|
Gria_Himonas
|
 |
« Yanıtla #45 : Ağustos 14, 2006, 04:24:26 » |
|
ben hepsini oynadım, ama en güzeli ateş kadehidi. daha zor ve daha heyecanlıydı.
|
|
|
|
|
|
 By Apuscan  Yarım kaldı. Sende kalsın. Kalsın yarım. Tadın kaldı. Bende kalsın, bende tadın... Bir daha dokunursan... Bir kez daha bana dokunursan... Karışırız... Karışır dünle yarın. Bizi üzen neyse burada bitsin...
|
|
|
|
|
|
Wizard
|
 |
« Yanıtla #46 : Ağustos 14, 2006, 04:49:57 » |
|
PS2 de ve PC de bütün oyunlarını oynadım ve şunu söyleyebilirim ki en iyi oyunu PS2 deki azkaban tutsağı.  Hem konuya PC deki Azkaban tutsağına göre çok daha uygun hem ondan çok çok daha uzun bir oyun.Grafikleri ise hemen hemen PC deki ile aynı durumda. Ateş kadehi ise grafik açısından en iyi oyun fakat oyunun bölümler halinde olması can sıkıcı.Ama grafik özellikle karakter tasarlamaları oldukça iyi. Ehhh  umarız diğer Harry Potter oyunları çok daha güzel ve konuya uygun olur.  Ben ps3 den umutluyum onda çok güzel olur. 5. oyunu onda oynamak süper olurdu 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ağustos 22, 2006, 20:53:26 Gönderen: wizard »
|
|
-What is a heart? -Will i find it if i rip your chest apart? -Will i find it if i crack open your skull?
|
|
|
|
BilgeNazz
|
 |
« Yanıtla #47 : Ağustos 14, 2006, 09:30:18 » |
|
|
|
|
|
|
|
кєи∂ι ∂üиуαм fσяυмℓαяıEylül yıldızları gibi Benden çok, uzağa yakın Ve Eylülün yaz sonuna gelişi gibi, O cananın gelişi; Ömrümün sonuna yakın...
|
|
|
|
Celine_hp
|
 |
« Yanıtla #48 : Ağustos 14, 2006, 12:45:09 » |
|
Ben en çok Azkaban tutsağını seviyorum diğer oyunlarıda severek oynadım ama onun yeri bir başka.Şu anda hala ateş kadehini oynuyorum henüz bitirmedim belki ilerleyen bölümlerinde daha çok hoşuma gider
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Smusagi
Şeker

Dan dudaklarını japon yapıştırıcısı ile.. anlarsın
|
 |
« Yanıtla #49 : Ağustos 22, 2006, 20:49:02 » |
|
prisoner of azkaban gayet güzeldi, ateş kadehinden nefret ettim film gibi oyun da berbattı çok para dökülmüş bu belli ama gidip bir mağazadan en markalı kıyafetleri en pahalı kayafetleri alalım çok aşırı pahalı ve şık bir abiye gece elbisesinin altına yine çok pahalı spor ayakkabılar giyelim. İkisi de pahalı ama birbirlerinin yanında manyakça duruyorlar oyunda böyle çok para harcanmış aynı film gibi ama yine aynı film gibi bir şeye benzeyememiş.
|
|
|
|
|
|
"DÜNYAYI SEVİN" TEK SÖZÜM BU.
|
|
|
|
|
izmir/bornova/M.B.
Süt
* Fedakarlık çiçeğin köküdür.*
|
 |
« Yanıtla #51 : Ağustos 31, 2006, 13:07:47 » |
|
hepsini gördüm bnce en güzeli ateş kadehi ama bi ara ikinci filmin bi oyunu çıkmıştı onuda çok beğenmiştimm..
|
|
|
|
|
|
  - Gösterdim... gördü anlamına gelmez - Söyledim... duydu anlamına gelmez - Duydu... doğru anladı anlamına gelmez - Anladı... hak verdi anlamına gelmez - Hak verdi... inandı anlamına gelmez - İnandı... uyguladı anlamına gelmez - Uyguladı... sürdürecek anlamına gelmez... Cennete gitmenin iki yolu vardır 1) Gerçekten öldüğünüz zaman 2) Gerçekten yasadığınız zaman
|
|
|
|
Kral_Aragorn
|
 |
« Yanıtla #52 : Eylül 13, 2006, 16:20:30 » |
|
KeSiNlİkLe Azkaban Tutsağı en güzeldi hele başlangıçtaki Siriusun animagus görünümü manyak güzel bir hava katmış oyuna ayrıca Şahgaga'yı kullanmak çok eğlenceli oyunda
|
|
|
|
|
|
  [/UR  ! HaykO CepkiN Fan Club !
|
|
|
ataaycan
Süt
|
 |
« Yanıtla #53 : Eylül 30, 2006, 15:59:40 » |
|
ben hepsini oynadım bana göre sırasıyla en güzel oyunlar
sırlar odası felsefe taşı ateş kadehi azkaban tutsağı quiditch maçı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HermionesDream
İşte yıllar sonra istediğim yerdeyim!!
Kakao

Klaus :)
|
 |
« Yanıtla #54 : Ekim 10, 2006, 12:38:13 » |
|
bence azkaban tutsağıydı ya ama çok zordu ya bi türlü geçemiodum
sonra da sırlar odasıydı
fasulye toplamaya bayılıyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
***cho***
Süt
|
 |
« Yanıtla #55 : Kasım 27, 2006, 22:34:02 » |
|
ateş kadehi hepsi oynadım ateş kadehi daha bitmedi ama en güzel ateş kadehi bence
|
|
|
|
|
|
I been watching I been waiting In the shadows all my time I been searching I been living For tomorrow all my life - - - - - - - - - - - - - - - I'm just vonderin if maybe she wanted to go to ball with me - - - - - - - - - - - - - - - - - Hayattan hiç birşey beklemiyorum , ama o benden çok şey bekliyor!!!... - - - - - - - - - - - - - - - Dan Fan Club Katie Fan Club D.O MANTUĞIN EFENDİSİNDENİZ
|
|
|
|
MeLix
|
 |
« Yanıtla #56 : Aralık 17, 2006, 23:11:18 » |
|
ateş kadehi güzel...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SİHİRLİ_BEN
|
 |
« Yanıtla #57 : Aralık 18, 2006, 00:34:07 » |
|
---azkaban tutsağı--- en az 5-6 kere bitirmişimdir ama kartları bi türlü tamamlayamadım bi öncekinde alamadığımı birinde alıtom ama öbüründe olanlardan bazısını bulamıyom bu sefer
|
|
|
|
|
|
-----------------İŞTE BENİM KIZIM---------------  JAİME PRESSLEY('My name is Earl'den tanırsınız)
|
|
|
Greyback
Süt
Melez Prens
|
 |
« Yanıtla #58 : Aralık 20, 2006, 15:51:22 » |
|
ben azkaban tutusağıyla ateş kadehini oynadım ve doğal olarak ateş kadehi daha güsell 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
harry hermoine ron
Süt
|