|
Sürgün Melek
|
 |
« Yanıtla #30 : Mayıs 07, 2008, 23:40:19 » |
|
Yarın Ankarada konserimiz var orda olanlara da rozet dağıtıcam sonra İzmire geçicez  Şuan Ankarada olan varsa söylesin burda göremedim kimseyi 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 08, 2008, 13:27:35 Gönderen: Sürgün Melek »
|
|
Özgür olmak istiyorum Uçmak istiyorum sonsuzlara Kanat açmak istiyorum semalara Bulutların üzerinde dans etmek istiyorum Bir derdim bir tasam bir hüznüm olsun istemiyorum Beni bana bırak ne olursun Özgür olmak istiyorum Özgür olmak...
|
|
|
|
|
|
|
|
miss-potter
|
 |
« Yanıtla #32 : Mayıs 08, 2008, 18:12:23 » |
|
valla bu fikri ortaya atan kişiyi cidden tebrik ediyorum.Ben İstanbuldayım Özlem Yüksel mor bi HPC-Kahve Bahane olsunn
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İrUzY
|
 |
« Yanıtla #33 : Mayıs 14, 2008, 17:49:03 » |
|
istanbuldan melis karabaş HPC kahve bahane rozeti istiyorum mümkünsee kahverengi olursa süper olur
|
|
|
|
|
|
..MisSGuaRD'a imza ve avatar icin mucuklardan bir gökkusagi..
|
|
|
|
|
|
bushu
|
 |
« Yanıtla #35 : Mayıs 14, 2008, 19:26:44 » |
|
Emilee MacNeill - Los angeles - HPC ~ Kahve Bahane - mor litfen xD
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 16, 2008, 17:29:21 Gönderen: Fantasticc »
|
|
|
|
|
amelie
Süt
beni mutlu edecek o küçücük şeyler nereye saklanmş
|
 |
« Yanıtla #36 : Mayıs 15, 2008, 14:28:29 » |
|
Casper Smart Brüklseldeyim bu aralar yer değiştirirsem haber veririm HPC~kahve bahane yeşil olursa sevinirim güzel fikir ya sevdim  Londra'dayım da şu an yer değiştirdikten sonra haber vermeyi unutmuşum pardon 
|
|
|
|
|
|
yok kimseye sözüm hiçbir şeyde gözüm yok... ikinci şans... olmalı?? OLMALI!!!
|
|
|
|
QuEeN
|
 |
« Yanıtla #37 : Mayıs 16, 2008, 15:14:19 » |
|
Yaşar Yozgatlı~ İstanbul ~HPC-Kahve Bahane--- siyah ve mor litfen tabi iki tane oluosa eer olmıosa siyah olsun litfen 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selim_tarhan
|
 |
« Yanıtla #38 : Mayıs 17, 2008, 20:00:20 » |
|
ramiz tatlıcı ankara herhangi bir renk olabilir
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nélindë Urithrawiel
|
 |
« Yanıtla #39 : Mayıs 18, 2008, 21:31:57 » |
|
Mya Lynch - şu an New York'a gidiyorum  - kırmızı HPC ~ Kahve Bahane rozeti süper bi fikir bu arada  şimdiden teşekkür..  1 Haziran'da İstanbul'da olacağım.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 29, 2008, 23:45:47 Gönderen: Nélindë Urithrawiel »
|
|
|
|
|
|
QuEeN
|
 |
« Yanıtla #40 : Mayıs 20, 2008, 14:29:01 » |
|
ben bu akşam izmire gidiorum ordan ankaraya geççem zaten ondan sonra istanbula 1-2 ay sora dönerim heralde 10 şehirde konserim var ve daha devam edicek yani bi sorun çıkmazsa nasıl bi cümle topluluğu oldu bu ya gerçi nokta virgül bişide yok ama 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sürgün Melek
|
 |
« Yanıtla #41 : Mayıs 21, 2008, 18:29:26 » |
|
İstanbuldakilere duyurulur...Ben tekrar İstanbuldayım bir kaç gün orada kalacağım, tekrar rozet dağıtacağım 
|
|
|
|
|
|
Özgür olmak istiyorum Uçmak istiyorum sonsuzlara Kanat açmak istiyorum semalara Bulutların üzerinde dans etmek istiyorum Bir derdim bir tasam bir hüznüm olsun istemiyorum Beni bana bırak ne olursun Özgür olmak istiyorum Özgür olmak...
|
|
|
|
Sangria
|
 |
« Yanıtla #42 : Mayıs 29, 2008, 17:57:07 » |
|
Millet 2 güne istanbuldayım. Nurse Gelik'e mesaj atıp ne tür ve ne renk rozet istediğinizi söylerseniz size ulaştırırım. En az 2 ay istanbulda kalacağım için istediğiniz zaman mesaj atabilirsiniz.
|
|
|
|
|
|
13 şubat... (bkz:nurse) 
|
|
|
harry_LOVE
Şeker