Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 21, 2008, 12:20:12  

Anket
Soru: arkadaşlar sizce tanıtımlarına bakarsak en iyi konsol hangisi?  (Oylama kapandı: Ağustos 04, 2006, 21:58:09)
playstation 3 - 3 (60%)
nintendo wii - 1 (20%)
xbox 360 - 1 (20%)
Toplam oy: 5

Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: En iyi konsol?  (Okunma Sayısı 886 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Wizard
Ulquiorra
Mod
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #15 : Temmuz 23, 2006, 15:03:41 »

eee bu kadar oyunla ne olur.Biiyordum ben zaten bu oyuların xbox da olduğunu.Yani şimdi bir ps3 le asla kapışamaz bu oyunlar.Zaten buda açıkara belli Gülümseyen

-What is a heart?
-Will i find it if i rip your chest apart?
-Will i find it if i crack open your skull?
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: En iyi konsol?
« Eklendi: Ağustos 21, 2008, 12:20:12 »

DarkPrince
...
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #16 : Temmuz 23, 2006, 15:07:20 »

tabi bu kadar oyun değil daha onlarcası var benim söylemek istediğim ps3'e yaklaşamaz ama yinede küçümsencek konsol değil
DarkPrince
...
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #17 : Temmuz 26, 2006, 22:29:16 »

oylamaya başka katılcak konsolcu arkadaşlarımız yok mu yaw
DarkPrince
...
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #18 : Ağustos 22, 2006, 22:40:32 »

kazanan az oy atılsada ps3
iyi olan kazandı   Sırıtan
Wizard
Ulquiorra
Mod
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #19 : Ağustos 23, 2006, 01:03:46 »

Heheh bjk yeni haberleri duydun mu bilmiyorum ama wii bütün otoriteler tarafından 1. seçildi. fiyatı ise 200 dolar gibi bir şey oldu.

PS3 te ise fiyat hala sorun ve zannetmeyin ki korsan oyun çıkar.O iş çok zora bindi. PS3 oynamak isteyen 2 oyuna 1200 dolar vermek zorunda kalıcak Sırıtan (ne kadar bende PS3 istesemde)  Utanmış

-What is a heart?
Aragonaise
HPCafe'de 1. yılım :D:D:D
Sert Espresso

24.06.07

Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #20 : Ağustos 23, 2006, 01:20:55 »

eet.ben konsol olarak hala ps1 de kaldım.playstation 2 bile pahalı gelior.3 ü kimbilir nasıl olur.stuff ta yazılanlara bakılırda xbpx daa cazip gibi gözüküo.ama tenis manakları için kumandayı sallayarak tenis oynamak mthiş bi duygudur heralde.ama o olay ateride de vardı.bi ördek avlama oyunu vrdı.ördeğe tutup vuruodn fln.süprdi.zor bişi diilmiş demekki.

The Show Must Go On Mr. Mercury...
DarkPrince
...
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #21 : Ağustos 23, 2006, 13:40:26 »

wizard duydum haberleri ve üzüntüde duydum hiç merak etme
ps3 için korsan oyun çıkarmazlarsa o zaman kötü olur 2 oyuna 1200 dolar veremem valla
ps3 için 2 oyun fiyatı wii'nin 6 katı  Sırıtan
DarkPrince
...
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #22 : Eylül 08, 2006, 16:40:37 »

wizard abi haberi duydunmu ps3 avrupada 2007 martta çıkıyormuş  Üzgün Üzgün Ağlayan Ağlayan Ağlayan
Wizard
Ulquiorra
Mod
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #23 : Eylül 08, 2006, 18:23:46 »

wizard abi haberi duydunmu ps3 avrupada 2007 martta çıkıyormuş  Üzgün Üzgün Ağlayan Ağlayan Ağlayan

Evet bende duydum 1-2 ay sonra japonya ve Amerika'da çıkıyor.Avrupa çıkışı ise Mart.  Kararsız

Wiinin ise bu ayın 15 inde bütün özellikleri açıklanıyor ve Avrupa'da 2 ay sonra raflarda. Kahkaha

-What is a heart?
whisper
Kakao

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #24 : Eylül 08, 2006, 18:35:34 »

bence en iyi konsol xbox son çıkan xbox oyunlarının grafikleri mükemmel ps3ten çok daha iyi tabii xbox şu anda pek yaygın değil kimse almıyor herkes ps alıyor nintendo ise bu işte yeni nintendo daha çok atari gibi şeyler üretiyordu bu işe yeni adım atmasına rağmen mükemmel sonuç aldılar bu işte ps ve xboxla yarış içine girdiler
ben hangi konsolu alırdım?
XBOX ilk tercihim
PSP(play station portable) ikinci tercihim
Nintendo son tercihim
olurdu...
Wizard
Ulquiorra
Mod
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #25 : Eylül 08, 2006, 18:49:07 »

bence en iyi konsol xbox son çıkan xbox oyunlarının grafikleri mükemmel ps3ten çok daha iyi tabii
Evet sence en iyi konsol... son çıkan ise xbox360 grafikleri güzel tabiki ancak ps3 ün grafikleri ve gücü xbox360 dan 3 kat daha iyi bunu biliyormuydun?

tabii xbox şu anda pek yaygın değil kimse almıyor
Tabi yaygın olmaz çünkü Türkiye'de satılmıyor.Getirenler yurtdışından getiriyor.

nintendo ise bu işte yeni nintendo daha çok atari gibi şeyler üretiyordu bu işe yeni adım atmasına rağmen mükemmel sonuç aldılar bu işte ps ve xboxla yarış içine girdiler
Ben Nintendocuyum...Nintendo bu işte en eskisi.Yani yazdığın yanlış. Nintendo PS dende Xbox danda eski 30 yılı aşkın dır oyun piyasasında.İlk oyunları Nintendo çıkardı ilk el konsolunu Nintendo çıkardı.Sony ise onlardan çaldı.Bunu benim gibi oyun ve konsol dünyasında uzmanlaşmış herkes bilir.Yarışı ise Xbox çoktan kaybetti.Şimdi ise PS3 ile Nintendo yarışıyor.Ama Nintendo kazanıcak çünkü PS3 ün fiyatını biliyormusun bilmiyoum?

« Son Düzenleme: Eylül 08, 2006, 18:51:11 Gönderen: wizard » Logged

-What is a heart?
whisper
Kakao

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #26 : Eylül 08, 2006, 18:58:18 »

Ben Nintendocuyum...Nintendo bu işte en eskisi.Yani yazdığın yanlış. Nintendo PS dende Xbox danda eski 30 yılı aşkın dır oyun piyasasında.İlk oyunları Nintendo çıkardı ilk el konsolunu Nintendo çıkardı.Sony ise onlardan çaldı.Bunu benim gibi oyun ve konsol dünyasında uzmanlaşmış herkes bilir.Yarışı ise Xbox çoktan kaybetti.Şimdi ise PS3 ile Nintendo yarışıyor.Ama Nintendo kazanıcak çünkü PS3 ün fiyatını biliyormusun bilmiyoum?
bi şey sööliicem nintendonun bu sene ki cebit fuarındaki yetkilisinin röportajında kendisi konsol piyayasına yeni girdiklerini söylüyordu... yani bu durumda senin yanlışın var ayrıca konsol diye bahsettiğin şey konusunda nintendonun farklı sürümleri var çıkardığı ürünlerin bi kısmı zaten konsol piyasasının içine girmiyor...
nesee kavgayı bırakalım herkesin fikridir saygı duymak lazım ben pspciyim mükemmel bi alet ama onu alacak param yok Ağlayan
Wizard
Ulquiorra
Mod
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #27 : Eylül 08, 2006, 19:10:40 »

bi şey sööliicem nintendonun bu sene ki cebit fuarındaki yetkilisinin röportajında kendisi konsol piyayasına yeni girdiklerini söylüyordu...
Şimdi şöyle sen yanlış anlamışsın Nintendo Türkiye piyasasına yeni girdi yani diğer ülkelerde hep vardı.30 yılı aşkın süredir.

yani bu durumda senin yanlışın var ayrıca konsol diye bahsettiğin şey konusunda nintendonun farklı sürümleri var çıkardığı ürünlerin bi kısmı zaten konsol piyasasının içine girmiyor...
Nintendo nun çıkardıklarıda oyun konsolu.Senin farklı sürümler diye bahsettiğin Nintendo nun DS i (yani dokunmatik ekran) ve Wii (yani uzaktan kumanda gibi bir aletle elini kolunu sallayarak oyun oynamak.)Yani aslında diğer oyun konsollarına göre farklı olmak.

nesee kavgayı bırakalım
Kavga etmiyorum merak etme Göz Kırpan sadece ben Hardcore Nintendocu olduğum için yazılan yanlışları düzeltmeye çalışıyorum. Göz Kırpan
« Son Düzenleme: Eylül 08, 2006, 19:19:46 Gönderen: wizard » Logged

-What is a heart?
xxelifxx
Kakao

DanNerdeBenOrda

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #28 : Eylül 13, 2006, 16:11:05 »

plastısıon 3 tabıkıde

http://img140.imageshack.us/img140/5849/thg1by3qt4.gif......... SEVIYORUM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!                  ***ask cohk gusell bısıııııııı......sevmekk cohk gusellll......<3***
8U6R4
Süt
*

SaLaZaR SLyThErİN

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #29 : Temmuz 26, 2008, 12:15:45 »

ps3 kıyaslanamaz

Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: