|
kaderzede
|
 |
« Yanıtla #45 : Ekim 13, 2006, 19:46:41 » |
|
bence bu oyun dünyada ne çok oynanal oyunlardan biri ama çocukların oynama yazak olmalı.çünkü şiddet içeriyor 
|
|
|
|
|
|
Ya yol ver, ya yol bul, ya da yoldan çekil...
|
|
|
|
|
|
DarkPrince
|
 |
« Yanıtla #46 : Ekim 13, 2006, 19:47:49 » |
|
bu arada oyunun 2 boyutlusu var çok eğlenceli 6mb ben çok beğeniyorum ve oynuyorum googleden arasanız bulabilirsiniz :/
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Paul McCartney
Bedshaped
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

|
 |
« Yanıtla #47 : Ekim 14, 2006, 12:52:00 » |
|
evet çok şiddet içeriyo. şahsen ben severim öle vurdulu kırdılı oyunları ama benim Peace at World Peace at the School! Love Love Love! görüşüme pek uymuyor  Conter Strike benim okuldan sonraki kalan günlerimi internet cafede 5-6 tane arkadaşımla geçirdiğim zamanları renklendiren bi oyundu. Kızlı erkekli toplaşıp giderdik okulun karşısındaki cafe ye. Bang Bang vurdum seniiiii öldün aga öldün silah seç o 13 yaşındaki tüm cool elemanlar birden 6 yaş havasına inip oyun oynuyoduk... sonra saatlerimize bakıp anaam dershaneyi kaçırdııımdiyinceye kadar süper 2 saat geçiriyorduk...  ahh ahhh nerde o eski Kantırlar...
|
|
|
|
|
|
27 July 2008 Ali Sami Yen Stadium
|
|
|
sadbuttrue
Süt
r/hr h/g
|
 |
« Yanıtla #48 : Kasım 01, 2006, 20:28:45 » |
|
bu sene fazla oynamadım
|
|
|
|
|
|

|
|
|
aragorn_musa
Süt
|
 |
« Yanıtla #49 : Kasım 04, 2006, 22:06:10 » |
|
artık sıktı...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DarkPrince
|
 |
« Yanıtla #50 : Şubat 24, 2007, 00:28:40 » |
|
en iyi multiplayer oyunu diyebilirim kaç yıl olmasına rağmen beni sıkmadı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DexteR
|
 |
« Yanıtla #51 : Mart 20, 2007, 23:32:17 » |
|
en iyi multiplayer oyunu diyebilirim kaç yıl olmasına rağmen beni sıkmadı  kesinlikle en iyi multiplayerda ... arasıra oynuorum internet üzerinden filan baya zevkli oluo 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mart 20, 2007, 23:35:46 Gönderen: DexteR »
|
|
|
|
|
|
peter.pettigrew
|
 |
« Yanıtla #52 : Mart 26, 2007, 19:45:03 » |
|
Bu oyun eski popularitesini şuan kaybetmk üzere ,4 yıl önce Türkiye 2.si olduk counter 1.3 te , 7 şerli takımlar halinde yarşmlar olmştu. ztpz (zırtapoz) takm adımımzdı, ( ztpz_mavzer -- ztpz_bad(+)mad (bu benm adımdı) tkm adları böyle yazılıyodu ) Final bölümüde de_aztec 'ti ozamn,, 1 yıla yakındrda oynamıyorm,, belki duyn olmştr diye söyldm adımızı takip edn varmı bilmiyorm? Ama şuan 1.5 populer sanırım oda gzl ama diğerleri özellikel source bnm hiç ama hiç hoşuma gitmedi,, internt üzernden oynmk isteyn olursa isteyene bikç bildiğm bağlantı adresini söyleyebilirim.....
|
|
|
|
|
|
imzan çok büyük
|
|
|
|
DarkSatan
|
 |
« Yanıtla #53 : Nisan 23, 2007, 09:47:11 » |
|
süper bi oyun önce sefmiyodum biLgisayara iLk yükLendqinde bi türLü diqer oyuna qeçemiyodum aradan zaman qeçince öqrendim askerLeri öLdürmek qüseL oLuyo yah
|
|
|
|
|
|
|
|
|
felton
Şeker

¯¨´*·~-.¸CEZA¸,.-~*´¨¯
|
 |
« Yanıtla #54 : Nisan 28, 2007, 17:14:58 » |
|
favori silahınız ne beyler? benimki 4-8
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
peter.pettigrew
|
 |
« Yanıtla #55 : Nisan 29, 2007, 03:41:32 » |
|
hangi versiyon' olduğuna bağlı , Counter 1.5 te 1 - 3 ve 3 - 1 , Counter 1.6 da 4 - 1(terörst) 4 - 3 (antiterörist) , Counter 1.3 te tabiiki 1-3 ve 4 - 6
|
|
|
|
|
|
imzan çok büyük
|
|
|
|
DarkPrince
|
 |
« Yanıtla #56 : Nisan 29, 2007, 16:35:32 » |
|
Benim Favori silahım 4-6
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mizmiz_Myrtle
Şeker

!LOST! !LOST! !LOST!
|
 |
« Yanıtla #57 : Ağustos 02, 2007, 20:48:07 » |
|
Aslında bu daha çok erkek oyunu. Ama bende oynuyorum çok eğlenceli Ben genelde(daha doğrusu her zaman) terörist oluyorum ve favori silahım 4-4
|
|
|
|
|
|
DUDE!
|
|
|
profesör_grkm
Şeker

işte gerçek bi veela bonnie wright
|
 |
« Yanıtla #58 : Ağustos 03, 2007, 13:31:56 » |
|
oyun fena değil.ama benim terchim de değil.ben olsam 10 üzerinde 6 verirdim
|
|
|
|
|
|
AnTi-emmaCıYıM.aynı zamanda da atatürkçüyüm.bu vatanı bize emanet eden ATATÜRK'üme sonuna kadar sahip çıkacağım. D.O FUN CLUB/MANTIĞIN EFENDİSİNDENİZ
|
|
|
Geveze
Süt
''KişiseL Bir Fantazi Girin''
|
 |
« Yanıtla #59 : Ağustos 11, 2007, 21:38:55 » |
|
Oyun güzeL oyun ve bunu hiç kimse inkar edemez her gün oynarım.. oynadığım serverlar kaLiteLi serverlardır.iLk başta cafede arkadaşLarLa oynardık ama şidmi daha farkLı daha güçLü rakipLerLe oynuyorum..bence bu oyun harika...BaŞLdın mı bırakamıyorsun ona göre...
Cs Nick : geveze. 1.5 rLz !
Favori SiLah : Ak47 - deagLe - awP - usP - coLt (m4a1)
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ağustos 11, 2007, 21:40:32 Gönderen: Geveze »
|
|
[COLOR="Blue"]Ash : Seni seçtim pikaçuuuu pikacu : pika pika -Pikaçuu elektirk saldırısııı pikacu : ulan her önümüze gelene ne saldırıyon gel teyze gel ben seni karşıdan karşıya geçirim...
-Seni seçtim pikacuuu balbazar: lan allah belanı versin biz pokemon değil miyiz lan ? bi kere de beni seçsen ölürsün di mi ? ulan görürsün sen çıkmıcam bi daha toptan
-Seni seçtimmm pikacuuu pikacu: çıkmıyorum ulan -lan çıksana şu toptan pikacu: çıkan poke topu gibi olsun -Senin gibi pokemonu ben
-Seni seçtim çukacuuu -O kim lan hangimiz çıkıcaz toptan(?)
ash : seni seçtim pikachuuuuuuuuuuuuuu pika : ben seçilmem seçerim[/COLOR]
|
|
|
|