|
Sürgün Melek
|
 |
« Yanıtla #60 : Mayıs 09, 2008, 13:04:54 » |
|
Şu son gelen kuralla artık şarkı için enstrüman eklerken gruptaki enstrümanların eklenmesi önem kazandı tabi ne kadar farklı enstrüman varsa o kadar da iyi olucak şimdi merak ediyorum bizim grupta 2 bas gitarist var şarkı yazarken 2 tane mi bas gitar eklemeliyiz? Önceden bunu yaparsak saçma olurdu biliyorum fakat şu son kurallarla ne yapmalıyız  Bi fikri olan var mı ? 
|
|
|
|
|
|
Hayatta kalabilmek için bir ömür veriyoruz. Bir ömür karşılığı, bir ömür yani. Ne saçma... Bahar mıdır bizi bu hale getiren? Galiba. ~Can Yücel
|
|
|
|
|
|
|
|
Sangre
|
 |
« Yanıtla #62 : Mayıs 09, 2008, 17:24:26 » |
|
noelde havaifişek alıp patlat  valla şu baskın enstrüman şeysi en çok solo grupları etkiledi (misal: ben) o yüzden artık 1-2 şarkı dışında tamamen kendi şarkılarımı kullanıyorum konserde  2 elektro gitar eklemenin zararı olacağını sanmıyorum, öyle bir şeyden bahsediyorlardı bizim arkadaşlar 
|
|
|
|
|
|
The Seven Deadly SinsSuperbia Luxuria Gula Avaritia Acedia Ira Invidia
|
|
|
|
|
|
miss-potter
|
 |
« Yanıtla #64 : Mayıs 09, 2008, 18:07:07 » |
|
ehem bende bişi sormak istiyorum şimdi bu yetenekleri geliştirmek için kitap alıyoruz yaa önce hangi kitabı almam iyi olur
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sangre
|
 |
« Yanıtla #65 : Mayıs 09, 2008, 18:59:56 » |
|
patlatamıyoruumm havai fişekleri  noelde patlatamazsın zaten, yılbaşı arifesinde patlatılıyor havaifişek, ona da 3-4 gün var daha  ehem bende bişi sormak istiyorum şimdi bu yetenekleri geliştirmek için kitap alıyoruz yaa önce hangi kitabı almam iyi olur
öncelikle sahne görevlerinin temel kitaplarını+sahnedeki enstrümanlarının kitaplarını al. sonra şovmenlik, şairlik ve bestecilik al 
|
|
|
|
|
|
The Seven Deadly SinsSuperbia Luxuria Gula Avaritia Acedia Ira Invidia
|
|
|
|
miss-potter
|
 |
« Yanıtla #66 : Mayıs 10, 2008, 10:03:20 » |
|
Gene ben...ya ben bi grup oluşturmuşum yanlışlıkla...aslında onu şarkıcı adı olarak almak istiyordum...şimdi bi arkadaşımla grup kurcaz ama ben onun grubuna katılmak istediğimde zaten bir gruba üyesiniz diyor...şimdi ben o kendi oluşturduğum grubu kapatabilir miyim???
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eessrraa
|
 |
« Yanıtla #67 : Mayıs 10, 2008, 15:54:24 » |
|
Gene ben...ya ben bi grup oluşturmuşum yanlışlıkla...aslında onu şarkıcı adı olarak almak istiyordum...şimdi bi arkadaşımla grup kurcaz ama ben onun grubuna katılmak istediğimde zaten bir gruba üyesiniz diyor...şimdi ben o kendi oluşturduğum grubu kapatabilir miyim???
evet bırakabilirsin kariyer-üyeler ve şarkılar-üyeleri düzenle-gruptan ayrıl 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Luthien
|
 |
« Yanıtla #68 : Mayıs 10, 2008, 16:03:02 » |
|
Sır nasıl paylaşılıyor? Evet kapatabilirsin!!
Biriyle arkadaşlığını yükselttikten sonra ilgilen seçeneklerinden "en iyi arkadaşlar" için özel bölümden "sırlarını paylaş" diyorsunuz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ben_tuncay_slm
|
 |
« Yanıtla #70 : Mayıs 10, 2008, 17:50:45 » |
|
.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 10, 2008, 18:33:21 Gönderen: ben_tuncay_slm »
|
|
:)GÖZYAŞI PRENSİ VE YANLIZ EFE:)
|
|
|
|
MisSGuaRD
|
 |
« Yanıtla #71 : Mayıs 10, 2008, 18:20:17 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
miss-potter
|
 |
« Yanıtla #72 : Mayıs 10, 2008, 18:22:41 » |
|
evet bırakabilirsin kariyer-üyeler ve şarkılar-üyeleri düzenle-gruptan ayrıl  cevapladığın için saol esracım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arna Belorn
|
 |
« Yanıtla #73 : Mayıs 10, 2008, 23:00:37 » |
|
Sır nasıl paylaşılıyor? Evet kapatabilirsin!!
arkadaşlık haznesi belirli bir seviyeye gelen oyuncuların aktivasyonlarında daha fazla etkinlik mevcut. " en iyi arkadaş " katagorisinde ki aktivasyonlardan " sırlarını paylaş " ı seçiyorsun ve diğer kişinin karater sayfasında bu yazıyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|