|
tuğçe uçar
|
 |
« Yanıtla #180 : Mayıs 12, 2006, 19:07:35 » |
|
yakışır dan'a ama portreyi bi görsek diyorum.artık filmde ortak salon girişine şişman hanım portresi yerine daninkini koyarlar  hehee iyi fikir vallaa
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
begüm daniel
|
 |
« Yanıtla #181 : Mayıs 12, 2006, 23:08:16 » |
|
AHHHHHHHHHHH AHHHHHHHHHHHHH KEŞKE BEN O KIZIN YERİNDE OLABİLSEYDİM NE KADAR ÇOK SEVİNİRDİM NE KADAR ŞANSLI HEM DAN I GÖRÜYOR HEM DAN ONU SEVİYO AYYYYYYYY BEN O KIZIN YERİNDE OLSAYDIM DÜNYALAR BENİM OLURDU C:\Documents and Settings\x\Belgelerim\Yeni Klasör\Yeni Klasör (2)\Resimlerim\Resimlerim
|
|
|
|
|
|
img]http://www.harrypottercafe.com/resimler/imzalar/hpc/hpc6.gif[/img]
|
|
|
|
begüm daniel
|
 |
« Yanıtla #182 : Mayıs 12, 2006, 23:11:24 » |
|
YA BENDE O KIZIN YERİNDE OLMAYI İSTİYORUM NE KADAR ŞANSLI ACABA BENDE Mİ MAKGÖZ OLSAM BELKİ O 35 YAŞINA GELİNCE FİLAN MAKGÖZÜ OLURUM BELKİ HEHEHE BEGÜMKIZIN ADI NE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
begüm daniel
|
 |
« Yanıtla #183 : Mayıs 12, 2006, 23:13:29 » |
|
http://KIZIN ADI NEEEEEEEEEE HEM MRS POTTER DENEN KİŞİ HARRY YE SALAK DİYEMEZSİN
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cisi
Süt
|
 |
« Yanıtla #184 : Mayıs 12, 2006, 23:22:17 » |
|
bence haber saçma kesinlikle dedikodudur linklerde ki yazıları okudum bana biraz abartı gibi gelmiş amy ve daniel bi kere hiç yakışmıyorlar ki
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
begüm daniel
|
 |
« Yanıtla #185 : Mayıs 13, 2006, 12:05:51 » |
|
AMY ADINDA MIDIR NEDİR ŞU KIZ NE ACAYİP İSMİ VAR YANİ ŞU AMY İSMİNDEN BİZİM TÜRKÇEDE Y Yİ KALDIR NE ACATİM KELİME OLUŞUYOR BİDE DANİEL KİİİİİİM AMY KİİİİİİİİİİM İKİSİ MÜMKÜN DEĞİL YANİ BİRİ MAKGÖZ BİRİ OYUNCU ALAKASIZ BİRDE O KADAR YAŞ FARKI YUH YANİ 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ayça
|
 |
« Yanıtla #186 : Mayıs 13, 2006, 22:22:15 » |
|
çok güzel olmuş devamını yazdıktan sonra söz ohepsini birden okuyucam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
FastBoy
|
 |
« Yanıtla #187 : Mayıs 14, 2006, 19:07:25 » |
|
Tam Adı: Daniel Alan Radcliffe Yaşı: 17 (2006) Doğum Günü ve Yeri: 23 Temmuz, 1989, Fulham/London/UK Aile: Annesi Marcia Gresham (43), babası Alan Radcliffe (44), işleri film acentasılar. En iyi arkadaşı: Alex Kuzenleri: Alan ve ikiz kız kardeşi Alison 15 yaşındalar. Uğurlu Sayısı: 11 Uğurlu Günü: Pazar Sevdiği Yemek: Fast Food (Mc Donald's) Tuttuğu Futbol Takımı: Fulham Football Team En Sevdiği HP Kitabı: Harry Potter ve Sırlar Odası Birinci Filmde Sevdiği Bölüm: Quidditch Maçı İkinci Filmde Sevdiği Bölüm: Sırlar Odası Üçünü Filmde Sevdiği Karakter: Sirius Black Favori HP Sözcüğü: Vol-de-mort Favori HP büyüsü: Expecto Patronum Animagus Olsan Neye Dönüşürdün? Kurt Adama En Sevdiği TV/Dizi: The Simpsons İlk Sahne Performansı: TV dizisi David Copperfield ve profesyonel performansı Tailor of Panama ve şimdi Harry Potter serisi. En Sevdiği Film: 12 Angry Men Köpekleri: Nugget ve Binka kurt köpekleri
Sevdiği Şarkıcılar: Sex Pistols, REM, U2 ve bunun gibi Punk türü şarkılar. Favori Dersi: Fizik
Kazandığı Ödüller: - Silver 2003 Bravo-Otto Award - AOL Movie Goer Award in 2003 for the Most Unforgettable Scene in Harry Potter in the Chamber of Secrets. - Best Performance by a Young Actor in the 2003 29th Annual Saturn Awards for his portrayal of Harry Potter in the Chamber of Secrets. - Best Supporting Actor for his performance in Harry Potter and the Chamber of Secrets by Warner Brothers. - The 2002 Person of the Year by TIME For Kids according to a poll listed on their website. - OTTO fan award given out by Bravo - Daniel Radcliffe won the Variety Club Sir James Carreras Award for Outstanding New Talent award for 2001 - The Male Youth Discovery of the Year Award from the Hollywood Women's Press Club.
Fan Adresi:
Daniel Radcliffe c/o Harry Potter and the Prisoner of Azkaban Leavesden Studios P.O. Box 3000 Leavesden, Hertfordshire WD27LT United Kingdom
|
|
|
|
|
|
ConquerKolik Conquer-OnlineHayat-Offline OFF!! Allahım Akıllanmadı Gitti şu Deli Gönlüm Deli Gönlüm
|
|
|
|
FastBoy
|
 |
« Yanıtla #188 : Mayıs 14, 2006, 19:07:58 » |
|
işte bakın ben bu çocuğa bayılıyorum ya I am a dan fan
|
|
|
|
|
|
ConquerKolik Conquer-OnlineHayat-Offline OFF!! Allahım Akıllanmadı Gitti şu Deli Gönlüm Deli Gönlüm
|
|
|
crazyy_gırl
Süt
ben şahane rupert şahane e cafede şahane
|
 |
« Yanıtla #189 : Mayıs 14, 2006, 20:49:11 » |
|
yaw arkadaslar cok bellı bu kızn dan ı sömurdüü. dan ın bı röpörtajnda dıodu zatn o kızla cınsellk ıcn cıktıı.bnce dan bu kızı kullanıo kız da bunu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ruh
Toz
|
 |
« Yanıtla #190 : Mayıs 15, 2006, 07:03:09 » |
|
saolsn iyi bilgi ama artık bunlardan fazlasını bile biliyoruz cnm ya ama genede saolsn =)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
daniel_hilal
|
 |
« Yanıtla #191 : Mayıs 15, 2006, 13:53:02 » |
|
melez prenses uydurduklarımızı mı yazıyon o zaman şunuda yaz  ben daniel_hilal arkadaşın hani harry,ben kendimi bildim bileli bir harrye aşık harrye deli harryle açtım bu gözleri harryle kaparım ancak
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RUMEYSA YÜCE
|
 |
« Yanıtla #192 : Mayıs 16, 2006, 11:36:08 » |
|
biraz daha fazla şey biloooz ama yine de saol ;)güsel olmuş
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wildschumi
|
 |
« Yanıtla #193 : Mayıs 16, 2006, 23:02:39 » |
|
saol canım bilgilendirme için iyi bi yazı olmuş
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ghost Girl
|
 |
« Yanıtla #194 : Mayıs 17, 2006, 19:52:54 » |
|
çok güzel olmuş.ama gerçekten çok kısa biraz uzun yassaydın
|
|
|
|
|
|
 she wants to go home, but nobody's home it's where she lies, broken inside with no place to go, no place to go to dry her eyes broken inside
|
|
|
|