

Ne dilediğine dikkat et derler.Şey dualarına daha çok dikkat et.Ne istediğinden emin ol,çok emin ol.Bir tanrının tam olarak istediğiniz şeyi size ne zaman vereceğini asla bilemezsiniz.

*Bill ..Senden korkulsa da sen yine de sevilirsin.
Maateh
kronik deli XD
Sıcak Çikolata

mö mö mööööööö XD XD inek öğrenci modlarııııııı...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Ağustos 27, 2008, 01:06:28 »

yaa sırf bu yüzden viplik alabilirim biliyormusunuz vip olur olmaz yardımlarımı esirgemeyeceğim Aww

Her zamanki gibi
Yağmur yağacak
Ve her şeyi temizleyecek.
Ardından karanlığını indirecek gece,
Yeryüzüne.
Bu şehirden gideceğim.
Bana ait gördüğüm,
Dost bildiğm her şeyi alarak
Yalnız sen,
Sen kalacaksın bu şehirde....
Madeleine
Köpüklü Kapuçino

Lonca Editörü...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : Ağustos 27, 2008, 01:08:14 »

Ankete "İyidir valla, sen napıyorsun ? " diye cevap vermeyi çok isterdim aslında Kahkaha

Hep destek, tam destek ! Göz Kırpan

Goz
Göreceli Kavram..
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sıcak Çikolata

Hayat öğretir koçum! - Ali Rıza Önen

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Ağustos 27, 2008, 01:10:17 »

Ben dayanamadım ve "İyidir valla, sen napıyorsun ?" dedim.Suçlu benim yani Dil Çıkaran
Şu konser bittiği anda hemen hesap açıyorum Gözlerini Deviren Tabi en başta ufak ufak biriktiricem ama muhtemelen birisiyle ortak olurum Hede Hödö
Neyse,hayırlı olsun bize Gülümseyen

Kendime yeni bir renk,yeni bir isim bulmalıyım.
~Kişisel Bir İntahar
Dark Somnium
Kakao

ÖsS!!!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Ağustos 27, 2008, 01:11:57 »

Eh biran önce Vip olmam lazım o zaman  Ağlayan

...  Cafemi Seviyorum !   ...
çatalak06
Öööö
Role Playing
Sıcak Çikolata

Peki Ben? Neden hala böyleyim?

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Ağustos 27, 2008, 01:34:40 »

VIP değilim xD Kısa zamanda olucam.

İsterdim biriktirmeyi parayı ama ben var çok fakir olmak.' ı işaretledim. Bknz: Haftada 1440 $ la geçinmek xD Ama her hafta bi' köşeye para koyucam xD VİP olunca da biriktiricem. Kısacası:

Hep destek, tam destek ! Göz Kırpan
charmed
Sanki bir yok bir de varmış...
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Demleme Çay

Etkisi altında : ÖSS !

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #7 : Ağustos 27, 2008, 01:35:35 »

yaa sırf bu yüzden viplik alabilirim biliyormusunuz vip olur olmaz yardımlarımı esirgemeyeceğim Aww
Eh biran önce Vip olmam lazım o zaman  Ağlayan

Aynen ya  Ağlayan Ben başlıyorum para biriktirmeye vip olduğumda veririm artık Dil Çıkaran(Ölme eşşeğim ölme ! )

Karamel Kokusu

Önce ellerimi tutmalıydın. Sonra gözlerin gözlerimle buluşmalıydı. Gözlerimdeki hüznü mutlaka görmeliydin.Islak yanaklarım yüreğini titremeliydi. "Ağlama" demeliydin. "Ağlarken bile güzels,n ama, n'olur ağlama. Asıl beraberlik bedenlerin yakınlığı değil yüreklerin yakınlığıdır. Dünyanın öte ucuna da gitsem yüreğim seninle kalacak ağlama. " demeliydin. Yahut beni birazcık teselli edecek başka sözler söylemeliydin. Sevgilin olmasaydım da sevgilin gibi bakmalıydın. Gözlerinin hatıra defterine beni özetleyen bir fotograf yerleştirmeliydin...
déspina
Sert Espresso

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Ağustos 27, 2008, 01:41:24 »

Ben biriktirene kadar vip süresi bitmezse tabi. Kahkaha ben de biriktiriyorum. Kahkaha

Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Don't lose your fair !

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #9 : Ağustos 27, 2008, 01:48:30 »

Amma fakirmiş cafemiz yahu xD

Dust of love on the Moon
Madeleine
Köpüklü Kapuçino

Lonca Editörü...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #10 : Ağustos 27, 2008, 01:50:12 »

Aaa yeni mi fark ettin Fırat abi Kahkaha Ama ben inanıyorum damlaya damlaya göl olur Göz Kırpan

Marissa
Merry Gentry
Yönetici
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : Ağustos 27, 2008, 01:51:21 »

Malesef fakiriz ..şu zombi avını başarıyla bi atlatiim Kahkaha bende de az buçuk bişiler olucak inşallah. Hede Hödö

**** Harley Quinn'e -Işın'ıma çokkk teşekkürler muahh***

Ne dilediğine dikkat et derler.Şey dualarına daha çok dikkat et.Ne istediğinden emin ol,çok emin ol.Bir tanrının tam olarak istediğiniz şeyi size ne zaman vereceğini asla bilemezsiniz.

*Bill ..Senden korkulsa da sen yine de sevilirsin.
Dark Somnium
Kakao

ÖsS!!!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : Ağustos 27, 2008, 01:54:02 »

Amma fakirmiş cafemiz yahu xD
Sorma ya!! Neyse ben de şimdiden başlasam biriktirmeye çok iyi olacak...

...  Cafemi Seviyorum !   ...
Poşet Kız
Jensen // Dean
Telve

J-J-J <3

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : Ağustos 27, 2008, 01:54:23 »

Mervenur ablanın son dediğine katılıyorum Dil Çıkaran Vip değilim ancak benimde katkım bulunsun isterim.O zevki ben yaşayamasamda başkaları yaşasın Aww Haftalık 900 $ ile ne olacaksa Dil Çıkaran Olsun ama ben yarışma falan kazanırım birşeyler Aww Cafeme feda olsun Göz Kırpan

edit:Belki Vip olurum bnde Terleyen
« Son Düzenleme: Ağustos 27, 2008, 01:56:29 Gönderen: Poşet Kız » Logged

Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Don't lose your fair !

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #14 : Ağustos 27, 2008, 01:54:33 »

e bakın bu bir mantık Dil Çıkaran

zombi öldürün vip olanlar, hırs edin gerçekten öldürüp eşyalarını satın ? Kahkaha oradan para gelir. ya da bir barda aktif cep olun ? yıl sonu karını paylşın ? para kazanmak için çok yol, popomundoda da çok para var Kahkaha

ya da bence en iyisi sağlam bir grup kurup, sağlam bir single çıakrtıp, paraları kırın.

Dust of love on the Moon
Sayfa: [1] 2 3 4 5   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: