|
|
|
|
Hasta Siempre
"Güzel Yüzlü Şair" -N.Hikmet
Role Playing
Has Türk Kahvesi

Gerçekçi ol , imkansızı iste ~ E.C.G.
|
 |
« Yanıtla #76 : Mayıs 11, 2008, 13:32:43 » |
|
Bilmiyorum benim yok valla  Ama Amsterdamdaysan ve otele verecek paran yoksa (yani onun için soruyorsan) Dünya Evleri'nde kalabilirsin. (bölümde bunun için başlık var  ) Benim sorum, "Viva La Revolucion" başarısı nasıl kazanılıyor?
|
|
|
|
|
|
Kapansın el kapıları , bir daha açılmasın Yok edin insanın insana kulluğunu... ~N.Hikmet Ran
|
|
|
|
Sangria
|
 |
« Yanıtla #77 : Mayıs 11, 2008, 15:42:46 » |
|
herhangi bir şehirde valiyi ya da copu devirmek istediğinde oraya gidip önceliklerinden "kitleleri ayaklandırmak"ı seçersin. ancak bu o kadar kolay bir şey değildir, hem yetenekleri olan, hem de şöhreti yüksek olan kişilerin de ayaklandırmaya katılması gerekir ve copun desteğinin olması da önemli bir avantajdır. şehir düştüğü anda da eğer belediye binasında olursan başarıyı kazanırsın 
|
|
|
|
|
|
13 şubat... (bkz:nurse) 
|
|
|
|
Laila
|
 |
« Yanıtla #78 : Mayıs 11, 2008, 19:02:50 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sürgün Melek
|
 |
« Yanıtla #79 : Mayıs 11, 2008, 19:47:19 » |
|
Belediye binasına git orda ev sözleşmeleriyle ilgili bir bölüm var ordan ev alabilirsin 
|
|
|
|
|
|
Özgür olmak istiyorum Uçmak istiyorum sonsuzlara Kanat açmak istiyorum semalara Bulutların üzerinde dans etmek istiyorum Bir derdim bir tasam bir hüznüm olsun istemiyorum Beni bana bırak ne olursun Özgür olmak istiyorum Özgür olmak...
|
|
|
|
|
Hasta Siempre
Role Playing
Has Türk Kahvesi

|
 |
« Yanıtla #81 : Mayıs 11, 2008, 20:29:37 » |
|
Ev tutmak 700 YTL Yani ilk tuttuğunda 700 YTL verirsin,sonra normal maaşını verisin her hafta. 700'ü de tam tutturmuşsun yanız 
|
|
|
|
|
|
Kapansın el kapıları , bir daha açılmasın Yok edin insanın insana kulluğunu... ~N.Hikmet Ran
|
|
|
|
|
|
|
|
Arna Belorn
|
 |
« Yanıtla #84 : Mayıs 12, 2008, 01:36:00 » |
|
tamamlamak derken görevleri yoksaymak en son yapacağınız şey olsun. deneyim puanınız ve alacağınız para iptal ettiğiniz görev kadar düşer.
|
|
|
|
|
|
Portishead
|
|
|
|
Hey Ho Lou
|
 |
« Yanıtla #85 : Mayıs 12, 2008, 13:00:10 » |
|
tamamlamak derken görevleri yoksaymak en son yapacağınız şey olsun. deneyim puanınız ve alacağınız para iptal ettiğiniz görev kadar düşer.
temel davranış yeteneğini de 5* olarak kazanamazlar, ekleyelim. 
|
|
|
|
|
|
he is dead. dying man. miserable man. oh, he was cool man. but he is dead and he can't come back. melancholic.
|
|
|
|
Sürgün Melek
|
 |
« Yanıtla #86 : Mayıs 12, 2008, 13:22:24 » |
|
Ben de görevleri iptal etmiştim hemen ,sonra temel davranışı geliştirmeye uğraşmıştım 
|
|
|
|
|
|
Özgür olmak istiyorum Uçmak istiyorum sonsuzlara Kanat açmak istiyorum semalara Bulutların üzerinde dans etmek istiyorum Bir derdim bir tasam bir hüznüm olsun istemiyorum Beni bana bırak ne olursun Özgür olmak istiyorum Özgür olmak...
|
|
|
|
|
Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''
|
 |
« Yanıtla #88 : Mayıs 12, 2008, 17:58:21 » |
|
Oh! İlham geldi! Bu fırsatı güzel bir şarkı besteleyerek değerlendirmeliyim eee bunun için ne yapacağım.birde yahu kitap felan almam lazımda önceliğim ne olmalı. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hasta Siempre
Role Playing
Has Türk Kahvesi

|
 |
« Yanıtla #89 : Mayıs 12, 2008, 18:05:28 » |
|
Durumum yeniden normal oldu. Normalim ben..! Evet normalim...Heey!
bu yazı neden çıkar birde biz prova ayarlamadığımız halde provaya girmişiz neden??  1.)Bilindiği gibi provadayken biryere gidemeyiz.Stüdyoda kalırız.Ama Durum:Provada yazısının yanında Düzenle mi Ayarla mı ne çıkar.Buna basınca provayı yarıda kesip gidebiliriz.Bölye durumlarda günlükte bu yazı çıkar. 2.)Garip bir durum.Sanatçı günlüğüne tekrar bakmanızı tavsiye ediyorum belki ayarlamışsınız da unutmuşsunuzdur. Oh! İlham geldi! Bu fırsatı güzel bir şarkı besteleyerek değerlendirmeliyim eee bunun için ne yapacağım.birde yahu kitap felan almam lazımda önceliğim ne olmalı.  Karakterini barlara götürüp bir süre orda bırakmalısın.Bir de önceliklerden Profesyonel çalışma olarak "Yasadışı yükleme Yap" demek de ilham getirir.Ama bunu yapmak yasadışı olduğu için polisle başın derde girebilir Ayşe Abla bu yüzden bence en iyi barlarda takılmak 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|