Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 06, 2008, 18:20:19  

Sayfa: [1] 2   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Çeviri yardımı başlığı  (Okunma Sayısı 862 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sangre
Sangria, Sanguine, Sinek, Sangre
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Acedia

yasomixx
Üyelik Bilgileri
« : Mayıs 03, 2008, 17:48:18 »

Arkadaşlar bildiğiniz (veya bilmediğiniz Dil Çıkaran ) üzere Popomundo’da Türk forumları dışında Türkçe yazmak yasak. Bu yüzden yabancı dili olmayan arkadaşlara yardım etmek amacıyla açtım bu başlığı. Herhangi bir yabancı dile çeviri isteyebilirsiniz, o dilden Türkçe’ye çeviri de isteyebilirsiniz, amaç yardımlaşmak burda. Bilen çevirir Gülümseyen

Not: Popomundo dışı çeviri yaptırılmasını istemeyin lütfen.

The Seven Deadly Sins

Superbia
Luxuria
Gula
Avaritia
Acedia
Ira
Invidia

Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Çeviri yardımı başlığı
« Eklendi: Ekim 06, 2008, 18:20:19 »

harrydelisi(melike)
Krema

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Mayıs 06, 2008, 20:08:03 »

Salut, je suis PDG et j'ai plusieurs jobs payés 900€ si ça t'intéresse fait moi signe.

diye bi msj geldi bana ceviremedim  Terleyen yardımınıza ihtiyacim var

Sangre
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Acedia

yasomixx
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Mayıs 06, 2008, 20:24:42 »

"İyi günler, ben ceo'yum ve 900€ ödeyeceğim çok sayıda iş imkanım var, eğer ilgilenirsen işe gir." gibisinden bir şey demiş Dil Çıkaran Fransızca bilmiyorum ama çeviri siteleri sağolsun Gülümseyen

The Seven Deadly Sins

Superbia
Luxuria
Gula
Avaritia
Acedia
Ira
Invidia

harrydelisi(melike)
Krema

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Mayıs 06, 2008, 21:54:54 »

çok soal yardımın için Gülümseyen

Maateh
kronik deli XD
Sıcak Çikolata

17 yaşınıda yedik hoşgelin 18 dolu geldin umarım:D

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Mayıs 08, 2008, 22:41:51 »

ya ben burada;

This thread is for The List of Presence only.

State your name and which day(s) you hope to attend The Big Meet. Also if you allready responded on the old List Thread.

No smalltalk please ( go to the older threads for that). It will be deleted anyway, and it will save me a lot of time updating the list.

IMPORTANT NEWS : DUE TO LOGISTICS IT IS NOT POSSIBLE FOR THE ORGANISATION TO MAKE GROUP RESERVATIONS AT CAMPSITES OR HOSTELS. PLEASE CHECK THE SEVERAL LINKS FOR ADRESSES AND FACILITIES AND ORGANIZE YOUR OWN SLEEPING ARRANGEMENTS !!!

WE HAVE A MAXIMUM CAPACITY OF 250 , ALSO WILL NOT GIVE AWAY FREE TRAVELLING, FOOD or DRINK OR PLACES TO SLEEP. ALSO STOP MESSAGING ME ABOUT IT BEFORE I GO CRAZY

this is the NOT FULLY UPDATED or 100% CONFIRMED list so far:

ve

burada;

This sticky will replace the other thread to announce important Big Meet news. (and thanks to Des Swink and my fellow mods to close an eye at the Stickies Are Evil prime directive).

On friday, saturday and sunday 6,7 and 8th of June 2008 a Big Meeting will be held in Alkmaar, The Netherlands

The main reason for this location (instead of going to a 'cool' city like Amsterdam) is that we will be able to host it at a legendary musicvenue, so we have our own place to meet, have REAL bands play, do karaoke, have a computernetwork with webcams and lansystems etc etc etc.

Many celebrity Popomundians will be present such as representatives from the company that makes Popomundo, including developer Mika Grennhall, and staffmembers like Bernhard McKenzie and Des Swink.

And ofcourse a lot of people you like and dislike famous and infamous, Hadleyesly hot and hopperly hideous etc etc.

And to make sure all goes well a few things of a serious nature:

- We try to keep the whole event as cheap as possible, we do NOT try to make a profit, and Nigel Cameron, the Organisation Committee, Parkhof or Popomundo are NOT responsible or liable for your financial wellbeing that weekend.

- Please try and behave, we have to live in this city long after you have left and dont like to be confronted with a nasty after party reputation because a bunch of drunks couldnt control themselves. Respect our nice 16th century city, or at least pity us for living there.

- Allthough this Big Meet has the consent of Popomundo Headquarters, it is a private initiative so Popomundo, it's creators or it's parentorganisation is in NO way responsible for whatever happens during that weekend. Unless Mika throws up on your shoes ofcourse ...

neler yazdığını çok merak ettim yaa önemli bişaymi onuda çözemedim ondan soruyorum Terleyen

Her zamanki gibi
Yağmur yağacak
Ve her şeyi temizleyecek.
Ardından karanlığını indirecek gece,
Yeryüzüne.
Bu şehirden gideceğim.
Bana ait gördüğüm,
Dost bildiğm her şeyi alarak
Yalnız sen,
Sen kalacaksın bu şehirde....
Sangre
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Acedia

yasomixx
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Mayıs 09, 2008, 17:13:43 »

hollanda'da bi popomundo buluşması düzenleniyor, büyük bir organizasyon. ama hollandaya gitme olasılığımız olmadığı için bunu çevirmeye gerek duymuyorum, yazı onunla ilgili Kahkaha

The Seven Deadly Sins

Superbia
Luxuria
Gula
Avaritia
Acedia
Ira
Invidia

DaRkNeSs PrİnCeSs
! Mcя !
Demleme Çay

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Mayıs 12, 2008, 16:05:44 »

We should get a kid on this game.

çözdüm ama yinede yanlışlık olsun istemiyorum.. Aww

Arna Belorn
Blush // Love is Dust // Blush
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Druid Power On Darnassus's Forest

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #7 : Mayıs 12, 2008, 18:02:40 »

We should get a kid on this game.

çözdüm ama yinede yanlışlık olsun istemiyorum.. Aww

Bu oyunda bir çocuk edinmeliyiz.

World of Warcraft

My son...The day you were born, the very forests of Lordaeron whispered the name ...

"Arthes"

My child, I watched with pride as you grew into a weapon of righteousness. Remember - our line has always ruled with wisdom and strength. And I know you will show restraint when exercising your great power ... But the truest victory, my son -

Is stirring the hearts of your people !

I tell you this, for when my days have come to an end you shall be King .
DaRkNeSs PrİnCeSs
! Mcя !
Demleme Çay

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Mayıs 12, 2008, 23:00:07 »

Teşekkürler  Aww

Hey Ho Lou
görünmez
Sıcak Çikolata

"Su günah dolu."

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #9 : Haziran 04, 2008, 17:15:09 »

Türkçe'den ingilizce'ye çevirirken biri bana yardımcı olabilir mi?

eski kayıt şirketimize bir mesaj yazmam gerekiyor da...

~ Su ~
Maateh
kronik deli XD
Sıcak Çikolata

17 yaşınıda yedik hoşgelin 18 dolu geldin umarım:D

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Haziran 04, 2008, 17:51:51 »

ben elimden geldiğince yardım edebilirim sanırsam yani öylee sanıyorum Terleyen

Her zamanki gibi
Yağmur yağacak
Ve her şeyi temizleyecek.
Ardından karanlığını indirecek gece,
Yeryüzüne.
Bu şehirden gideceğim.
Bana ait gördüğüm,
Dost bildiğm her şeyi alarak
Yalnız sen,
Sen kalacaksın bu şehirde....
Hey Ho Lou
görünmez
Sıcak Çikolata

"Su günah dolu."

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #11 : Haziran 04, 2008, 18:19:17 »

"kontratımızın süresi dolduğu için single çıkamıyor sanırım, ama cd'leri de sipariş etmişsiniz hatta gelmiş. single çıkacak mı? çıkacaksa ne zaman? çıkmayacaksa eğer iptal edebilirsiniz bizim için sorun olmaz."

İngilizce'ye çevrilmesini istediğim mesaj bu efendim. Gülümseyen Şimdiden teşekkür ederim yardım edecek kişi/kişilere. Kahkaha sağolun.

~ Su ~
Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : Ağustos 14, 2008, 20:58:23 »

If that's love what makes me so crazy than I don't need to go to psychiatrist... And it's soo good... And crazy.. And good... Oh...
Is that possible to love you all? Istambul drives me mad... Its pulsating, power...

My love, you will be always in my heart, I love you so much and be my wife forever!

And I met you and I believe it was love for the first sight... Falling in love... Tears of happiness in my eyes... I feel, finally I've met you:)

And there are you ... You make my heart beat faster, and I just feel I would want to take care of you forever... And longer... I love you!

And thank you for your company here, I enjoyed every moments:)

And there are you too... A secret friend... We talk a lot and I started to miss the talkings when we can't meet. Every conversation with you is so crazy, funny... You are a funny, clever, perspicacious and lovely person... I so enjoy the road to this friendship.

bunu birisi Türkçeye çevirirseeee çokkk sevinirim.

Alıntı
And thank you for your company here, I enjoyed every moments:)

özellikle burasını.şimdiden teşekkürler.

Ayrılık küçük sevgileri öldürür ama büyük sevgileri güçlendirir. Tıpkı rüzgarın mumu söndürüp yangını güçlendirdiği gibi..
Nymphe
_LİLY_
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sert Espresso

-EvANesCeNCe-

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : Ağustos 15, 2008, 00:00:42 »

Eğer beni çılgına çeviren şey aşksa, psikiyatriste gitmeme gerek yok. Ve o çok..iyi ve çılgın.. ve iyi....ahh
  Seni hep sevebilmek mümkün mü(of buranın çevirisinin bu olduğundan fecci şüphelerim var Acayip ) . İstanbul beni deli ediyor. Titreşimi..gücü
  Aşkım, her zaman kalbimde olacaksın, seni çok seviyorum ve sonsuza kadar eşim ol!
  Ve senle tanıştım.. ve inanıyorumki o ilk görüşte aşktı. Aşka kapılmak... Gözlerimdeki mutluluk gözyaşları... Sonunda seninle karşılaştığımı hissediyorum.
 Ve sen varsın.. Kalp atışlarımı hızlandırıyorsun ve ben sadece sonsuza kadar senle ilgilenmek isterdim gibi hissediyorum... ve daha uzun.. Seni seviyorum!
   Ve burdaki arkadaşlığın için çok teşekkürler, her anından zevk aldım.
   Ve varsın da... gizli bir arkadaş... Bir çok kere konuştuk ve ben buluşamadığımız zaman, konuşmaları özlemeye başlıyorum. Seninle her görüşme çok çılgınca, eğlenceli... Eğlenceli, becerikli, zeki ve sevimli birisin. Bu dostluğa giden yolda çok eğleniyorum.
  --------
 Ya ablacım gece gece anladığım ölçüde çevirmeye çalıştım. Yanlışlarım vardır o kadar iyi değil ingilizcem, hatta baya bi cesaret gerekti yollamakta ama işte idare et Kararsız . Fena halde yamulmuyorsam buna yakın bi şeyler diyor.
 not: upss ufak bi kısmı atlamışım hemen ekliyorum.
« Son Düzenleme: Ağustos 15, 2008, 00:07:41 Gönderen: _LİLY_ » Logged

Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : Ağustos 15, 2008, 06:51:40 »

_LİLY_   canımmm çokkk  saolll   Sarılan .bu kadarı bile yeterde artar.kibar çocukkmuş be. Sırıtan

Ayrılık küçük sevgileri öldürür ama büyük sevgileri güçlendirir. Tıpkı rüzgarın mumu söndürüp yangını güçlendirdiği gibi..
Sayfa: [1] 2   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: