harry_potter1996
Süt
Harry-Ginny__James-Lily
|
 |
« Yanıtla #15 : Şubat 12, 2008, 16:33:14 » |
|
be order phonex'de son 5 adamı toplayamadım:(
|
|
|
|
|
|
EXPECTO PATRONUM
|
|
|
|
|
|
rowena rawenclaw
|
 |
« Yanıtla #16 : Şubat 18, 2008, 15:07:14 » |
|
ben zümrüdüanka'nın oyununu yeni yükledim. dünden beri oynuyorum ama kütüphanede ne yapmam gerektiğini anlayamadım  (ingilizcemin çok zayıf olduğunu bu oyunu oynarken tam anlamıyla farkettim  ) kütüphanede ne yapmam gerektiğini söyleyebilir misiniz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
harry_potter1996
Süt
Harry-Ginny__James-Lily
|
 |
« Yanıtla #17 : Şubat 18, 2008, 15:46:11 » |
|
tam emin deilim ama galiba kütaphanenin arkasında biyerde canavar kitapmı ne war onu alcan bunu yapmadıysan budur
|
|
|
|
|
|
EXPECTO PATRONUM
|
|
|
|
rowena rawenclaw
|
 |
« Yanıtla #18 : Şubat 18, 2008, 15:53:49 » |
|
tam emin deilim ama galiba kütaphanenin arkasında biyerde canavar kitapmı ne war onu alcan bunu yapmadıysan budur
ben o canavar kitabı gördüm ama alamadım. bütün büyüleri denedim ama sadece zıplatabildim. tekrar denerim ama. yardımın için saol  edit:canavar kitabı bir türlü alamadım. onu nasıl alabilirim 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Şubat 18, 2008, 17:20:17 Gönderen: rowena rawenclaw »
|
|
|
|
|
harry_potter1996
Süt
Harry-Ginny__James-Lily
|
 |
« Yanıtla #19 : Şubat 19, 2008, 02:02:16 » |
|
walla bende pc'de mouseyi karman çorman oynattım oldu 
|
|
|
|
|
|
EXPECTO PATRONUM
|
|
|
|
Tool_TR
|
 |
« Yanıtla #20 : Şubat 19, 2008, 02:04:24 » |
|
Prince Of Persia'da bir yere kadar geliyorum,orada oyun hata veriyor,System falan bişeyler yazıyor. Sistem kaldırmadı desem,oyun nası yüklendi,oraya kadar nasıl geldim? Bir bilen varsa ve yardımcı olursa çok sevinirim.
|
|
|
|
|
|
SÜLEYMANNAME
''(...)Kuzum, senin neren Anadolludur? Türk’ e Amerikan püskürtülüsün! Farkın şu ki, eski Başbakanlardan, Sen o belaların son püskülüsün! '' Necip Fazıl Kısakürek
Blog sayfamı ziyaret etmek isteyenlere: http://tooltr-brk.blogspot.com/
|
|
|
harry_potter1996
Süt
Harry-Ginny__James-Lily
|
 |
« Yanıtla #21 : Şubat 19, 2008, 13:25:25 » |
|
demo olmadığından emin ol çünkü bazıları demo olup olmadığına bakmıyo sonra oyun kapanıyo falan filan dio
|
|
|
|
|
|
EXPECTO PATRONUM
|
|
|
|
Tool_TR
|
 |
« Yanıtla #22 : Şubat 19, 2008, 14:08:50 » |
|
Baktım şimdi,ama oyun tam sürüm... Verdiği hata teknik yetersizlik gibi birşey,demek ki oyunun o bölümünden sonra pc kaldırmıyor,neyse yardım için teşekkürler. Değiştirme:İmla 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Şubat 22, 2008, 21:18:48 Gönderen: Tool_TR »
|
|
SÜLEYMANNAME
''(...)Kuzum, senin neren Anadolludur? Türk’ e Amerikan püskürtülüsün! Farkın şu ki, eski Başbakanlardan, Sen o belaların son püskülüsün! '' Necip Fazıl Kısakürek
Blog sayfamı ziyaret etmek isteyenlere: http://tooltr-brk.blogspot.com/
|
|
|
|
|
|
Green Night
|
 |
« Yanıtla #24 : Şubat 22, 2008, 21:16:13 » |
|
o bölümü birkaç kere oynaman gerekiyor ve gold alman gerekiyor yani bronze,silver ve gold olana kadar oynayacaksın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HaSsSo
|
 |
« Yanıtla #25 : Şubat 22, 2008, 21:20:02 » |
|
4 defa oyna dım bıkmaya başlıyorumm 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Green Night
|
 |
« Yanıtla #26 : Şubat 22, 2008, 21:22:27 » |
|
valla ben de labirentten çıkamadım. En kısa sürede tamamlaman gerek puan toplama o mavi çemberlerden geç çabuk bitirirsin ve gold alabilirsin yok ben yapamam dersen (veya çoktan gold,silver ve bronze almışsan) öbür bölümleri oynaman gerekli
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HaSsSo
|
 |
« Yanıtla #27 : Şubat 22, 2008, 21:26:02 » |
|
o gold,silver ve bronze nerden alınıyooo 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Green Night
|
 |
« Yanıtla #28 : Şubat 22, 2008, 21:29:02 » |
|
onlar senin bitirdiğin süreyle alakalı. Bence eski bölümleri tekrar oyna level arttıkça yeni yerler açılıyor. Her bölümü geçmek için o kalkanımsı şeylerden belli bir sayıda istiyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rowena rawenclaw
|
 |
« Yanıtla #29 : Şubat 23, 2008, 01:03:38 » |
|
ben zümrüdüanka yoldaşlığının oyununda colin'in ve ernie macmillan'ın istedikleri şeyleri yapamadım. yani colin'in kamerasını alamadım ve ernie için iksir malzemelerini bulamadım (ernie'nin bunu istediğinden emin bile değilim  ) nasıl yapacağım konusunda bana yardım edebilirseniz sevinirim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|