Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 06, 2008, 18:05:04  

Sayfa: 1 [2] 3   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: World of Warcraft  (Okunma Sayısı 1240 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Isabelle Bristow Vaughn
...I am the Great Cornholio...
Sıcak Çikolata

Up The Irons!

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #15 : Haziran 25, 2007, 19:33:08 »

Oyunu satın almak en iyisi çünkü hesap açabilmek için şifreye ihtiyacın olacak ve her şifre tek kullanımlık yani arkadaşından filan da alamazsın. Knight gibi değil yani "Hadi abi WoW'a başlıyoruz hemen indirip oynayalım" şeklinde. Ha indirilebilen yerler vardır mutlaka ama güvenli müvenli değildir. Ha trial filan bir şifren olursa ne ala. O zaman olur bak. Ama 15 ya da 10 günlük oynarsın o ayrı. Hesap istiyorsan arayacağın adres satın almak için D&R, Megavizyon, veya internetten sipariş etmektir. Ve de Türklerin açtığı kolpa serverlar varmış duyduğum kadarıyla, para ödenmiyormuş filan. Onlara da kesinlikle güven olmaz. 25 milyon için orjinal serverlardan ve güvenlikten ve böylece hesabından vazgeçmeye değmez..

I'm an animal, better set me free

Clifford Lee Burton: He’s not dead..He promoted..to GOD
sickofme@lastfm
Thefrayedend@deviantart

Okulum çok yoğun değil(o yoğun aslında, ben değilim), sadece bazen gülmekten karnıma ağrılar girdiği için eskisi kadar sık gir(e)meyeceğim sanırım. Karın ve kaba kaslarımın biraz rahatlaması gerekiyormuş.
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: World of Warcraft
« Eklendi: Ekim 06, 2008, 18:05:04 »

ChAoSLoRD
Kakao

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : Temmuz 03, 2007, 18:05:10 »

Arkadaşlar bu bir oyun değil, bu başka bir dünya resmen, saddece oyun diyemeyiz  Kahkaha Aslında artık oynamak için o kadar ingilizceye gerek yok çünkü görevlerin nasıl yapıldığını gösteren görevler var hemen yapıyorsun ama benim gibi "o zaman ne zevki kaldı" diye düşünüp de ingilizcesine güvenenler de var tabiiki. Bu arada benim de charım var, level 43 human priest.
Bill Weasley
Süt
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Temmuz 25, 2007, 22:58:34 »

Ben bir türk serverında oynuyorum. Büyülerin ve talentların %80i çalışıyor. Ortam güzel herkes türk olmasına rağmen KO'da karşılaşacağınız türden hareketler görmüyorsunuz. Aylık para ödeyemem ama yinede zevkini yaşamak isterim diyenler pm atsın elimden geldiğince anlatırım.

Isabelle Bristow Vaughn
Sıcak Çikolata

Up The Irons!

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #18 : Temmuz 30, 2007, 17:07:48 »

Yeteeeeer!!! Bir aydır Game Card bekliyorum.. Hadi ben guild'siz mutlu, dertsiz ve tasasızım ama insanların Guildi var daha da kötüsü 2 aydır bekleyenler var. Ayrıca benim açılacak bir blood elf male- hunter karakterim ve kuracak fantazilerim var Dil Çıkaran Şaka bir yana, Aral'ın elinden geleni yapmadığına inanıyorum, game card'sız oynayamam, acilen Game Card'ın gelmesini bekliyorum, ciddi özledim.  Kararsız

Edit: Edit Tabii.. Gelmeyecekmiş.."Şu an İçin Gelmeyecek Bilginize" oldu canım.. Enayi yazıyodu dimi alnımızda.. Bir kere getirip alıştırdıysan getireceksin kardeşim. Zaten annem eski köye yeni adet getirdi sinir olup duruyorum okul zamanı oynayamayabiilirim(Nolur bunun gerçekle ilgisi olmasın yarabbim  Acayip )Herkes kredi kartı numarası mı vermek zorunda.. Diğer ülkelerde var bizde neden yok.. Aral'ın beceriksizliği.. Neyse.. içimi döküyorum sadece..
« Son Düzenleme: Ağustos 03, 2007, 23:47:18 Gönderen: Isabelle Bristow Vaughn » Logged

sickofme@lastfm
Thefrayedend@deviantart

Okulum çok yoğun değil(o yoğun aslında, ben değilim), sadece bazen gülmekten karnıma ağrılar girdiği için eskisi kadar sık gir(e)meyeceğim sanırım. Karın ve kaba kaslarımın biraz rahatlaması gerekiyormuş.
inferius
Alayına İsyan
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sıcak Çikolata

^^,

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #19 : Aralık 03, 2007, 22:04:47 »

2 yılı aşkın süredir abim oynuyo ben oynayamadığımdan izlemekle yetiniyorum Hede Hödö izlemeyi bile çok seviyorum bide oynayabilsem eyvah annemin haline Hede Hödö

Life is a...
"Obsessions lament to freedom. A timeless word the meaning changed. But I'm still burning in your flames..."
...Lie.!
Wizard
Ulquiorra
Mod
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #20 : Aralık 03, 2007, 22:31:40 »

Oynıyacağım ama kendimden korkuyorum, zaten geç yatan biriyim artık WoW oynarsam hiç yatmam 24 saat. Dil Çıkaran

-What is a heart?
-Will I find it if I rip your chest apart?
-Will I find it if I crack open your skull?
Isabelle Bristow Vaughn
Sıcak Çikolata

Up The Irons!

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #21 : Aralık 03, 2007, 22:34:30 »

Oynıyacağım ama kendimden korkuyorum, zaten geç yatan biriyim artık WoW oynarsam hiç yatmam 24 saat. Dil Çıkaran
Onu insan ayarlıyor ama yahu Sırıtan Yani bilmiyorum bağımlı olmayı kendin seçiyorsun bence.. Sınırı bilip gerektiğinde bırakacak yeri bir şekilde biliyor insan.. Sadece ilk gün belki hırslanıp kasarsın, sonra yavaş yavaş rayına oturur bence Hede Hödö

Düzeltme Hede Hödö :

yada ilk bir iki gün sallanırsın sonra kasarsın baktın işler ciddileşti Dil Çıkaran

ya işte bir de böyleleleri var haala kaç lvllarda sürünüyolar Hede Hödö (tamam vurma xD)

Susar mısın bi Sırıtan İnek gibi kasmaya ne gerek var  Hede Hödö Birileri gibi Hede Hödö
« Son Düzenleme: Aralık 04, 2007, 17:54:26 Gönderen: Isabelle Bristow Vaughn » Logged

sickofme@lastfm
Thefrayedend@deviantart

rose cullen
Süt
*

"It will be as if I'd never existed."

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #22 : Aralık 03, 2007, 22:50:52 »

Onu insan ayarlıyor ama yahu Sırıtan Yani bilmiyorum bağımlı olmayı kendin seçiyorsun bence.. Sınırı bilip gerektiğinde bırakacak yeri bir şekilde biliyor insan.. Sadece ilk gün belki hırslanıp kasarsın, sonra yavaş yavaş rayına oturur bence Hede Hödö

yada ilk bir iki gün sallanırsın sonra kasarsın baktın işler ciddileşti Dil Çıkaran

ya işte bir de böyleleleri var haala kaç lvllarda sürünüyolar Hede Hödö (tamam vurma xD)

öhöm:

Susar mısın bi Sırıtan İnek gibi kasmaya ne gerek var  Hede Hödö Birileri gibi Hede Hödö

o birileri inek gibi kassaydı şimdiye 70 olmuştu Hede Hödö hıh
« Son Düzenleme: Aralık 04, 2007, 18:29:50 Gönderen: rose cullen » Logged

• these violent delights have violent ends,
and in their triumph die, like fire and powder,
which, as they kiss, consume.•
Isabelle Bristow Vaughn
Sıcak Çikolata

Up The Irons!

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #23 : Aralık 09, 2007, 20:42:16 »

Iıığm-Hıığm efem Hede Hödö Konuyu değiştirmek ve "What's your game" demek için(lan aslında testere gibi olmuş biraz Hede Hödö ), yepisyeni WoW reklamlarına bir bakın bakalım Sırıtan

Jean Claude Van Damme(Fransızca azcıkın.. En azından ne dediğinden haberimiz var ama Hede Hödö Birileri sever. Hatta İspanyolca konuşan da var birileri onu da sever Hede Hödö )

<a href="http://www.youtube.com/watch/v/oJ1oCszRktE" target="_blank">http://www.youtube.com/watch/v/oJ1oCszRktE</a>

Mr.T ve akabinde William Shatner

<a href="http://www.youtube.com/watch/v/uDvG6BaIPVg" target="_blank">http://www.youtube.com/watch/v/uDvG6BaIPVg</a>

(Aha işte bu da İspanyolca)Willy Toledo

<a href="http://www.youtube.com/watch/v/3o2uRiBs-O4" target="_blank">http://www.youtube.com/watch/v/3o2uRiBs-O4</a>

Daha gelecekmiş kanımca, gelsin bekliyoruz Hede Hödö Bir de, şaka bir yana, TV reklamı bunlar, sonuçta bayağı oyuncusu olan bir ülkeyiz, belki bize de verilir Hede Hödö Tanrım lütfen Sırıtan Ama.. gerçi.. bilen biliyor, yok yok gösterilmesin.. Bu sefer "bizim" öküzler de öğrenmiş olur Hede Hödö
« Son Düzenleme: Aralık 09, 2007, 20:44:50 Gönderen: Isabelle Bristow Vaughn » Logged

sickofme@lastfm
Thefrayedend@deviantart

rose cullen
Süt
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #24 : Aralık 09, 2007, 20:57:34 »

Fransız olarak bula bula Jean Claude Van Damme'ı mı bulmuşlar...peeh Hede Hödö

paladin,shaman,mage tamam xD sırada hunter lütfen Hede Hödö

ve cidden bize gelirse kim oynayacak? "merhaba,ben tayyip erdoğan.ben bir avcıyım" -yarılış- Hede Hödö veya priest olsun o Hede Hödö

Isabelle Bristow Vaughn
Sıcak Çikolata

Up The Irons!

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #25 : Aralık 09, 2007, 21:06:14 »

ve cidden bize gelirse kim oynayacak? "merhaba,ben tayyip erdoğan.ben bir avcıyım" -yarılış- Hede Hödö veya priest olsun o Hede Hödö

Ahaha Priest uyar Kahkaha Bize Hunter yapıcaklarsaaaa... aaa... ay yok vallahi aklıma kimse gelmedi Hede Hödö Ya da çaycı hüseyin oynasın.. Dwarf Hunter olur XD

sickofme@lastfm
Thefrayedend@deviantart

rose cullen
Süt
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #26 : Aralık 09, 2007, 21:11:19 »

öügh Hede Hödö mantıklı aslında da ne biliyim... niye sırf erkekler oynuyor bu reklamlarda bu arada Hede Hödö bari druid,priest falan kadın olsun ya Hede Hödö

Isabelle Bristow Vaughn
Sıcak Çikolata

Up The Irons!

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #27 : Ocak 27, 2008, 19:39:50 »

Aa biz bu konuşmayı burda mı yapmışız ben özel mesajla ya da derste merste konuşmuştuk zannediyodum nan... Neyse, nerde bizim priest'imiz yahu? Hani çıkıyordu reklamlar, ben çok beğenmiştim devamını istiyordum bayağı Hede Hödö Haberim yok yani çıktı mı çıkmadı mı Dil Çıkaran Yenileri de bayağı bir merak ediyordum..

Edit: Yeni meni yok galiba da bir tane daha buldum o nerden çıktı hiç de anlamadım Sırıtan Mini Me'yi oynayan adam (bkz: Austin Powers, bkz:"Tanrım sen 3 bacaklısın Hede Hödö ) Verne Troyer ve Mage'i.. Mage yok muydu ki zaten? Warlock filan yapsalardı.. Gnome Warlock uyardı yani..

<a href="http://www.youtube.com/watch/v/Tt2uMLMdyfs" target="_blank">http://www.youtube.com/watch/v/Tt2uMLMdyfs</a>
« Son Düzenleme: Ocak 27, 2008, 19:49:28 Gönderen: Isabelle Bristow Vaughn » Logged

sickofme@lastfm
Thefrayedend@deviantart

rose cullen
Süt
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #28 : Ocak 27, 2008, 19:53:01 »

Mage tuttu galiba Hede Hödö

Bu arada "its huge! like my mage!" espirisi berbat olmuş. (kötü yönlere çekilebilir.) Hede Hödö

Ayrıca WoW'daki karakterlerin "action figure"ları çıkmış Hede Hödö Blood Elf Rogue, Orc Shaman ve Undead Warlock'u gördüm(tier 6 vardı üzerinde *salya*),bir dördüncüsü vardı da hatırlamıyorum.

Isabelle Bristow Vaughn
Sıcak Çikolata

Up The Irons!

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #29 : Ocak 27, 2008, 20:01:15 »

Mage tuttu galiba Hede Hödö

Bu arada "its huge! like my mage!" espirisi berbat olmuş. (kötü yönlere çekilebilir.) Hede Hödö

Ayrıca WoW'daki karakterlerin "action figure"ları çıkmış Hede Hödö Blood Elf Rogue, Orc Shaman ve Undead Warlock'u gördüm(tier 6 vardı üzerinde *salya*),bir dördüncüsü vardı da hatırlamıyorum.

Nan ben sana doğum gününde az daha alıyodum büyük ihtimalle Sırıtan D&R'da gördün dimi XD Annem napcak onu kız saçmalama işe yarayacak bişey al dedi.. Benim de aklım sonra masa oyununa gitti WoW'un.. Ama ikisinin de bi yararı olmaz ve bakıp bakıp üzülürsün diye DiiğViiDii kısmına yönelerek malum DVD'yi sana alarak kendi gözlerime de byük bir iyilik yapıp House of Wax dvd'sini aldım.... BEynim gitti bi an.. Ne konuşuyoduk Hede Hödö

Hah, bu arada, iğrençsin.. Bu herifle ilgili bu sohbetten o filmde de iğrenmiştim burda da iğrendim.. Bir de Frost Mage uyar duruma da, Fire Mage uymaz Hede Hödö Poff iğrencim ben de XD

sickofme@lastfm
Thefrayedend@deviantart

Sayfa: 1 [2] 3   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: