|
|
|
|
|
|
çatalak06
Lost ~
Role Playing
Köpüklü Kapuçino

Peki Ben? Neden hala böyleyim?
|
 |
« Yanıtla #962 : Temmuz 25, 2008, 12:48:20 » |
|
Evet,nasıl yani_?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Goz
Göreceli Kavram..
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Köpüklü Kapuçino

Hayat öğretir koçum! - Ali Rıza Önen
|
 |
« Yanıtla #964 : Temmuz 25, 2008, 13:13:57 » |
|
3 ay için 150 kontör gidiyor ama kontörle VİP olunca 
|
|
|
|
|
|
...Nefesim kesildiginde kimse beni özlemeyecek... Her saat, her dakika boğazimda düğümlenecek, artık cevap arama.
...Ama sen ağlayamazsin, sen erkek adamsın. Gülen yüzünün ardında gizlice kanayansın... Bunlara ağlayamazsın, sen erkek adamsın. Gülümsemenin ardında gizlice kanayansın...
...Acı çeksem de alışmalıyım, tuza muptela benim yaralarim. Gizlice kahrolacağım. Kurşun geçirmez benim yalnızlığım...
|
|
|
çatalak06
Lost ~
Role Playing
Köpüklü Kapuçino

|
 |
« Yanıtla #965 : Temmuz 25, 2008, 13:24:59 » |
|
3 ay için 150 kontör gidiyor ama kontörle VİP olunca  Sorun değil,nasıl olunur öğrenmem lazım? Öğrenebilecek varmı?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Goz
Göreceli Kavram..
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Köpüklü Kapuçino

|
 |
« Yanıtla #966 : Temmuz 25, 2008, 13:27:57 » |
|
Pure kontörle VİP olmuştu sanırım. O biliyodur belki.
|
|
|
|
|
|
...Nefesim kesildiginde kimse beni özlemeyecek... Her saat, her dakika boğazimda düğümlenecek, artık cevap arama.
...Ama sen ağlayamazsin, sen erkek adamsın. Gülen yüzünün ardında gizlice kanayansın... Bunlara ağlayamazsın, sen erkek adamsın. Gülümsemenin ardında gizlice kanayansın...
...Acı çeksem de alışmalıyım, tuza muptela benim yaralarim. Gizlice kahrolacağım. Kurşun geçirmez benim yalnızlığım...
|
|
|
çatalak06
Lost ~
Role Playing
Köpüklü Kapuçino

|
 |
« Yanıtla #967 : Temmuz 25, 2008, 13:29:20 » |
|
Pure dediğin Pure Perfection mu?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
déspina
|
 |
« Yanıtla #968 : Temmuz 25, 2008, 13:29:33 » |
|
 Yasak aslında kontör ya da popmundo parası gibi şeylerle vip almak ama yapılıyor,yapan kişiler var onları bulup mesaj atmak gerekli.  Karakter id numarasından yapuıyorlar kontör karşılığı. adını unutmadıysam erasmo fabiano gibi birşeydi. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Goz
Göreceli Kavram..
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Köpüklü Kapuçino

|
 |
« Yanıtla #969 : Temmuz 25, 2008, 13:34:25 » |
|
Pure dediğin Pure Perfection mu?
Evet 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Elentari
|
 |
« Yanıtla #971 : Temmuz 25, 2008, 14:29:17 » |
|
Temel Makyaj konusunda iyi olmama rağmen basit makyaj seti kullanamadım. sebep??
|
|
|
|
|
|
Yok... Yok... Yok... Cafe'de çook uzun bir süre yok!
|
|
|
|
|
|
|
Goz
Göreceli Kavram..
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Köpüklü Kapuçino

|
 |
« Yanıtla #974 : Temmuz 25, 2008, 19:55:02 » |
|
Ruh halim ve sağlığım sürekli düşük  Onları yüksek tutmam için yapmam gerekenler nedir?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|