|
Luthien
|
 |
« Yanıtla #330 : Haziran 07, 2008, 22:53:28 » |
|
ya kaliteli yemek ruh sağlığını bir süreliğine mi yükseltiyor peki
Evet geçici arttırır.Eskiden konserden hemen önce bir sürü kaliteli yemek yemek taktiklerimden biriydi  İstanbul'a gitmek için otostop çekicektim.Karakterimi otostop yoluna bırakıp önceliğini ayarladım.Sabah 10 falandı.Ama biraz önce baktım ki günlüğümde şu yazı var: ''Bi'şey yapacaktım... Ama ne hatırlayamıyorum.'' Bu yazı neden cıkar  Davet edilip kabul ettiğin bir nikaha gitmediğinde  Yahu sağlığım %80'di.Bir açtım oyunu %37 olmuş.Ki benim 5*lı temel yoga yeteneğim var.Neyse, ağrı kesicilerle %62ye çıkardım.Spor salonundayım ve önceliğim spor yapmak.Baktım güncellemeden sonra artacağına düşmüş yine %40'a.Bu neden, niçin olabilir? Ağrı kesiciler sağlığı geçici olarak arttırıyor. Geldiği gibi giderler yani aslında 
|
|
|
|
|
|
"religion has actually convinced people that there's an invisible man living in the sky who watches everything you do, every minute of every day. and the invisible man has a special list of ten things he does not want you to do. and if you do any of these ten things, he has a special place, full of fire and smoke and burning and torture and anguish, where he will send you to live and suffer and burn and choke and scream and cry forever and ever 'til the end of time! but he loves you."
-Zeitgeist The Movie
|
|
|
|
|
|
Sürgün Melek
|
 |
« Yanıtla #331 : Haziran 08, 2008, 16:53:01 » |
|
Hayır provayla ilgisi yok ama bir seviye falan düşüş yaşıyabilirsiniz ilk konser için bu normal.
|
|
|
|
|
|
Hayatta kalabilmek için bir ömür veriyoruz. Bir ömür karşılığı, bir ömür yani. Ne saçma... Bahar mıdır bizi bu hale getiren? Galiba. ~Can Yücel
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #332 : Haziran 08, 2008, 19:01:08 » |
|
hayır hiç sorun olmuyor  serkan ve fırat gruba sonradan girdiler ve hiç prova yapmadan konserlere çıktılar, bir kademe bile düşüş olmadı 
|
|
|
|
|
|
but now... there's nothing I can say that is good enough... Kouta...I'm sorry for all the sadness I've caused you... I'm so sorry... please forget about everything...
~ Lucy
|
|
|
|
Spider03
|
 |
« Yanıtla #333 : Haziran 08, 2008, 19:07:27 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #334 : Haziran 08, 2008, 19:14:55 » |
|
gruba girdiğinde bi tek heavy metal biliyodun ve biz sana sahne görevi bile atamamıştık. yanlış mı hatırlıyorum? 
|
|
|
|
|
|
but now... there's nothing I can say that is good enough... Kouta...I'm sorry for all the sadness I've caused you... I'm so sorry... please forget about everything...
~ Lucy
|
|
|
|
Spider03
|
 |
« Yanıtla #335 : Haziran 08, 2008, 19:17:54 » |
|
son girişim  lakin yakında ben sololarımla seni bilem geçecem  neyse, soru sorayımda geyiklikten çıksın  yaw bu böcek ve örümceklerin ort. alış fiyatı nedir  ...ark.ın teki bana tanesini 1k'ya satmaya çalışıyorda  (böceklerle iligli başlıkta bu cevaplanmamış)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #336 : Haziran 08, 2008, 19:27:58 » |
|
böceğinden böceğine değişiyor sanırsam  ne almak istediğini "böcek alım satım" başlığında yaz daha iyi olur 
|
|
|
|
|
|
~ Lucy
|
|
|
|
Sürgün Melek
|
 |
« Yanıtla #337 : Haziran 08, 2008, 22:40:35 » |
|
Bence zekaya vermek mantıklı zaten 16 yaşına kadar şarkı yazamıyorlar zekayı mükemmel yapıp 12 yaşından sonra da yetenek öğretirsen daha iyi olur.En azından ben öyle yapıcam 
|
|
|
|
|
|
Hayatta kalabilmek için bir ömür veriyoruz. Bir ömür karşılığı, bir ömür yani. Ne saçma... Bahar mıdır bizi bu hale getiren? Galiba. ~Can Yücel
|
|
|
|
Spider03
|
 |
« Yanıtla #338 : Haziran 09, 2008, 01:14:43 » |
|
"... isimli karakterin nerede olduğu bilinmiyor. 2 şehirde aranıyor."bu konuma nasıl geliniyor  acayip merak eyledim  (bkz: muziplik şeyetmek isteyenler)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arna Belorn
|
 |
« Yanıtla #339 : Haziran 09, 2008, 03:37:56 » |
|
önce temel makyajı sonra da temel kılık değiştirmeyi yapıyorsun eğer bir suçluysan ve aranıyorsan.
böylece senin nerede olduğunu kimse göremiyor =)
|
|
|
|
|
|
Ah, ama sen zaten yalnızsın. Kim bilir karanlıkla neler konuşuyorsun... ...o amansız gece nöbetlerinde... ...tüm hayatın büzülüp küçülüyormuş gibi geldiğinde. Üzerine kapanan kadın odasının duvarları.
Vahşî bir şeylerin girmesini engelleyen bir kafes.
Öylesine lekesiz. Öylesine soğuk.
Geçkin bir bahar sabahı gibi... ...hâlâ kışın soğuğuna sadık kalan.
Tolkien
|
|
|
|
|
|
Arna Belorn
|
 |
« Yanıtla #341 : Haziran 09, 2008, 21:10:52 » |
|
bunun üzerine ipt's popta bu hafta bir karikatür var size verilen acemi t-shirtü bile şuanda 100 bin e satılmakta
|
|
|
|
|
|
Ah, ama sen zaten yalnızsın. Kim bilir karanlıkla neler konuşuyorsun... ...o amansız gece nöbetlerinde... ...tüm hayatın büzülüp küçülüyormuş gibi geldiğinde. Üzerine kapanan kadın odasının duvarları.
Tolkien
|
|
|
|
Arna Belorn
|
 |
« Yanıtla #342 : Haziran 09, 2008, 21:20:34 » |
|
onun kesin özel bir olayı vardır  orasında burasında özel bir şey vardır muhakkak.
|
|
|
|
|
|
Tolkien
|
|
|
|
|
|
Spider03
|
 |
« Yanıtla #344 : Haziran 09, 2008, 21:31:07 » |
|
valla deneyim puanının pazar günleri geldiğini ve max 3 gelebildiğini ve de yaptığın etkinliklere göre geldiğini biliyorum  ...sanırım  (anaa, ilk defa çaylak sorusu cevapladım...bu durumda ben çaylaklıktan kurtuldum mu  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|