|
Selphie_Tilmitt
|
 |
« Yanıtla #15 : Şubat 25, 2008, 21:35:42 » |
|
Emma'nın her yanında olan kişi sevgilisi mi oluyo?  Ben kardeşini yeni gördüm,çok tatlıymış,aşırı bir benzerlikleri var,gerçekten Emma'nın erkek versiyonu. Bu arada çocukta yakışıklıymış.  Ama Alex Emma'dan büyük gösteriyo?,Hangisi büyük?
|
|
|
|
|
|
"Dile getirip söyleyemediğim Hergün içimde olan sevgin Karşılıksız kalmış tek taraflı Benle yaşayan aşkın var
Bu gönülde yalnız sen varsın Sense benden habersiz gibi Bir başkasına ele bakarsın Bırakta bana senden hatıra Bir karşılıksız aşkın kalsın
Ne umut verdin seni seven gönlüme Ne de bir güler yüz gösterdin Bırak avunsun bu gönül hayalinle Bırak tutunsun hayata özleminle Bir karşılıksız aşkın kalsın Bana senden geriye"
|
|
|
|
|
|
Mls hp
|
 |
« Yanıtla #16 : Şubat 25, 2008, 21:37:00 » |
|
alex 15 emma 18 yaşında
|
|
|
|
|
|
~ Cause I Can't Wait To Fall İn Love With You You Can't Wait To Fall İn Love With Me This Just Can't Be Summer Love, You'll See This Just Can't Be Summer Love L-O-V-E
|
|
|
|
missmurder
|
 |
« Yanıtla #17 : Şubat 25, 2008, 21:44:57 » |
|
alex 15 emma 18 yaşında
aa, Mls hp, daha 18 ine 50 gün var  o değil de daha geçen sweet sixteen ini kutladığımızı hatırlıyorum  zaman ne çabuk geçiyor azizim  sanki ben de 80 yaşında falanım da
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İrUzY
|
 |
« Yanıtla #18 : Şubat 25, 2008, 21:49:21 » |
|
evet kardeşi alex bu sevgilisi diil ama oda çok tatlı  bütün watson ları alabiliriz biz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
-nYmPhAdORANA-
Süt
-CaRpE DiEm-
|
 |
« Yanıtla #20 : Şubat 26, 2008, 08:43:47 » |
|
hmm tatlı çocukmus benzesiyolar emmayla...
|
|
|
|
|
|
BİrgÜn Sİyah Renge Sor Hep Karanlik İÇİnİ Yakar Bembeyazdim Kİrlendİm TaŞlandim Yuhlandim Bİttİm BİrgÜn Al Sancimi Çek GÖr!..sİnmİŞ İÇİne KapanmiŞ AĞlar Bİr Var Bİr Yok Bedenİm. Tercİhİmde Hakkim Yatar
|
|
|
şevval
Şeker

Kimseler Görmesin Kimseler Bilmesin....
|
 |
« Yanıtla #21 : Şubat 26, 2008, 15:10:24 » |
|
ya bu emmann kardeşi ya tanımyn yok 
|
|
|
|
|
|
İmza Falan Yok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
aragorn
|
 |
« Yanıtla #23 : Şubat 26, 2008, 17:35:36 » |
|
komik bi durum emmanın sevgilisi olayı
kardesi emmaya çok benzio evet bu arada çocuk giyinmeyi biliomus helal olsun...
|
|
|
|
|
|
тєℓєfσи çαℓ∂ı,иє уαzıк кι ιуι иιуєтℓєяιиι мєşgυℓє νєя∂ιм ... çığℓıк αтαи вυ ∂υναяℓαя тαяαfıи∂αи иαѕıℓ яαнαтѕız є∂ιℓ∂ιм, вιℓ∂ιкℓєяιмι şαякıℓαяıм∂α уüкѕєк ѕєѕℓє ∂ιℓє gєтιя∂ιм !!! кαρяιѕℓєяιмιи тα∂ıиı çıкαяıρ кιиℓєяιмι вσğαя ∂υяυм∂αуıм. güи вαтıмıиα єкιℓєи тσнυмℓαяıи нα∂∂ι,нєѕαвı уσк , вαиα вєи∂єи вαşкα вιя ∂σѕт ναяѕα вιℓмєм ℓαzıм .!!! αşкıм güνєи ö∂üℓüмє єи уαкıи α∂αуıм , ѕσи ∂σğυм güиüм∂є кєи∂ιмє уєиι вιя вєи αℓ∂ıм ...
|
|
|
|
|
|
|
|
BellaCiao
|
 |
« Yanıtla #26 : Şubat 27, 2008, 18:55:31 » |
|
evet emmaya çok benziyo bence de
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eylem-daniel
|
 |
« Yanıtla #27 : Şubat 28, 2008, 21:05:14 » |
|
arkadaşlar bişi dicem alex'i şu pozuyla ilk gördüğümde david backhem'a çok benzettim.bilmem bana katılan varmı ama ilk aklıma gelen davidcim oldu:D yüz yapısı çok andırıyo bence 
|
|
|
|
|
|
.:EVANESCENCE:. Bring me to life&My immortal
KIZ DEDİĞİN İSTANBUL GİBİ OLMALI FETHİ ZOR,FATİH'İ BİR TANE OLMALI
|
|
|
melo
Süt
|
 |
« Yanıtla #28 : Şubat 28, 2008, 21:18:00 » |
|
emma'nın sutyenini izi belli oluor
|
|
|
|
|
|
sİvİlCeLi eRgEn BiR eMo'YuM HçKiMsE bEnİ aNlAmIyOr DeFoLuN oDaMdAn <3<3 €>€>
|
|
|
|
İrUzY
|
 |
« Yanıtla #29 : Şubat 28, 2008, 22:07:27 » |
|
emma'nın sutyenini izi belli oluor
melo burda emmanın kardeşini konuşuyoruz emmanın sutyenini diil bilmem anlatabildimmi?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|