|
aragorn
|
 |
« Yanıtla #15 : Mart 08, 2008, 14:45:07 » |
|
bencede oynasın katillik yakısır rona  su masum yüzlü katillerden olur çocuk sevilmekten sıkılmıs ya ne kadar ilginç bi durum...
|
|
|
|
|
|
Uyuştur Kanımı , Başımı döndür... Yatır DizLerine Ömrümü söndür... Çekme DudakLarını Dudağımdan..... Nefesim KesiLsin... Öperek ÖLdür... !
|
|
|
|
|
severus sirius
Kakao

vecihiiiiiiim benim
|
 |
« Yanıtla #16 : Mart 08, 2008, 14:46:23 » |
|
bence oynasın değişiklikolur.kendinide aşmış olur çünkü herkes onu şirin sanıyor.belkide bundan bezmiştir
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lucy_went
Kakao

Snape & Lily [T_T]
|
 |
« Yanıtla #17 : Mart 08, 2008, 20:05:59 » |
|
bence rup'a yakışır azıcık makyajla korkunç efekler verdilermi rupa ooo walla çok güzel olur...kendine göre en iyisi neyse onu yapsın bence ama tekrar belirtmek istiyorum ki *rup her rolü başarıyla oynar ktü yada değil*
|
|
|
|
|
|
bekliyorum seni gecenin karanlığında...umutlarım aydınlatıyor karanlığı!! Ve biliyorum sonunda döneceksin!!Özgürlüğe asla zincir vurulmaz!!! Megolaman manyaklığın dışa vurulmuş hali [ben]  Peki ya sonra ne olacaktı ? Her şey bittikten sonra ? Bana gerimi dönecektin ? Cevabın hep aynı değil mi ? Her zaman soğuk ve kesin ; Hayır !
|
|
|
|
|
|
Karamela Sepeti
|
 |
« Yanıtla #19 : Mart 11, 2008, 16:02:58 » |
|
daha çok ham kötü roller için ehlileşmek gerekir.İnsanı gıcık ettiren yada korkutabilen biri olmalı
(bkz:Yaprak Dökümü:Fikret'in kaynanası)
|
|
|
|
|
|
Tvilaylay lomm 
|
|
|
|
eylem-daniel
|
 |
« Yanıtla #20 : Mart 13, 2008, 22:13:48 » |
|
kabuğundan çıkmak istiyo bence yakışır rupcuğuma oyuncu sonuçta çok normal hasan'a katılıyorum pisko baktığını düşünsenize hoş bence;D
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mart 13, 2008, 22:15:22 Gönderen: eylem-daniel »
|
|
.:EVANESCENCE:. Bring me to life&My immortal
KIZ DEDİĞİN İSTANBUL GİBİ OLMALI FETHİ ZOR,FATİH'İ BİR TANE OLMALI
|
|
|
|
eylem-daniel
|
 |
« Yanıtla #21 : Mart 13, 2008, 22:17:40 » |
|
daha çok ham kötü roller için ehlileşmek gerekir.İnsanı gıcık ettiren yada korkutabilen biri olmalı
(bkz:Yaprak Dökümü:Fikret'in kaynanası)
fikretin kaynansı süpersin yaw koptum:D
|
|
|
|
|
|
.:EVANESCENCE:. Bring me to life&My immortal
KIZ DEDİĞİN İSTANBUL GİBİ OLMALI FETHİ ZOR,FATİH'İ BİR TANE OLMALI
|
|
|
|
|
_bellatrixx_
Süt
...BeLlAtRiX LeStRaNgE...
|
 |
« Yanıtla #23 : Mart 16, 2008, 16:55:00 » |
|
 şaşırdım açıkçası ama blkide kendini denemek istiyodr bi süre snra aynı rol sıkıcı olablr hrhlde
|
|
|
|
|
|
|
|
|
şevval
Şeker

Kimseler Görmesin Kimseler Bilmesin....
|
 |
« Yanıtla #24 : Mart 18, 2008, 16:03:41 » |
|
bence de oynasn hep ii kalck değil ya
|
|
|
|
|
|
İmza Falan Yok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
kara_kedi
|
 |
« Yanıtla #25 : Mart 22, 2008, 12:30:55 » |
|
bence her rölüm hakkından gelir o çocuk iyi bi oyuncu otel gibi bi filmde oynamak kariyeri için çok iyi olur  başarılar diliyorum inş daha iyi yerlerde görürüz  bence de iyi driving lessons da gözüme girdi zaten becerir o=)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alessia
|
 |
« Yanıtla #26 : Mart 22, 2008, 14:39:29 » |
|
bence bir şans tanınılmalı kimin neler yapabileceği belli olmaz Rupert ve tarantino filmi rupert hiç bu şekilde düşünemiyorum ama...
|
|
|
|
|
|
"Ben yalnız ve yalnız onu,böylesine içten, böylesine derinden severken, ondan başka birini ne tanıyor, ne biliyorken, ne de başka birine sahipken, nasıl olup da bir başkası onu sevebiliyor, sevmeye yelteniyor?" 'Genç Werther'in acıları' GEOTHE
|
|
|
|
mirabillis_92
|
 |
« Yanıtla #27 : Mart 22, 2008, 16:36:40 » |
|
aslanım benim yakışır benim aşkumaa ama önce büyümeli onu bu yaşta öyle bir filmde oynarken görmeye kalbim dayanmaz düşünün ortada silahlar patlıyo dan dandan diye ve bizim rupert elinde bir tabanca p da ayrı ateş ediyo dan dan dan diye 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ron!_hermione!
|
 |
« Yanıtla #28 : Mart 23, 2008, 16:09:10 » |
|
aay ona heer şey yakışıır!
|
|
|
|
|
|
AAh tanrım!! bi insan bu kardar şekeer olur mu?!! Bnm küçük SAM'im bircik Wincheste'ım vede gerçek adıyla jared padaleck'imm 
|
|
|
~ naz
>>JamesPheLpsFan
Kakao

~ and so the lion fell in love with the lamb
|
 |
« Yanıtla #29 : Temmuz 01, 2008, 18:00:19 » |
|
rupert çok masum yüzlü bence haşin bi filme pek yakışmaz doğrusu
|
|
|
|
|
|
kimse "seni" benden çok sevemez aşkım! JamesPheLps.. 
ÖLümüne James PheLps Aşığı! ~ Weasley İkizleri Hayran Klübü Üyesi ~ Twilight Hayran Klübü Üyesi ~ Gossip Girl Hayran Klübü Üyesi~ yazan bir yazar [Fred & Jane - Bir Aşk Hikayesi]
|
|
|
|