Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 21, 2008, 15:22:06  

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Pokemon Diamond - Nintendo DS  (Okunma Sayısı 158 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
DarkPrince
...
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri E-Posta
« : Mayıs 16, 2007, 20:38:31 »

Sanırım pokemon oyununun özgeçmişini anltmama gerek yok sadece oyun olarak başlayıp, çizgi diziye dönen gerek tasoları gerek diğer aksesuarları ile tüm dünyada büyük yankı uyandıran bir hastalıktır pokemon. Tasoların eskidiği şu günlerde pokemon (Nintendoya çıkardığı..) video oyunları ile adını duyumaya devam ediyor.

Pokemon Diamond'un Nintendo Ds için Çıkacağı duyurulduğunda tüm Nintendo DS sahipleri büyük heyecana tutuldular. Ardından zaman su gibi aktı ve oyun çıktı Dil Çıkaran

Oyunda karakterimiz ile poke dünyasında gezip pokemonları avlayıp büyük bir pokemon eğiticisi olmaya çalışıyoruz.. Ben doğruyu söleyeyim oyunu oynamadım ama neredeyse çoğu incelemeleri okuyup gerek oyun çıkmadan gerekse oyun çıktıktan sonra tüm haberleri takip ettim..

Oyunu DS'de oynamak kesin çok eğlencelidir çift ekran  ve taşınabilir konsol olan DS ile her yerde oynayabiliriz bu güzel oyunu. Bence Grafikler oldukça Tatlı Ve Sesleri duymadım ama kesin güzeldir Seslerde Kahkaha Sırıtan (Wizard Abi Yardım Et!!!! Kahkaha) Oyunda yazımın başında belirttiğim gibi eğlenceli bir şekilde pokemon avlayıp maceranın tadını çıkarıyoz. Çok ama çok eğlenceli olduğu kesin pokemon avlayıp bu pokemonu Level Atlama aksiyonu içersinde geliştirip diğer pokemon eğitmenleri ile savaştırmak. Göz Kırpan

Sonuçta oyun oldukça iyi puan almayı hakediyor Ben olsam dışarıdan bakarak söylüyorum 10 üzerinden 9 veriyorum ki Oynasam 10 verebilirdim bu süper oyuna Gülümseyen

Bence Nintendo DS Sahibi olan herkez alsın ve oynasın bu oyunu Bu arada oyunun Tarzı Role - Play  -Game Göz Kırpan ÇIkış Tarihi İse = 22 Nisan 2007
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Pokemon Diamond - Nintendo DS
« Eklendi: Ağustos 21, 2008, 15:22:06 »

Wizard
Ulquiorra
Mod
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Mayıs 29, 2007, 21:50:21 »

Valla ben oynuyorum şu an, mükemmel bir oyun. Bir de DSmin üst ekranı kırık olmasa çok iyi olucaktı. Hede Hödö Grafikler tatmin edici ve diğer bir çok Pokemon oyunların da olmayan şeyler var. Oyun süresi de çok tatmin edici. RPG tarzı severler kesin oynamalı. En iyi RPGlerden biri çünkü. Oyun baya ii puan aldı ve her Pokemon oyunu gibi satış rekorları kırdı. Wi-Fi sayesinde başkalarınla Pokemon savaşı, Pokemon transferi, çeşitli contest ler ve bunları yaparken DS'in mikrafonu sayesinde insanlarla konuşabilirsiniz. =)

-What is a heart?
-Will i find it if i rip your chest apart?
-Will i find it if i crack open your skull?
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: