Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 21, 2008, 04:40:46  

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Assassin's Creed - Xbox 360  (Okunma Sayısı 209 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
DarkPrince
...
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri E-Posta
« : Kasım 16, 2007, 05:35:38 »

Assassin's Creed

Şöyle güzel kademeli bir aksiyon oyunu ararken Assassin's Creed geldi ve acımızı dindirdi. Bana göre PoP'a rakip olabilecek hatta geçebilecek bir oyun AC. Oyun Haçlı Seferleri sırasında geçiyor. 1191 yılında Acre adlı bir şehirde geçen yapımda Altair isimli bir karakteri yöneteceğiz. Assassin's Creed'in konusu da bir hayli ilginç ve bir o kadar da derin. Hristiyan dünyası, Kudüs gibi kutsal bir şehri ele geçirmek ve Selahattin Eyyubi komutasındaki Müslüman ordusunu dize getirmek için 3. Haçlı ordusunu oluşturdu. Hıristiyan Devletlerinden askerlerin katıldığı bu çok uluslu güç, geçtiği yerlerde birçok katliamlara imza atar. O dönemlerde varlığı bilinen bir tarikat vardır. Hassan Sabah liderliğindeki bu tarikat genelde, müritlerini haşhaş (Afyon) uyuşturup zor görevleri yaptırmaktadır. Hasan Sabah taraftarlarının oluşturduğu tarikat haşhaş içtikleri için “Haşhaşin Tarikatı” olarak da biliniyor. Bu Haşhaşin Tarikatı, Avrupa dillerinde bazı değişikliklere uğrayıp “Assassin” şekline dönüşüyor. Oyunun ismi de buradan geliyor, yani Assassin's Creed. Haçlı ordusu Kudüs'e gelince, Suriye'deki bir kaleyi üs edinen bu tarikat çözüm için kolları sıvar. İçlerindeki en cesur ve en deneyimli savaşçısını Akka şehrine gönderir. (konu alıntıdır)

Konu bakımından biraz beni kızdırsada genede bunun oyun olduğunu var sayıp incelememe devam ediyorum. Gülümseyen Oyunun grafikleri tek kelime ile müthiş. Çevrenin etkileşimi harika. Karakterimiz koşarken pelerininin hareketlerine uygun uçması, tozun havaya kalkması oyundaki gözle görülmeyen ama harika detaylar. Xbox 360'ın kalitesi çok iyi gösterilmiş.

Sesleri ise belirtmeye gerek yok sanırım müzikler çok iyi seçilmiş ve oyun içindeki karakterlerin ses tonları çok iyi kullanılmış.. Yapay zeka ise bazen hareketlerimize saf saf baksada genellikle sanki gerçek bir insanmış gibi tepki verebiliyorlar. Askerlerle savaşırken rakip kendini çok iyi kolluyor ve açıklarımızı iyi yakalıyor.

Sonuç olarak oyun başında saatlerce oturabileceğimiz çok kaliteli bir aksiyon oyunu olmuş. Bence bu oyunu kesinlikle oynayın..

Ayrıca oyunu Pc versiyonuda yakında çıkıcak.  Göz Kırpan

İnceleme Bana Aittir.
« Son Düzenleme: Kasım 18, 2007, 07:13:18 Gönderen: DarkPrince » Logged
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Assassin's Creed - Xbox 360
« Eklendi: Ağustos 21, 2008, 04:40:46 »

DarkPrince
...
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #1 : Kasım 16, 2007, 05:45:25 »

Birkaç Resim..

Resimler Gamespot'dan alıntıdır.
« Son Düzenleme: Kasım 18, 2007, 03:39:11 Gönderen: Wizard » Logged
Chai-Tai
Dexter Morgan :z
Telve

Legenn...wait for it...daryy!!!

cagataygemci@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Kasım 16, 2007, 06:27:04 »

Oyundaki tüm binaların ve insanların interaktif ve kullanılabilir olması ayrı bir müthiş, PC için 2008'in ilk çeyreğinde çıkacağı yazıyor. Crysis ile birlikte 2008'in en iyi oyunu olacak bence. Ne de olsa Ubisoft Crysis'in altında kalmaz. Üstelik Lost: Videogame'i de çıkarıyorlar ubisoft 2008'de coşacak Kahkaha

"Enjoy your breakfast" John Locke Kahkaha
LORD OF RED CASTLE
/[-L-O-R-D-]\
Sert Espresso

Yakalasanaaaaa!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Kasım 16, 2007, 07:33:23 »

Prens of Persia tarzında ve tüm yönleri çok iyi yansıtmış.Özellikle saklanarak ilelrelmedeki müthiş görüntüler ortaya çıkarabiliyor(oynamadım ama bir kanalda görmüştüm)

Be the Ultimate Ninja! Play Billy Vs. SNAKEMAN today!
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: