|
busra16
|
 |
« Yanıtla #45 : Haziran 23, 2008, 14:25:00 » |
|
çıplak olmak ahlaksızca bişey mi  evet ahlaksız bişey bunlar yapılıyor diye normal olmaya gelmeye başladı millete galiba heleki bu filmde öyle şimdi ben bazen ailece giderim sinemaya hayranı olduğum bir filmde böyle bir sahne vede bu filmde yaşca küçük çoçukları görüyorum sınırda olsa... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Paul McCartney
|
 |
« Yanıtla #47 : Haziran 23, 2008, 15:12:43 » |
|
rowling o bölümleri daniel'ı çıplak görmek istediği için yazdığını fln söylemedi. ama o bölümleri sinemaya nasıl uyarlayacaklarını merak ettiğini söylemişti. üstelik iki yerde çıplaktı. biri söylediğin yerde diğeri de ron hortkuluğu yok etmeden önce hermione ile birlikte sevişirken  Aa orda çıplak mıydı lan  Ben öpüştüler sanıyodum ne ara seviştiler. Öeyh. Editt: Yok yok cidden değillermiş. Eğer o minnacık "gerçek olmayan" (bkz: hııh  ) "riddle'ın işkencesi" gonumundaki yer büyütülür de "gerçek" Ron/Hermione öpüşmesi ufacık kalırsa yemişim ben o filmi. H-Hr'ciler de gaza gelmesin  İstemiyorum bunu. R-Hr ruhum kabardı resmen lan xD "Benim kardeşim gibi o," diye devam etti. "Onu bir kardeş gibi seviyorum ve sanırım o da benim hakkımda aynı hislere sahip. Her zaman da böyle oldu bu. Biliyorsun sanıyordum." (bkz: double hıııh  )
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 23, 2008, 15:13:14 Gönderen: Paul McCartney »
|
|
27 July 2008 Ali Sami Yen Stadium
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #48 : Haziran 23, 2008, 15:20:18 » |
|
sonradan da söylediğim gibi o benim hayal ürünüm muhtemelen  kitabı tekrar okumam lazım tabi  ama verdiğim örneklerden de görüleceği üzre bunu böyle düşünen de tek ben diilim  ayrıca filmde o sahneyi mutlaka istiyorum ben  ve üzgünüm paul, ama r-hr öpüşmesi daha kısa sürecek sen de biliyorsunki. daha vurgulu olur tamam, fakat h-hr bölümü gayet uzun olacak.  (ben bi r-hr hayranıyımdır. yanlış anlaşılmasın  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Paul McCartney
|
 |
« Yanıtla #49 : Haziran 23, 2008, 15:30:48 » |
|
Şu an ağlıyorum ve mesaj yazıyorum biliyo mısaaağn! Gözyaşı damlalarım yediğim müjverin üstüne akıyor ve ben, evet dostlar, ve nacizade dostunuz ben, sanki beni öpmüyorlar gibi ağlıyorum. Kırıldım. Müjver yedim. Ayrıca bugün kedi de gördüm :N Amaağn be. Noolursa olsun ama r&hr de çıkarılmaz zira ana konu o'ydu, ron'un en büyük korkusu, işkence şeysi hede hödö. 
|
|
|
|
|
|
27 July 2008 Ali Sami Yen Stadium
|
|
|
|
Blooms
|
 |
« Yanıtla #50 : Haziran 23, 2008, 21:30:31 » |
|
Yağğ ne sevişmesi ya oha ''their lips met'' diyi bi tek o bölümde.Ayrıcana görmek te istemiyorum  Yok be o da lazım. r/hr öpüşmesi daha ateşlü olmasın mı ? olsun bence. havaya kaldırmalar döndürmeler (  ) filan var ya.ayrıca Deyvit amca yapar bi şekilde o da r/hrci çünküm. Ayrıca OotP'ye ekistra r/hr sahneleri ekleyende o idi. Bence daha uzun olucak işte. [avutalım işte Duygu. En azından film çıkana kadar  ]
|
|
|
|
|
|

...
|
|
|
emma-esra
Şeker

ArTıK KiMsEnİn SeVgİsİnE iHtİyAcIm KaLmAdI!!!
|
 |
« Yanıtla #51 : Haziran 24, 2008, 17:58:13 » |
|
2.resim hariç hepsi baya terbiyesizmiş
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
loveharry
|
 |
« Yanıtla #53 : Haziran 24, 2008, 23:57:42 » |
|
İlginç hakkaten  ama bi kere yalnızca öpüştüler yeni okudum  dan konusuna gelince bence oturup bi düşünseler iyi olur izleyen küçükleri düşününce  umarım olmaz böyle bişey 
|
|
|
|
|
|
'Son bir şey soracağım' dedi Harry. 'Gerçek mi bu? Yoksa hepsi benim kafamın içinde mi olup bitiyor?' Dumbledore ona gülümsedi ve parlak sis yeniden inerek onu örterken, sesi Harry'nin kulaklarına net ve güçlü bir şekilde ulaştı. 'Elbette kafanın içinde olup bitiyor, Harry, ama bu niçin gerçek olmadığı anlamına gelsin ki!'
|
|
|
|
Godric Gryffindor
|
 |
« Yanıtla #54 : Haziran 25, 2008, 00:25:20 » |
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 25, 2008, 00:30:07 Gönderen: Godric Gryffindor »
|
|
|
|
|
|
bushu
|
 |
« Yanıtla #55 : Haziran 25, 2008, 04:19:45 » |
|
bence eğer soyunması gerekiyosa soyunmasında bi sakınca yok.. ki zaten rahatsız edici bi sahne olucağını da sanmıyorum.. küçük çocuklara gelince bence harry potter zaten çoktan minik minik yavrucakları aştı, izlemeyiversinler..
r/hr öpüşmesi de merakla bekleniyor.. ve bence o daha vurgulu olucak.. baya vurgulu..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Beyond Help
|
 |
« Yanıtla #56 : Haziran 25, 2008, 09:41:29 » |
|
arkadaşlar filmde anadan üryan görmezsiniz merak etmeyin. ona bakarsanız dördüncü filmde voldemort da çıplaktı. kazandan çıplak çıktı ama sonra büyülü pelerini giydi kimse bişey görmedi  bu şekilde kimseyi rahatsız etmeyecek şekilde yaparlar. telaşa gerek yok  aynı fikirdeyim zaten aşırı derecede çıplak  olduğunu gösterirlerse film yasaklanabilir çoğu ülkede o yüzden bunu da göz önüne alarak böyle bişi yapmazlar sadece bize orada çıplak olduğunu düşündürecek kadar çıplaklık gösterirler bence eğer soyunması gerekiyosa soyunmasında bi sakınca yok.. ki zaten rahatsız edici bi sahne olucağını da sanmıyorum.. küçük çocuklara gelince bence harry potter zaten çoktan minik minik yavrucakları aştı, izlemeyiversinler..
r/hr öpüşmesi de merakla bekleniyor.. ve bence o daha vurgulu olucak.. baya vurgulu..
aynen ron/hermione öpüşmesini 44444... gözle bekliyorum inş bayaaaa bi vurgulu yaparlar  ama sana da deseler harry potter ı izleme sen yine de izlersin aynısıını küçük çocuklar da yapacaklardır  bnce de soynmasında bi sakınca yok
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 25, 2008, 09:44:22 Gönderen: Beyond Help »
|
|
|
|
|
|
eylem-daniel
|
 |
« Yanıtla #57 : Haziran 25, 2008, 17:31:02 » |
|
benim için bir sakıncası yok:D ama küçük çoçuklarda izliyo beee olmaz onun için...
|
|
|
|
|
|
.:EVANESCENCE:. Bring me to life&My immortal
KIZ DEDİĞİN İSTANBUL GİBİ OLMALI FETHİ ZOR,FATİH'İ BİR TANE OLMALI
|
|
|
|
hjglas_potter_begum
|
 |
« Yanıtla #58 : Haziran 25, 2008, 17:43:21 » |
|
Daniel'in soyunması bni pek etkilemez ama eğer bu dan Harry'yi oynuyosa o başka...Açıkçası bn pek yakıştıramadım hp filmlerine
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mahmut06
|