|
|
|
|
Neithan Turambar Turin
Dagnir Glaurunga
Krema

Fear of the High!
|
 |
« Yanıtla #16 : Şubat 26, 2007, 09:09:53 » |
|
ev güzel de kovukla bi alakasını göremedim. eğri büğrü, yıkık dökük, ahırdan bozma bi yapı olması gerekiyodu. bu gayet lüks bir villa olmuş. malfoy malikanesine daha çok benzettim ben.
|
|
|
|
|
|
"Master of doom, by doom mastered."
|
|
|
|
DarkPrince
|
 |
« Yanıtla #17 : Şubat 26, 2007, 10:31:53 » |
|
ev güzel de kovukla bi alakasını göremedim. eğri büğrü, yıkık dökük, ahırdan bozma bi yapı olması gerekiyodu. bu gayet lüks bir villa olmuş. malfoy malikanesine daha çok benzettim ben.
çok zor birşey bunu yapması yinede iyi uğraşmışlar..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*sarah_dan*
|
 |
« Yanıtla #19 : Mart 05, 2007, 21:47:26 » |
|
bayağı güzelmiş ama bu weaslelerin evinden bayağı güzel bu ev weasley'leri kovuk'una benzemiyor.paylaşım için sağol
|
|
|
|
|
|
May it be the shadows call Will fly away May it be you journey on To light the day When the night is overcome You may rise to find the sun
Mornie utúlië (darkness has come) Believe and you will find your way Mornie alantië (darkness has fallen) A promise lives within you now
|
|
|
|
pansy
|
 |
« Yanıtla #20 : Mart 08, 2007, 21:39:44 » |
|
ev gerçkten ii olmuş..bi sims fanı olarak bunu yapanı tebrik ediyorum  fakat bende bunu kovukla benzetemedim ..pek alakası yok sanki  ama yinde müthiş bi ev olduğunu sölemeliyim 
|
|
|
|
|
|
Arminas,imza için teşekkürler,İzninle çaldım 
|
|
|
|
Gwen Stefani
|
 |
« Yanıtla #21 : Mayıs 26, 2007, 10:48:14 » |
|
Bence süper olmuş  çünkü ben uyduruk the sims 1 de doğru düzgün bişi yapamıyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
deathlycaner90
|
 |
« Yanıtla #22 : Temmuz 06, 2007, 21:22:39 » |
|
süper abi desem nası olur eline emeğine sağlık arkideş cidden benzemiş yanie bide ne dicem bunu package yapıp bize göndersene???
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 30, 2007, 11:32:57 Gönderen: cancan »
|
|
|
|
|
|
xxelifxx
|
 |
« Yanıtla #23 : Ağustos 04, 2007, 14:00:01 » |
|
cok gsssell olmuss
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LİNKİNG
|
 |
« Yanıtla #24 : Ocak 04, 2008, 10:10:41 » |
|
simste hiç bu kadar güzel bi şeyler yapamadım çok güzel paylaşım için saol
|
|
|
|
|
|
yesterday... Love was such an easy game to play Now I need a place to hide away Oh I believe in yesterday I believe in yesterday _beatles
|
|
|
|
Dame
|
 |
« Yanıtla #25 : Ocak 04, 2008, 12:44:28 » |
|
Ben önce benzettim ama aşağılara indikçe evin tüm fizik kanunlarına karşı koyduğunu fark ettim -ehe zaten öyle betimleniyordu kitapta hafiften- Bir Muggle bunu görse fenalık geçirir herhalde  Ama yine de bir gariplik var ya hem olmuş hem olmamış.  Kararsız kaldım yani. Olsun yine de çok uğraşılmış bir ev ben asla böyle bir şey yapamazdım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
profesör_bşk
|
 |
« Yanıtla #26 : Ocak 04, 2008, 14:07:45 » |
|
üh !! Hani derme çatmaydı bunların kovukları 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
missmurder
|
 |
« Yanıtla #27 : Ocak 04, 2008, 22:10:00 » |
|
Ama bu ev aşırı "simetrik" hani nerde acayip üst üste katlar çıkılıp durulmuş kovuk  ama güzel olmuş güzel  buna bir de asansör lazım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|