qizeem
uzuuuunn'm
Kakao

an"'ı yaşşaa :D
|
 |
« : Nisan 23, 2008, 20:12:04 » |
|
Daniel Radcliffe, The Advertiser gazetesine verdiği bir röportajda katıldığı bir organizasyonda bir genç kızdan nasıl etkilendiğinden bahsetti 
“Aman allahım bir tane kız vardı sanki bana saldırıcakmış gibi gözlerini bana dikmişti. Bütün gece boyunca gözlerini benden ayırmadı ve tam onun numarasını alacaktım ki onu kaybettim.”
“Gece boyunca aptal gibi partide onu aramak zorunda kaldım fakat buna değerdi.”
Gazetenin o kızı bulmak konusundaki yardım teklifi için ise Daniel utanarak cevap veriyor:
“Bilmiyorum. Gerçekten adını bilmiyorum, hatırlayamıyorum. Ama o gerçekten şok ediciydi. “[/i]
|
|
|
|
|
|
Her feelings she hides. Her dreams she can't find. She's losing her mind. She's fallen behind. She can't find her place. She's losing her faith. She's fallen from grace. She's all over the place.
|
|
|
|
|
|
|
qizeem
uzuuuunn'm
Kakao

|
 |
« Yanıtla #2 : Nisan 23, 2008, 20:35:06 » |
|
Daniel Radclife esrarengiz Avustralyalı kızı ararken şimdi o kişi olduğunu iddia eden iki bayan var .Cassi McKaydan sonra ortaya çıkan diğer bayan saksofoncu Savannah Blount, 23.Blount aynı resimde sol tarafta yer alıyor

|
|
|
|
|
|
Her feelings she hides. Her dreams she can't find. She's losing her mind. She's fallen behind. She can't find her place. She's losing her faith. She's fallen from grace. She's all over the place.
|
|
|
ezna
Süt
nassı yani:)
|
 |
« Yanıtla #3 : Nisan 23, 2008, 21:02:30 » |
|
yazık olmuş vah vah .*
|
|
|
|
|
|
b€Lkİ ßu DünYa ßAsKa BiR g€z€G€nİn c€H€nn€Mİdir.......!!!!!..........
|
|
|
|
ginevra
|
 |
« Yanıtla #4 : Nisan 23, 2008, 22:29:38 » |
|
Peh bendim o kiz Daniel be bu cakma hayranlarina inanma  Külkedisi gibin kayboldum ortadan Öyle gözlerimi dikip bakmamin nedeni seni tenhada kistirip bogmak istememdi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hasta Siempre
"Güzel Yüzlü Şair" -N.Hikmet
Role Playing
Has Türk Kahvesi

Gerçekçi ol , imkansızı iste ~ E.C.G.
|
 |
« Yanıtla #7 : Nisan 23, 2008, 23:34:13 » |
|
Ayakkabısını falan düşürmüşse bulunur  Şaka maka, saçma bir haber bence. Yani o kişinin ben olduğumu herkes biliyor aslında.  Ama ben Dan' arkasındaki çocuğa bakmıştım. Üstüne alınmış garibim .Neyse, daha da iğrenç espriler gelmeden bir an önce göndereyim ben bu mesajı.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 23, 2008, 23:36:19 Gönderen: Hasta Siempre »
|
|
Bizim neslimiz Büyük Depresyon'u ya da Büyük Savaş'ı yaşamadı. Bizim savaşımız ruhsal bir savaş. Bizim depresyonumuz kendi hayatlarımız... ~Tyler Durden ' Fight Club - Dövüş Klubü
|
|
|
|
|
|
ginevra
|
 |
« Yanıtla #9 : Nisan 24, 2008, 00:10:32 » |
|
Ehehe hic gülecegim yoktu komik cocuk Danny boy  (espri anlayisina bak ya Allah'in moronu  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eylem-daniel
|
 |
« Yanıtla #10 : Nisan 24, 2008, 02:32:35 » |
|
hehe danielin üstünden tır geçmiş anlaşılan  umarım bulur gerçek aşk çok zor bu zamanda:D
|
|
|
|
|
|
.:EVANESCENCE:. Bring me to life&My immortal
KIZ DEDİĞİN İSTANBUL GİBİ OLMALI FETHİ ZOR,FATİH'İ BİR TANE OLMALI
|
|
|
|
+cloe and rub+
|
 |
« Yanıtla #11 : Nisan 24, 2008, 13:44:33 » |
|
çarpılmamıştır canım, sadece bakışlarından etkilenmiştir zaten sulunun teki 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
qizeem
uzuuuunn'm
Kakao

|
 |
« Yanıtla #12 : Nisan 25, 2008, 21:44:40 » |
|
ıyyy espiri anlayışına bittim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
joshbsr14
|
 |
« Yanıtla #13 : Nisan 25, 2008, 22:47:42 » |
|
daniel de hergün başka birine aşık oluyor
|
|
|
|
|
|
  Türküz doğruyuz ölümüne Linkin Parkçıyız Anti Lost ve Anti Emma
|
|
|
qizeem
uzuuuunn'm
Kakao

|
 |
« Yanıtla #14 : Nisan 25, 2008, 22:51:13 » |
|

O kız Sidneyde sigota işiyle uğraşan 20 yaşındaki Cassi McKay.McKay gelecek hafta 4 haftalık tatil için Danielın yaşadığı şehir olan Londraya uçacak.
Sahne arkasında şarkıcı David Campbell tarafından tanıştırılan Radcliffe ve McKay bir iki dakika konuştular.
O gece Daniella resim çektiren McKay gecenin orda bittiğini çünkü erkek arkadaşı olduğunu söyledi.
"Biz merhabalaştık ve biraz konuştuk.gecenin geri kalanı boyunca göz temasını sürdürdük çünkü büyülenmiştim...insanların beni için ün peşinde koşan biri olarak görmelerini istemiyorum.annem gazetede haberi görünce sanırım senden bahsediyor dedi.sadece Danielın duygularının karşılıklı olmasını bilmesini isterim."
bahsettiğim haberin ise orjinali buydu:
Daniel Radcliffe searches a (red haired) girlfriend
Daniel Radcliffe, the Harry Potter in the Harry Potter Series, said that he doesn't have a girlfriend, but he is looking for one.
Daniel Radcliffe said at the "Harry Potter and the Order of the Phoenix"-Premiere in London (accoring to ThisIsLondon.co.uk):
I don't have a girlfriend but I hope to at some point. There is one particularly beautiful redhead I saw in the crowd who I'm looking forward to signing an autograph for later
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|