nurbanu
Süt
€mm@ w@tson
|
 |
« Yanıtla #45 : Haziran 30, 2007, 22:56:37 » |
|
afedersın ama keklenmısınıs gıbı gelıo bana
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tılsım
Şeker

クィディッチ
|
 |
« Yanıtla #46 : Temmuz 01, 2007, 03:09:58 » |
|
bence hiç belli olmaz cnm dene ve gör birşey kaybetmezsin 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nurbanu
Süt
€mm@ w@tson
|
 |
« Yanıtla #47 : Temmuz 01, 2007, 03:33:08 » |
|
bence hiç belli olmaz cnm dene ve gör birşey kaybetmezsin  kendımı kurtarıcak zor ıngılıscem war sen ne dıon bana yhaa=))
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anka_kuşu
|
 |
« Yanıtla #48 : Temmuz 01, 2007, 04:02:10 » |
|
Merak ettim doğrusu.Ama ekleyen arkadaşlar inşallah (doğruysa) ne biliyim telefon numarası msn adresi filan öğrenebilirler.
|
|
|
|
|
|
 Bunu bana nasıl yapabildin Edward? Çok fena aşık oldum! Ah Edward ahh! *Offff abi ne yaptın ya! Senin yüzünden popmundoyu uzun bir süre terk etmek zorunda kalıcaz!  Yahu Gazi Çiftlik lisesine giden biri yok mu?
|
|
|
|
geberesice
|
 |
« Yanıtla #49 : Temmuz 02, 2007, 13:49:41 » |
|
ben ekledim dalga geçicektim ama kabul etmedi hepsi sahtekar ya maşallah hpc'de tüm oyuncuların msn adresi var nerden buluyosunuz arkadaşlar 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dignified
|
 |
« Yanıtla #50 : Temmuz 07, 2007, 01:21:51 » |
|
gerçekse güsel ama diil se kötü bide geberesice demişsin ki hpc'de tüm oyuncuların msn adresleri var nerde var? ?? göremedim de
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
harrydelisi(melike)
|
 |
« Yanıtla #51 : Temmuz 07, 2007, 12:10:05 » |
|
ya bendee ekledim kabul etmedi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
burcuhenryrupert
|
 |
« Yanıtla #52 : Temmuz 25, 2007, 22:37:42 » |
|
bence belki olabilir bendede spleak@hotmail.com diye bir kız var ingiltereli isteyen konuşabilir ama kız biraz ters sürekli kavga çıkarıyor
|
|
|
|
|
|
Eğer herkesdost sandığı kimselerin kendi arkasından söylemiş olduklarını duymuş olsaydı dünyada dost kalmazdı.
paScaL
|
|
|
|
|
|
dann
|
 |
« Yanıtla #54 : Temmuz 26, 2007, 01:25:17 » |
|
bence doğru deil kız eğer ingilizse msneside ngiliz olması gerekliydi hotmail felan bizim msnemiz onların daha deişik benim arkadaşım ilgilterede okuo msnesi var bende sadece @ li yerini söliiim @scradelern.şoy ha ne dersiniz o msneyide eklemeyin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cracket girl
|
 |
« Yanıtla #55 : Temmuz 28, 2007, 10:00:56 » |
|
bnde çk uzn zmndr ekli sn bnu dha oncede sölmstn ama hla çewrmdsı 
|
|
|
|
|
|
<º))))><.·´¯`·. (DAN SENİ SEWİOM) ¸.·´¯`·.¸><((((º>
|
|
|
|
Sürgün Melek
|
 |
« Yanıtla #56 : Temmuz 28, 2007, 10:30:18 » |
|
Aslında dediğin olabilir ama pek ihtimal vermiyorum yani kesinlikle gerçek değil.Düşünsenize bi!. Sizi her gün tonlarca kişi ekliyor ve kafa şişirmenize sebep oluyor yani sonuçta kız sıkılır ve adres değiştirirdi. Bana göre tabii. Hem neden danielin arkadaşı geliipte konuşma gereği duysun ki anlamıyorum. Kesinlikle dalga geçen biridir bence yani biz konuştukça onun gibilerle onlarda bilgisayarın başında gülmekten ölüyodur. bence, belki olabilir bendede spleak@hotmail.com diye bir kız var ingiltereli isteyen konuşabilir ama kız biraz ters sürekli kavga çıkarıyor Gerçeği öğrenmek istiyorsan tıkla  ama o kız filan değil ki fark etmedin mi o bir "bot" yani bot olmasına karşın yinede iyi biri
|
|
|
|
|
|
Hayatta kalabilmek için bir ömür veriyoruz. Bir ömür karşılığı, bir ömür yani. Ne saçma... Bahar mıdır bizi bu hale getiren? Galiba. ~Can Yücel
|
|
|
|
|
|
batuhanscqyz
|
 |
« Yanıtla #58 : Temmuz 28, 2007, 20:06:41 » |
|
Bnce Gerçekten Sınıf Arkadaşı Deil