|
Sürgün Melek
|
 |
« Yanıtla #60 : Mayıs 09, 2008, 13:04:54 » |
|
Şu son gelen kuralla artık şarkı için enstrüman eklerken gruptaki enstrümanların eklenmesi önem kazandı tabi ne kadar farklı enstrüman varsa o kadar da iyi olucak şimdi merak ediyorum bizim grupta 2 bas gitarist var şarkı yazarken 2 tane mi bas gitar eklemeliyiz? Önceden bunu yaparsak saçma olurdu biliyorum fakat şu son kurallarla ne yapmalıyız  Bi fikri olan var mı ? 
|
|
|
|
|
|
Özgür olmak istiyorum Uçmak istiyorum sonsuzlara Kanat açmak istiyorum semalara Bulutların üzerinde dans etmek istiyorum Bir derdim bir tasam bir hüznüm olsun istemiyorum Beni bana bırak ne olursun Özgür olmak istiyorum Özgür olmak...
|
|
|
|
|
|
Daniel Ecem Radcliffe
|
 |
« Yanıtla #61 : Mayıs 09, 2008, 16:39:07 » |
|
noeli kutlarken özel birşey yapıyormuyuz örn:cadılar bayramında maske takıp korkutmak gibi..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sangria
|
 |
« Yanıtla #62 : Mayıs 09, 2008, 17:24:26 » |
|
noelde havaifişek alıp patlat  valla şu baskın enstrüman şeysi en çok solo grupları etkiledi (misal: ben) o yüzden artık 1-2 şarkı dışında tamamen kendi şarkılarımı kullanıyorum konserde  2 elektro gitar eklemenin zararı olacağını sanmıyorum, öyle bir şeyden bahsediyorlardı bizim arkadaşlar 
|
|
|
|
|
|
13 şubat... (bkz:nurse) 
|
|
|
|
|
|
miss-potter
|
 |
« Yanıtla #64 : Mayıs 09, 2008, 18:07:07 » |
|
ehem bende bişi sormak istiyorum şimdi bu yetenekleri geliştirmek için kitap alıyoruz yaa önce hangi kitabı almam iyi olur
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sangria
|
 |
« Yanıtla #65 : Mayıs 09, 2008, 18:59:56 » |
|
patlatamıyoruumm havai fişekleri  noelde patlatamazsın zaten, yılbaşı arifesinde patlatılıyor havaifişek, ona da 3-4 gün var daha  ehem bende bişi sormak istiyorum şimdi bu yetenekleri geliştirmek için kitap alıyoruz yaa önce hangi kitabı almam iyi olur
öncelikle sahne görevlerinin temel kitaplarını+sahnedeki enstrümanlarının kitaplarını al. sonra şovmenlik, şairlik ve bestecilik al 
|
|
|
|
|
|
13 şubat... (bkz:nurse) 
|
|
|
|
miss-potter
|
 |
« Yanıtla #66 : Mayıs 10, 2008, 10:03:20 » |
|
Gene ben...ya ben bi grup oluşturmuşum yanlışlıkla...aslında onu şarkıcı adı olarak almak istiyordum...şimdi bi arkadaşımla grup kurcaz ama ben onun grubuna katılmak istediğimde zaten bir gruba üyesiniz diyor...şimdi ben o kendi oluşturduğum grubu kapatabilir miyim???
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eessrraa
|
 |
« Yanıtla #67 : Mayıs 10, 2008, 15:54:24 » |
|
Gene ben...ya ben bi grup oluşturmuşum yanlışlıkla...aslında onu şarkıcı adı olarak almak istiyordum...şimdi bi arkadaşımla grup kurcaz ama ben onun grubuna katılmak istediğimde zaten bir gruba üyesiniz diyor...şimdi ben o kendi oluşturduğum grubu kapatabilir miyim???
evet bırakabilirsin kariyer-üyeler ve şarkılar-üyeleri düzenle-gruptan ayrıl 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Luthien
|
 |
« Yanıtla #68 : Mayıs 10, 2008, 16:03:02 » |
|
Sır nasıl paylaşılıyor? Evet kapatabilirsin!!
Biriyle arkadaşlığını yükselttikten sonra ilgilen seçeneklerinden "en iyi arkadaşlar" için özel bölümden "sırlarını paylaş" diyorsunuz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ben_tuncay_slm
|
 |
« Yanıtla #70 : Mayıs 10, 2008, 17:50:45 » |
|
.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 10, 2008, 18:33:21 Gönderen: ben_tuncay_slm »
|
|
:)GÖZYAŞI PRENSİ VE YANLIZ EFE:)
|
|
|
|
MisSGuaRD
|
 |
« Yanıtla #71 : Mayıs 10, 2008, 18:20:17 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
miss-potter
|
 |
« Yanıtla #72 : Mayıs 10, 2008, 18:22:41 » |
|
evet bırakabilirsin kariyer-üyeler ve şarkılar-üyeleri düzenle-gruptan ayrıl  cevapladığın için saol esracım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arna Belorn
|
 |
« Yanıtla #73 : Mayıs 10, 2008, 23:00:37 » |
|
Sır nasıl paylaşılıyor? Evet kapatabilirsin!!
arkadaşlık haznesi belirli bir seviyeye gelen oyuncuların aktivasyonlarında daha fazla etkinlik mevcut. " en iyi arkadaş " katagorisinde ki aktivasyonlardan " sırlarını paylaş " ı seçiyorsun ve diğer kişinin karater sayfasında bu yazıyor.
|
|
|
|
|
|
Amy Winehouse please ' DON'T ' die ...
|
|
|
|
|