qizeem
uzuuuunn'm
Kakao

an"'ı yaşşaa :D
|
 |
« : Nisan 23, 2008, 20:13:11 » |
|
Harry Potter oyuncularıyla ilgili tuhaf haber yapmaya and içmiş olan The Sun gazetesi nihayet layığını buldu. Bardağı taşıran son damla ise bundan birkaç gün evvel Rupert Grint‘in ağzından çıkmış gibi yazılan ve rol arkadaşı Emma Watson’ın da aralarında bulunduğu bazı ünlüler hakkındaki acayip yorumlar oldu. The Sun‘ın yaptığı haberde Rupert, Emma Watson için rahatsız edici, Lindsay Lohan için yeteneksiz ve Paris Hilton’ın aptal olduğuna dair imalarda bulunmuştu. Anlaşılan Rupert bu defa işi gerçekten ciddiye alarak bu sözleri yalanlamak yerine dava açmayı daha uygun görmüş
|
|
|
|
|
|
Her feelings she hides. Her dreams she can't find. She's losing her mind. She's fallen behind. She can't find her place. She's losing her faith. She's fallen from grace. She's all over the place.
|
|
|
|
|
drakula92
Süt
|
 |
« Yanıtla #1 : Nisan 23, 2008, 20:19:11 » |
|
iyi yapmış
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
emruda
|
 |
« Yanıtla #2 : Nisan 23, 2008, 22:16:37 » |
|
Ohh iyi yapmış canım benim Rupert'cim uğraşacağına bıraksında yargı uğraşsın
|
|
|
|
|
|
...!!! Bir sabah elbet güneşte doğacak penceremde; Ama bilki ateşin hala yanacak yüreğimde.. Gözyaşlarım akıp gidecek selden öte selden ziyade... Bir canım var vereceğim maldan öte maldan ziyade.........
|
|
|
|
|
|
|
Hasta Siempre
"Güzel Yüzlü Şair" -N.Hikmet
Role Playing
Has Türk Kahvesi

Gerçekçi ol , imkansızı iste ~ E.C.G.
|
 |
« Yanıtla #5 : Nisan 23, 2008, 23:28:34 » |
|
İyi yapmış.Yıllardır İngiltere'nin en seviyesiz, en saçma, en gereksiz gazetesi olma ünvanını kimselere kaptırmayan The Sun gazetesi keşke kapansa derdim hep.
|
|
|
|
|
|
Bizim neslimiz Büyük Depresyon'u ya da Büyük Savaş'ı yaşamadı. Bizim savaşımız ruhsal bir savaş. Bizim depresyonumuz kendi hayatlarımız... ~Tyler Durden ' Fight Club - Dövüş Klubü
|
|
|
|
|
|
ginevra
|
 |
« Yanıtla #7 : Nisan 24, 2008, 00:14:13 » |
|
Eferim Rup arkandayiz evladim  Benim gibi ehm ehm anladiniz iste bu haberlere inaniyor sonucta
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eylem-daniel
|
 |
« Yanıtla #8 : Nisan 24, 2008, 02:27:13 » |
|
alahım yaa insanları iftaralarla lekelmek ne kadar kolay.bir haber yap insanlar birbirine girsin.iyi yapmış rupcum gezete yazarlarının sevşyesine inmemiş:dava açmış ben uğraşmıyım dalet uğraşsın demiş:d:=
|
|
|
|
|
|
.:EVANESCENCE:. Bring me to life&My immortal
KIZ DEDİĞİN İSTANBUL GİBİ OLMALI FETHİ ZOR,FATİH'İ BİR TANE OLMALI
|
|
|
|
|
|
bushu
|
 |
« Yanıtla #10 : Nisan 24, 2008, 03:02:25 » |
|
e haklı ama yani.. çok iyi yapmış xD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ELİF
|
 |
« Yanıtla #11 : Nisan 28, 2008, 14:53:00 » |
|
iiiyiii yapmış 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
esn
|
 |
« Yanıtla #12 : Nisan 28, 2008, 14:56:46 » |
|
gazetenin ticari bir amacı var bilmiyorum ama yani bu tür haberleri kimi zaman her gazete veriyor.the sun abartmış mı abartmış ama dava açmak gazetenin ekmeğine yağ sürmek olmuyor mu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Herne Peş
|
 |
« Yanıtla #13 : Nisan 28, 2008, 15:02:24 » |
|
Çok iyi yapmış ötüp dıunları ıusturmak gerekir deee kaynak vermen mümkün mü acaba  habern hasını merak ettim de 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 28, 2008, 15:03:59 Gönderen: skeeter »
|
|
Hava serin Üşümüş bebek elleri gibi bir serinlik Avuçlarına alıp onu ısıtasın gelir...
|
|
|
Smyek
Süt
|
 |
« Yanıtla #14 : Nisan 28, 2008, 15:07:22 » |
|
aferin çocuğa adalet yerini bulsun.
|
|