Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 21, 2008, 04:37:10  

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: The Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar (PC)  (Okunma Sayısı 152 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
DarkPrince
...
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri E-Posta
« : Mayıs 17, 2007, 19:13:33 »

Yüzüklerinin Efendisinin filmden sonra gerek strateji gerek macera veya aksiyon türü birçok oyunu çıkmış ve bu oyunların bazıları büyük ilgi görüp bazıları ise kötülenmiştir şimdide yeni bir Devasa online oyun olan The Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar'a bir göz kestirelim.

Oyun çıkmadan önce  test sürümü yayınlandı bende hemen test sürümünü indirip oynadım. Test sürümünde grafikler vb.. iyi olmasına rağmen bazı eksik noktalar vardı ve tüm ırklar yoktu. Ardından 24 Nisanda Test sürümü bitti ve oyun çıktı bakalım büyük beklentilerle çıkan ve Çoğu kişinin World Of Warcraft'a rakip olarak gördüğü oyun nasılmış..

İlk olarak oyunda cüce elf gibi ırklar bulunuyor ve bizde bu ırklardan birini seçip oyuna dalıyoruz Gülümseyen Oyunda bilindik olarak Level 1 ve deneyimsiz olarak maceraya atlıyoruz. Ve yüzük kardeşliğini alt üst etmeye çalışıyoruz. Gülümseyen  Oyun oldukça büyük bir ortamda oynanıyor (Haritayı açıp baktığınızda anlayabilirsiniz Kahkaha) ve haritanın her bir köşesinde farklı şehirler var. ŞEhirlerin ise her biri ayrı tehlike içeriyor. Örneğin level 15'iz ve çok tehlikeli bir bölgeye dalıyoruz 5 dk'da ölüyoruz ve sinir oluyoruz fakat böyle tehlikeli yerlere  parti kurup dalarsak o zaman alnımızın akı ile ayrılıyoruz Gülümseyen Oyunda her M-RPG oyununda olduğu gibi belirli yerlere gidip görevleri alıp yerine getiriyoruz ve böyle hem maddi hemde manevi kazanç sağlıyoruz Gülümseyen Kestiğimiz yaratıkların çeşidi oldukça fazla her level için 1 yaratık düşüyor neredeyse Gülümseyen bu özellik oyunu daha çok oynamamızı sağlıyor Göz Kırpan Grafikler oldukça hoş ve kaliteli ayrıcada filmdeki atmosfer oyuna çok iyi aktarılmış sanki gerçekten o dünyadamışsınız gibi oluyorsunuz oyunu oynarken Gülümseyen Sesler tek kelime ile süper Göz Kırpan ve oynamak oldukça rahat geldi bana Göz Kırpan

Sonuçta oyun World Of Warcraft'a rakip olabilecek gibi. Zaten sadece Yüzüklerin Efendisini sevenler oynasa büyük rakip demektir Kahkaha Knight veya Wow'dan Sıkıldıysanız kesinlikle alın ve oynayın %90 başından kalkamayacak seviyeye gelirsiniz zaten oynarsanız Gülümseyen  Göz Kırpan

Ve küçük notlar Dil Çıkaran oyun ilk aşamada yüklenirken kotalı olanlar isyan edebilir.. ama emin olabilirsinizki tüm isyanlarınıza değicek Göz Kırpan  Gülümseyen
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: The Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar (PC)
« Eklendi: Ağustos 21, 2008, 04:37:10 »

Isabelle Bristow Vaughn
...I am the Great Cornholio...
Köpüklü Kapuçino

Up The Irons!

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Mayıs 17, 2007, 19:22:20 »

Ya aslında oyun ne kadar zorlaştırılırsa o kadar sıkılınıyo(belli bir level'a ulaşmadan) ve ne kadar kolaylaşırsa da aynen o kadar sıkıyor. Yani bence bu çok ince bir sınır ve bu oyun çok zor görünüyor. Özellikle WoW'da bir yerlere gelmiş, bazen sıkılsa da yine de çok severek oynayan insanlar WoW'u bırakıp da pek buna geçmez diye düşünüyorum. Ha zaten WoW'dan çok sıkıldım bir de bunu deneyeyim deyip de bunu açıp öyle oynayacak insan evladı yoktur çünkü orda sıkıldığı şeyi burada da görecek Sırıtan E ne anlamı kaldı o zaman??

I'm an animal, better set me free

Clifford Lee Burton: He’s not dead..He promoted..to GOD
sickofme@lastfm
Thefrayedend@deviantart

DarkPrince
...
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #2 : Mayıs 17, 2007, 19:33:53 »

Ya aslında oyun ne kadar zorlaştırılırsa o kadar sıkılınıyo(belli bir level'a ulaşmadan) ve ne kadar kolaylaşırsa da aynen o kadar sıkıyor. Yani bence bu çok ince bir sınır ve bu oyun çok zor görünüyor. Özellikle WoW'da bir yerlere gelmiş, bazen sıkılsa da yine de çok severek oynayan insanlar WoW'u bırakıp da pek buna geçmez diye düşünüyorum. Ha zaten WoW'dan çok sıkıldım bir de bunu deneyeyim deyip de bunu açıp öyle oynayacak insan evladı yoktur çünkü orda sıkıldığı şeyi burada da görecek Sırıtan E ne anlamı kaldı o zaman??

Sadece bizim sınıftan 6 kişi LOTR için bu oyuna başladı birde kim bilir WOW'da sıkıcı gelen özellik bu oyunda yoktur.. Göz Kırpan
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: