|
Ghost Girl
|
 |
« : Haziran 14, 2006, 18:45:54 » |
|
Ben çıldırırdım heralde kafayı yerdim
bi kere böle bişi var die duymuştum nerdeyse alicaktım ama tabi bu doru diilmiş
şimdi de siz fikirlerinizi söyleyin onlar çıksa ne yapardınız?
|
|
|
|
|
|
 she wants to go home, but nobody's home it's where she lies, broken inside with no place to go, no place to go to dry her eyes broken inside
|
|
|
|
|
|
|
|
*EYLÜL*
|
 |
« Yanıtla #2 : Haziran 14, 2006, 18:50:58 » |
|
ben de duydum hatta ağladım ondan emma ya gıcığım sonra iğrenç resimlerini bulmaya başladım emmanın kolleksiyon yapıom
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ŞeBo
|
 |
« Yanıtla #3 : Haziran 14, 2006, 18:53:21 » |
|
|
|
|
|
|
|
 " Üç seyden emindim. Birincisi Edward bir vampirdi. Ikincisi, ne kadar baskin oldugunu bilemesem de onun bu vampir yani kanima susamisti. Üçüncüsü ise, kosulsuz ve geri dönülemez bir sekilde ona asik olmustum. "
|
|
|
özge radcliffe
Şeker

.................................
|
 |
« Yanıtla #4 : Haziran 14, 2006, 18:57:11 » |
|
tımaranelik olurdum herhalde ama öyle bi şey olduğunu zannetmiyorum.Hatta bi kere bi yerde okumuştum emma dan ve rupert'ı kız arkadaşlarıymış gibi seviyomuş. zaten öylede olsun 
|
|
|
|
|
|
/türküz doğruyuz anti-emmacıyız DAN fan clup/harry&ginny FAN clup/trio fun clup katie leung fun clup/rupert fan clup BONNİE WRİGHT FAN CLUP VEELA FAN CLUP
I love you tokio hotel
|
|
|
|
Wizard
|
 |
« Yanıtla #5 : Haziran 14, 2006, 19:00:43 » |
|
|
|
|
|
|
|
-What is a heart? -Will I find it if I rip your chest apart? -Will I find it if I crack open your skull?
|
|
|
|
Wizard
|
 |
« Yanıtla #6 : Haziran 14, 2006, 19:02:33 » |
|
tımaranelik olurdum herhalde ama öyle bi şey olduğunu zannetmiyorum.Hatta bi kere bi yerde okumuştum emma dan ve rupert'ı kız arkadaşlarıymış gibi seviyomuş. zaten öylede olsun  aahahahah  vay be emma resmen ikisinide kız yerine koymuş 
|
|
|
|
|
|
-What is a heart? -Will I find it if I rip your chest apart? -Will I find it if I crack open your skull?
|
|
|
|
harry fan:)
|
 |
« Yanıtla #7 : Haziran 14, 2006, 21:16:26 » |
|
valla mutlu olamam büyük ihtimalle sinirim bozulur 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ThE cRaZy DrEaM
|
 |
« Yanıtla #9 : Haziran 14, 2006, 21:25:11 » |
|
gider emmayı öldürürdüm herhalde mutluluklar diliycek halim yok
|
|
|
|
|
|
 ***ZaC eFrOn*** Something about us, doesn't seem right these days life keeps getting in the way, Whenever we try, somehow the plan is always rearranged
|
|
|
|
Killy
|
 |
« Yanıtla #10 : Haziran 14, 2006, 21:45:58 » |
|
öle yapsın yaww uzak dursun dan dan rupert le ister evlensinler ister arki olsun daha çok mutlu olurum  yaniki yaw
|
|
|
|
|
|
Ben geLdim ben geLdim. 
|
|
|
|
Eärendil
|
 |
« Yanıtla #11 : Haziran 15, 2006, 12:20:36 » |
|
bana ne derim. .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
daniel_mehtap_gülçin
|
 |
« Yanıtla #12 : Haziran 15, 2006, 12:33:46 » |
|
ÖYLE BİŞEY OLMAZ RESİMLERİ GÖRMEDİNİZ Mİ AMA ÇIKARSALAR ÇOK ÇOK ÇOK KÖTÜ OLUR DERİM. ..
|
|
|
|
|
|
TÜRKÜZ DOĞRUYUZ ANTİ-EMMACIYIZY@y@Y@ ş@Ş@ş@ GRUP HEPS! çOk Y@Ş@sarı meleğim bnm gülçinim cnm bnm.. DAN FAN CLUPaskımsın daniellllll anti-cho fan clubSARI MELEĞİMİ KİM BULDU :MEHTAP O ZMN BIRAKIN ÖYLE KALSIN  
|
|
|
|
RUMEYSA YÜCE
|
 |
« Yanıtla #13 : Haziran 15, 2006, 12:43:13 » |
|
kafayı yer kendimi şizoya falan bağlardım!emme'yı o an elime geçirsem Allah'tan başkası kurtaramazdı herhalde 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|