Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 21, 2008, 11:51:38  

Sayfa: [1] 2 3 4   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Oyunlar için yardım başlığı  (Okunma Sayısı 2465 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Wizard
Ulquiorra
Mod
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« : Ekim 11, 2007, 23:24:33 »

Burası oyunlar hakkında sormak istediğiniz sorular, takılıp geçemediğiniz yerler için. Bütün soruları burada sorunuz, böylece herkes takıldığı yer, sormak istediği soru hakkında başlık açmak zorunda kalmıyacak. Gülümseyen
« Son Düzenleme: Ekim 11, 2007, 23:35:08 Gönderen: Wizard » Logged

-What is a heart?
-Will i find it if i rip your chest apart?
-Will i find it if i crack open your skull?
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Oyunlar için yardım başlığı
« Eklendi: Ağustos 21, 2008, 11:51:38 »

english_crazy
gяєєη ∂αу
Kakao

4єνєя gяєєη ∂αу

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #1 : Ekim 11, 2007, 23:32:28 »

ya ben azkaban tutsağı oyununda bütün kartları tamamlamak istiyorum,nasıl yapabilirm?? Ne? Ne?
(başlık için teşekkürler wizard Gülümseyen )
« Son Düzenleme: Ekim 12, 2007, 02:25:01 Gönderen: Wizard » Logged

©º°¨¨°º©©º°¨¨°º© PuNk FaN ©º°¨¨°º©©º°¨¨°º©,°¨¨°º©۩۞۩-[R O C K  C L U B]-۩۞۩©º°¨¨°,••¤(`×[¤T£§¢îLLî mAÑ¥AqqLA®¤]×´)¤••
,GreenDay Fan Club,Dan Fan Club,Emma Fan club,Harry Fan Club,NBA Club,ARWEN FUN CLUB,Avril Fan Club,Nezi Abla Fan Club,Skye Sweetnam Fan Club
Wizard
Ulquiorra
Mod
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : Ekim 12, 2007, 02:25:17 »

ya ben azkaban tutsağı oyununda bütün kartları tamamlamak istiyorum,nasıl yapabilirm?? Ne? Ne?
(başlık için teşekkürler wizard Gülümseyen )
Ben cevap vereyim, Kahkaha şimdi ilk önce oyunu PC'de mi yoksa PS2'de mi oynadığını bilmem gerekiyor, çünkü PC ile PS2 oyunları farklı. Ama sorduğun soru iki oyun içinde aynı yöntemlerle yapılabiliyor. ( Sanırım Acayip ) Hogwarts'ın içinde ya da dışında dağılmış sorunlar var. Yani mesela bir yer kırık, ona uygun büyüyü yapman gerekiyor, ya da bir şey kırılmış vb. şeyler. Bir de sanırım Azkaban'da Fred & George dükkan açıyorlardı, oradan da alabiliyordun kartları. Aslında unutmuşum oyunu çok oldu oynayalı, daha ayrıntılı anlatırsan yardım edilir. Kahkaha

-What is a heart?
english_crazy
gяєєη ∂αу
Kakao

4єνєя gяєєη ∂αу

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #3 : Ekim 13, 2007, 14:55:27 »

pcdeki oyun için,ben bütün bölümleri bitirdim sonrada dumbeldora gidince oyun bitio ama eksikte 2 tane kart kalıo onları nasıl elde edebilirim?

©º°¨¨°º©©º°¨¨°º© PuNk FaN ©º°¨¨°º©©º°¨¨°º©,°¨¨°º©۩۞۩-[R O C K  C L U B]-۩۞۩©º°¨¨°,••¤(`×[¤T£§¢îLLî mAÑ¥AqqLA®¤]×´)¤••
,GreenDay Fan Club,Dan Fan Club,Emma Fan club,Harry Fan Club,NBA Club,ARWEN FUN CLUB,Avril Fan Club,Nezi Abla Fan Club,Skye Sweetnam Fan Club
Wizard
Ulquiorra
Mod
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #4 : Ekim 13, 2007, 15:25:41 »

pcdeki oyun için,ben bütün bölümleri bitirdim sonrada dumbeldora gidince oyun bitio ama eksikte 2 tane kart kalıo onları nasıl elde edebilirim?
Yanlış hatırlamıyorsam o kartlardan biri Harry Potter olması lazım, en son Harry Potter kartını alıyorsun ikizlerden, ama ondan bir önceki kartı bulman lazım Hary Potter kartını alabilmen için. Diğer kartı hatırlayamıyorum. :/

-What is a heart?
english_crazy
gяєєη ∂αу
Kakao

4єνєя gяєєη ∂αу

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #5 : Ekim 13, 2007, 19:33:09 »

tamam ben uğraşırım yinede çok saol. Gülümseyen Terleyen

emreozincegedik
Süt
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #6 : Kasım 24, 2007, 22:17:50 »

benim de o oyunla ilgili bir sorum olcak orda fred ve george nin olduğu yerde kocaman siyah yüzlü bir kart var onu nasıl alabilirim? oyunu 8 kez bitirdim ama yine de hep aynı kart sayısıyla bitirdim ve o kartı alamadım.nasıl alabilirim yardımcı olabilir misiniz?
« Son Düzenleme: Kasım 25, 2007, 16:52:13 Gönderen: Wizard » Logged

eğer her şeyini kaybetmişsen, bundan aldığın dersi de kaybetme.
Wizard
Ulquiorra
Mod
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #7 : Kasım 25, 2007, 16:52:29 »

benim de o oyunla ilgili bir sorum olcak orda fred ve george nin olduğu yerde kocaman siyah yüzlü bir kart var onu nasıl alabilirim? oyunu 8 kez bitirdim ama yine de hep aynı kart sayısıyla bitirdim ve o kartı alamadım.nasıl alabilirim yardımcı olabilir misiniz?
O tam olarak şöyle, oyunda o büyük siyah kart hariç bütün kartları tamamlamalısın, en son o kartı alabilirsin. O kart zaten süpriz, fred ve George'de böyle diyor. Göz Kırpan

-What is a heart?
emreozincegedik
Süt
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #8 : Kasım 25, 2007, 21:24:07 »

ingilizcem iyi olmadığı için anlayamamıştım. tüh her zaman 2 kart kala bitirdiğim için o kartı asla göremedim Üzgün ama o kartın ne olduğunu bilenler lütfen belirtsinler o zaman sevinirdim Gülümseyen
« Son Düzenleme: Kasım 25, 2007, 21:24:49 Gönderen: emreozincegedik » Logged

BlueAngel
Süt
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #9 : Aralık 02, 2007, 17:32:10 »

order the phoenix de haritadaki karakterleri toplayamıyorum (yani ingilizce annamadığım için ne yapacağımı bulamıyorum:()
Wizard
Ulquiorra
Mod
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #10 : Aralık 02, 2007, 21:08:30 »

ingilizcem iyi olmadığı için anlayamamıştım. tüh her zaman 2 kart kala bitirdiğim için o kartı asla göremedim Üzgün ama o kartın ne olduğunu bilenler lütfen belirtsinler o zaman sevinirdim Gülümseyen
O kart Harry Potter Kahkaha

-What is a heart?
emreozincegedik
Süt
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #11 : Aralık 18, 2007, 10:16:51 »

O kart Harry Potter Kahkaha
sahiden mi? ben onu başka birisi sanıodum Kahkaha

ewwruu
Şeker
**

MaRßl€d

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : Ocak 17, 2008, 16:31:40 »

sims 2///  uzuun sürediir oynamıyooduum we gecenlerdee yeniden oynadım ama bi türlü ev kuramıyoruum Acayip esyalar fln tamam ama yeni ev olmuyor simslerimi hazır bi eve yerlestirmek zorunda kalıyoruum nasıl ew kuruldugunu anlatabilirmisiiniz??yardım edermisiniiz??
h.potter filmi hayranı
Süt
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #13 : Şubat 01, 2008, 16:59:09 »

ya ben ps one harry potter 2 oyununda hogwarts a nası gidebilirin ron un dediği her şeyi yaptım sonra geri döndüm aama olmadı hogwartsa gidemedim nesıl yapcam yani nasıl gidebilirim
Sangre
Sangria, Sanguine, Sinek, Sangre
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Too late i'm dead

yasomixx
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : Şubat 08, 2008, 01:09:07 »

sims 2///  uzuun sürediir oynamıyooduum we gecenlerdee yeniden oynadım ama bi türlü ev kuramıyoruum Acayip esyalar fln tamam ama yeni ev olmuyor simslerimi hazır bi eve yerlestirmek zorunda kalıyoruum nasıl ew kuruldugunu anlatabilirmisiiniz??yardım edermisiniiz??

biraz geç oldu sanırım ama cevap vereyim. sims 2de cracklemek işe yaramıyor, oyun açılıyor ama dediğin gibi ev yapamıyorsun. Bunu önlemek için internetten sims 2 (hangi versiyonunu kullanıyorsan o) no cd diye arattır, bir imaj dosyası indir. onu da daemon programıyla açarsan ev kurabilirsin Gülümseyen

eğer yine olmazsa da yeniden kurup dediklerimi öyle yapmayı dene, ben de bugün yeniden sims 2 kurdum, ondan bu çözüm kesinlikle çalışıyor Gülümseyen
« Son Düzenleme: Şubat 08, 2008, 01:13:09 Gönderen: Sanguine » Logged

Fraktal Öpücük

Yok Nurse falan!
Sayfa: [1] 2 3 4   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: