|
déspina
|
 |
« Yanıtla #780 : Temmuz 09, 2008, 12:32:37 » |
|
Son günlük kayıtları Günümü Bas Gitar öğreterek geçirdim. İyice dinlendim ama rahat bir yerde değildim.
Ruh halim 1 günde %4 düşmüş. Aynı şeyleri yapmak yazııs da çıkmadı,bunun nedeni rahat bir yerde dinlenmemesi mi? Ve de ders vermek ruh hali dşürmüyor değil mi?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
déspina
|
 |
« Yanıtla #782 : Temmuz 09, 2008, 12:41:58 » |
|
Evet,geliştirmek her güncellemede %1 (sanırım) düşürüyor ama öğretmek ya da rahat olmayan bir yerde dinlenmek düşürmüyorsa %4 nasıl düştü ki benim ruh halim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DaRkNeSs PrİnCeSs
|
 |
« Yanıtla #783 : Temmuz 09, 2008, 13:29:43 » |
|
Ya arkadaşımın parasını yatırdığı banka satılık.Para çekemiyor hiç parasıda yok nakit olarak,n'apabiliriz?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Şey!
|
 |
« Yanıtla #784 : Temmuz 09, 2008, 15:12:41 » |
|
yaw popomundoda hiç trafik kazası yok mu  ya da karakterlere araba fln çarpmıyor mu 
|
|
|
|
|
|
Sinek'ten selamlar 
|
|
|
|
Isabelle Bristow Vaughn
|
 |
« Yanıtla #785 : Temmuz 09, 2008, 15:22:52 » |
|
Şimdi benim grup arkadaşım çok sık giremiyor bu aralar internete ve 16sında başlayan bir konser silsilesi var. Giremezse N'olur, n'aparız, buradan kendisine de sesleniyorum "Ben sorumlu değilim ona göre ha  " Her neyse asıl sorum o değildi. Hangi atraksiyonlar arkadaşlığı, hangi atraksiyonlar romantizmi arttırıyor? Bunların bilinen bir listesi var mı 
|
|
|
|
|
|
I'm an animal, better set me free Clifford Lee Burton: He’s not dead..He promoted..to GODsickofme@lastfm Thefrayedend@deviantart Okulum çok yoğun değil(o yoğun aslında, ben değilim), sadece bazen gülmekten karnıma ağrılar girdiği için eskisi kadar sık gir(e)meyeceğim sanırım. Karın ve kaba kaslarımın biraz rahatlaması gerekiyormuş.
|
|
|
|
|
|
Şey!
|
 |
« Yanıtla #787 : Temmuz 09, 2008, 15:31:17 » |
|
|
|
|
|
|
|
Sinek'ten selamlar 
|
|
|
|
|
|
|
|
Şey!
|
 |
« Yanıtla #790 : Temmuz 09, 2008, 16:14:19 » |
|
elbette..kitapsız olur mu hiç  temel fotoculuk gibi bişeyi var 
|
|
|
|
|
|
Sinek'ten selamlar 
|
|
|
çatalak06
Lost ~
Role Playing
Köpüklü Kapuçino

Peki Ben? Neden hala böyleyim?
|
 |
« Yanıtla #791 : Temmuz 09, 2008, 16:17:06 » |
|
Kitapsız bişi olsa şaşarım zaten.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arna Belorn
|
 |
« Yanıtla #792 : Temmuz 09, 2008, 17:47:27 » |
|
kitapsızda kullanabiliyordun hatırladığım kadarıyla. bir fotoğraf makinasını alıp dene istersen. filmi bitince, uygun film almayı unutma. makinayı atıp yenisini alma hatasına düşme kitapda, daha iyisini çekip, para kazanmak için. ama çok az geliyor orası ayrı.
|
|
|
|
|
|
Born illegitimately To a whore, most likely He became an orphan Oh what a lovely orphan he was Sent to the reformatory Ten years old, was his first glory Got caught stealing from a nun Now his love story had begun
Thirty years he spent wandering A devil's child with dove wings He went to prison In every country he set foot in Oh how he loved prison How awfully lovely was prison
All those beautiful boys Pimps and queens and criminal queers All those beautiful boys Tattoos of ships and tattoos of tears
His greatest love was executed The pure romance was undisputed Angelic hoodlums and holy ones
All those beautiful boys Pimps and queens and criminal queers All those beautiful boys Tattoos of tears
|
|
|
çatalak06
Lost ~
Role Playing
Köpüklü Kapuçino

Peki Ben? Neden hala böyleyim?
|
 |
« Yanıtla #793 : Temmuz 09, 2008, 17:49:34 » |
|
kitapsızda kullanabiliyordun hatırladığım kadarıyla. bir fotoğraf makinasını alıp dene istersen. filmi bitince, uygun film almayı unutma. makinayı atıp yenisini alma hatasına düşme kitapda, daha iyisini çekip, para kazanmak için. ama çok az geliyor orası ayrı. Hmmm...Çok az geliyor derken çok az para mı geliyor?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arna Belorn
|
 |
« Yanıtla #794 : Temmuz 09, 2008, 17:50:55 » |
|
hem çok azpara geliyor, hem de zor bir meslek. çünkü yeteneğini beş yıldız yapıp bir ünlünün fotoğrafını çeksen bile, ünlü arakdaşına çıplak poz verdiği anda, çıplak poz yayınlanacaktır %100 ki çıplak pozu çekenin yetenek yıldızı bile yoktur  ve kimseyi sana tanımadığın sürece çıplak oz vermesi için ikna edemezsin
|
|
|
|
|
|
Born illegitimately To a whore, most likely He became an orphan Oh what a lovely orphan he was Sent to the reformatory Ten years old, was his first glory Got caught stealing from a nun Now his love story had begun
Thirty years he spent wandering A devil's child with dove wings He went to prison In every country he set foot in Oh how he loved prison How awfully lovely was prison
All those beautiful boys Pimps and queens and criminal queers All those beautiful boys Tattoos of ships and tattoos of tears
His greatest love was executed The pure romance was undisputed Angelic hoodlums and holy ones
All those beautiful boys Pimps and queens and criminal queers All those beautiful boys Tattoos of tears
|
|
|
|